reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja Wam zapomniałam powiedzieć wczoraj jakie miałam okropne sny w nocy - najpierw śniło mi się że zawalił się dom mojego sąsiada a że mamy bliźniaki to ja też nie miałam gdzie mieszkać bo nie dostałam po tym zawaleniu zgody na to !!!! a później śniło mi się że na takim wielkim rondzie gdzie były szyny tramwajowe psy wpadły w zwrotnice i im łapki poobcinało i tak z innymi ratowałam te biedne pieski, ale taki był ten sen realistyczny ze masakra, tak się umęczyłam że szoooook !!!
Skąd to się w głowie bierze w nocy !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień doberek;)
widzę dziewczęta, że komu grają to się kręci, a tu ciągle o jedzonku;D
Ja wczoraj oglądałam Geslerową w Kuchennych rewolucjach i oszalałam jak zobaczyłam kanapki z metką i cebulką i pasztetową z cebulką ojejjjjjjj;p

Dzień doberek;)
widzę dziewczęta, że komu grają to się kręci, a tu ciągle o jedzonku;D
Ja wczoraj oglądałam Geslerową w Kuchennych rewolucjach i oszalałam jak zobaczyłam kanapki z metką i cebulką i pasztetową z cebulką ojejjjjjjj;p
Niooo ja też oszalałam aż tak że dziś zrobiłam sobie kanapki z pasztetową i pomidorem !!!!!! :-) :-D

Fuj, ani pasztetowej, ani pasztetu. Dalej na mieso patrzeć nie mogę. Wczoraj na obiad za to miałam zielone curry z rybką. Pyszne było.
Kamila - ten piernik staropolski to nie przed świętami. Jak zaczęłabyś dziś to może na nowy rok by wyszedł :) Albo w trakcie karnawału :)

Ja np od początku nie mogłam patrzeć na słodkie, mdliło mnie. Zadnych ciast, cukierków bułek słodkich czy nawet dżemów..teraz nieco lepiej, ale dalej mam smaka na wszystko co kwaśne z wyrazistym smakiem. Na kebaby nie moge patrzec, a o big macach juz tylko marze bo drogi interes;pa jednym sie nie najem;) No i generalnie już sama nie wiem co bym jadła;) ogórki kwaśne lub małosolne( skąd ja mam wytrzasnąć ogórki małosolne?!) I oczywiście wszelkiego rodzaju sałatki( szczególnie z cebulką i Smietaną jak np w mizerii he he)A ogólnie to juz marzę o wigilii i barszczyku i o pierogach z kapustą i grzybami io o kapuscie z grzybami....mniam

Fuj, ani pasztetowej, ani pasztetu. Dalej na mieso patrzeć nie mogę. Wczoraj na obiad za to miałam zielone curry z rybką. Pyszne było.
Kamila - ten piernik staropolski to nie przed świętami. Jak zaczęłabyś dziś to może na nowy rok by wyszedł :) Albo w trakcie karnawału :)
a no widzisz gapa ze mnie i nie dokladnie przeczytalanm :) To moze na wielkanoc zrobie, ogolnie to nie umiem piec slodkosci.. strasznie chciala bym si enauczyc robic jakies dobre ciasteczka ale nie umiem wyprobowalam juz miloniy internetowych przepisow i zawsze wszystko lądowalo w koszu a moze któras z Was ma jakis dobry sprawdzony przepis na jakieś dobre ciastka?:)

Hejka
Widze że nam się słodko na forum zrobiło ja też bym zjadła jakieś dobre ciacho ale żeby mi ktoś zrobił bo samej mi się nie chce miłego dnia ide na jakieś małe zkupki musze się dotlenić :tak:

reklama
Do góry