reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Czesc Kochane:) nie zdazylam napisac bo przyniesli mi Jula akurat:)
Wiecie, ze poplakalam sie lekko, gdy uslyszalam placz... stres byl, bo cc na cito. Mialam znieczulenie do skurczy, dzialalo na lewa strone, prawa jeszcze solidnie bolala. Rozwarcie na 4 cm (g16), bylismy w szpitalu ok 7, wody zaczely odplywac ok 2 w nocy plus wstepne skurcze. Szedl ten porod wolno, pomimo oxy. I dostalam solidnego krwawienia, polozna wezwala dr, on zajrzal wziernikiem i stwierdzil, ze mize byc z szyjki (ale cos za duzo), moze byc lozyski odklejajace sie lub z ciecia z macicy. Wiec szybko na cc. Gdy juz mnie rozcieli, okazalo sie, ze byl ten bloniasty przyczep, wiec w efekcie dobrze sie skonczylo.
Mlody jest spory jak na 36 tydz skonczony (3200 i 53). Jutro obowiazkowa fota:)
I naprawde dzieki za kciuki i pozytywne fluidy:):):)
Sciskamy Was:):):)

reklama
Msmickey ale suuuper!!! Caluski dla julka! Jak ja ci zazdroszcze:D

Jak fajnie ze moglas od razu malego dostac, ja wlasnie dzis obczailam w unastku ze tez tak jest i maz moze od razu wejsc na sale pooperacyjna (w narutowiczu mojemu nie pozwolili nawet zajrzec do sali) i od razu przywoza dzieciatko wiec ide na ujastek:)

A ja dzis widzialam sarunie i jest przesliczna:):):) ma takie slodziutkie usteczka i ile wloskow! No i jas przelamal chyba lody z nikosiem bo na poczatku zupelnie osobno siedzieli a pod koniec wspolne bzikowanie w lozeczku:)

msmickey i ja ponownie gratuluje i cieszę się, że przybyło kolejne dzieciątko wśród nas!!!

aronia ależ na inne suki lub małe psy jest cięta. Od tej jest starsza i zna ją od szczenięcia:) Jak pokłócą się o patyk to tylko nastraszą się zębami i koniec (ale to zdarzyło w ciągu 3 lat może z dwa razy):) Z kolei po przypięciu do wózka pies jest aniołem.

andzia ja nie mam dzieci w wieku przedszkolnym więc się nie znam i nie wypowiem:/ Może ma jakiś taki okres? Ooo przypomniało mi się, że jak siostrzeniec M był w przedszkolu niegrzeczny to oni musieli więcej czasu poświęcać mu w domu tj. wspólne zabawy wieczorem, nauka itp.

Tak w ogóle nie napisałam wam, że P pierwszy raz chyba od miesiąca obudziła się o 3.00 w nocy z krzykiem, rzucała się po łóżku jak nie nasze dziecko. Chyba ciągle te zęby, powierciła się, ściągnęła pampka i spała bez niego do 9.00. Wstała w humorku i zawołała, że chce siku i mam pampka ubrać - nie, na nocnik nie usiadłaby:D

MsMickey uff jak dobrze, że szybko to cc zrobili! odpoczywajcie teraz z Julkiem! buziaki od cioteczki zazy i Sergiuszka

Josie o jak ci fajnie! super, że chłopaki się przekonują do siebie :)

a ja mam zamiar się wziąć za siebie... wyglądam okropnie :( a codziennie znajduję jakąś wymówkę :/ jak się zmotywować??? help!

andzia - a Ty lubisz podlizuchow? Ja tam w tym wzgledzie swoja pse rozumiem ;-)

kasiekz
- no prosze a myslalam, ze Twoja to aniol w czarnym futrze ;-) Nasza ma (na ogol) totalna ignore na male psy - te szczekaja na nia jak opetane a ona ogon do gory, pokazuje im pelna pogarde i wyzszosc :-p Podobnie zachowuje sie jak jakis kawaler sie do niej mizdrzy a on jej sie nie podoba :-D Jak sie z malym psem polubi, jest bardzo delikatna w zabawie, z duzymi - potrafi dac czadu az sie kurzy :tak: Kiedy jest w zawadiackim nastroju to prowokuje inne psy a gdy one sa w szale - ona wrzuca na luz i udaje ze ich nie widzi :szok: Starszym paniom z klasa umie okazac szacunek:tak:Sama bardzo zwraca uwage na psia kindersztube :-) Ale w okolicach cieczki przeobraza sie w prawdziwa furie :growl: No i lubi rzadzic - psy owija sobie wokol pazura (umie flirtowac ;-)) a z sukami idzie na udry - o ile jej sie nie podporzadkuja :sorry2:Nie wiem, czy by sie z Twoja dogadala :zawstydzona/y:

zaza - ja tez leniwa :zawstydzona/y:Jesli znajdziesz sposob, jak sie zmobilizowac, to sie podziel ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Alez fantastyczny dzien!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Czekam na fotkę!!!
no i trzeba przyznac, ze MsMickey niezle to ukartowała!!!!! ;-):-D:-D:-D po pierwsze jej brzuszek nie osiagnie monstrualnych rozmiarów typowych dla 40/41 tygodnia ;-):-D a poza tym chyba dla takich wczesniaczków to szczepionka na pneumokoki za free ;-):-D

Do góry