reklama
siula
Fanka BB :)
a tak wracajac do porodów... to ja sie dziś przeraziłam , siedze koło 15 na lapku wstaje i czuje że mam mokre spodnie... hm.. no ki diabeł.. nic nie czułam żeby coś leciało, stoję patrzę dotykam, mokre jak nic. mama wpada patrzy przerażona... no ale ja mam mokre tylko pod prawym pośladkiem ale mega mocno.. sądząc że wody lecą w dół a nie bok;p stwierdziłam ze coś nei gra i pomacałam krzesło.. no i wyszło że mój synuś musial coś wylać wcześnie po prawej stronie na nie i stąd przeszlo na spodnie. Ha ha a ja myślałam że padne ze śmiechu. Ale że nie czułam że krzesło jest mokre..
to przeczytałam u grudniówek fajne co ,mam nadzieje że dziewczyna sie nie obrazi:-)
no dzięki kamila
to przeczytałam u grudniówek fajne co ,mam nadzieje że dziewczyna sie nie obrazi:-)
no dzięki kamila
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a tak wracajac do porodów... to ja sie dziś przeraziłam , siedze koło 15 na lapku wstaje i czuje że mam mokre spodnie... hm.. no ki diabeł.. nic nie czułam żeby coś leciało, stoję patrzę dotykam, mokre jak nic. mama wpada patrzy przerażona... no ale ja mam mokre tylko pod prawym pośladkiem ale mega mocno.. sądząc że wody lecą w dół a nie bok;p stwierdziłam ze coś nei gra i pomacałam krzesło.. no i wyszło że mój synuś musial coś wylać wcześnie po prawej stronie na nie i stąd przeszlo na spodnie. Ha ha a ja myślałam że padne ze śmiechu. Ale że nie czułam że krzesło jest mokre..
to przeczytałam u czerwcówek fajne co ,mam nadzieje że dziewczyna sie nie obrazi:-)
u czerwcówek? my jestesmy czerwcówki
siula
no przecież gdzie ja mam głowe u grudniówek
już poprawiam
już poprawiam
Witajcie Dziewczyny,
no jakoś Was nadrobiłam;-):-)
Lena, ja Cie pamiętam życzę zdrówka
karamija ale ma słodkie loczki Twój synek
Mój jak miał dłuzsze wloski też się mu kręciły ale nie az tak
jakiś miesiąc temu miał obcinane ale teraz troszkę zapuscimy
katrina, Kamila super macie dzieciaczki:-)
pisałyście coś o zgadze, ja na szczęście nie wiem co to jest. Nigdy nie miałam:-) pamiętam, ze jak urodziłam Kubę i przyszła mnie koleżanka odwiedzić tto pierwsze co powiedziala, ze musialam miec zgagę w ciąży bo Mlody ma dużo włosków jednak się pomyliła )
sicilpol a nie pisałam, że wszystko będzie w porzadku?;-)
niezapominajka masz prawo mieć lenia
ja mam to samo
chociaż coś już porobiłam:-) jutro zamierzam kończyć porządki, może się uda chyba, że mi się odwidzi wszystko możliwe
Gratuluję wszystkich udanych wizyt
pisałyście coś o zgadze, ja na szczęście nie wiem co to jest. Nigdy nie miałam:-) pamiętam, ze jak urodziłam Kubę i przyszła mnie koleżanka odwiedzić tto pierwsze co powiedziala, ze musialam miec zgagę w ciąży bo Mlody ma dużo włosków jednak się pomyliła )
ja mam to samo
chociaż coś już porobiłam:-) jutro zamierzam kończyć porządki, może się uda chyba, że mi się odwidzi wszystko możliwe
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
zgaga ma cos wspólnego z włoskami? haha nieprawda mnie w pierwszej ciązy męczyła od samego początku do końca.... dziecko urodziło się kompletnie lyse a peirwsze wlosy pojawily sie jak mial ok roku... teraz tez wolniutko mu rosną i sa slabe cienkie zadkie..Witajcie Dziewczyny,
ja mam to samo
katrina115
Potrójna Mama
Kamila - ludzie mają włoski na całym ciele nie tylko na główce, a teraz właśnie rosną naszym, maluszkom nazywa sie to lanugo (delikatny puszek pokrywający ciało płodu) - poczytaj to, co sama dzis wklejałaś nam tutaj linka
Też mam mega zgage, dziecko chyba zaczeło konkretnie naciskać na żołądek:-( od wczoraj mam i to taka jak by naprawde palilo mi sie gardło i przełyk... U mnie Ala miała sporo włosów i dosyc dlugich tez tak słyszałam, żę od tego jest. Zobaczymy jak się urodzi czy z afro czy bez
agaundpestka
Umyłam podłogi- nie myślałam ze tak mnie to zmęczy, ale czysto i pachnie jutro pieczenie i pierwsi goście
Fajne te Wasze maluchy mojej siostrzenicy córcia skończyła właśnie 7miesięcy i nieźle kudłata jest
Fajne te Wasze maluchy mojej siostrzenicy córcia skończyła właśnie 7miesięcy i nieźle kudłata jest
reklama
Tuż po 5.00 (tak po 5.00, a to i tak sukces, bo wczoraj wstałam 2.20!!!) budzi mnie myśl: upiekę piernik! Poleżałam do 6.00 i utwierdzałam się w przekonaniu, że piernik to jest właśnie to Na piżamę dres (a co!) na dres kurtkę...i wio...sklep nr 1...jest przyprawa do piernika? O tej porze nie! (tak na marginesie, co pora ma do tego?) No to proszę czekoladę mleczną...jakie są? Wedel! A inne? Nie! Przecież widzę...Wawel...No jest! 6,10! (omg skąd oni biorą te ceny?!) Sklep nr 2. Czy jest przyprawa do piernika? Nie. Sklep nr 3. ...do piernika? Tak! Staję więc w kolejce i czekam cierpliwie wszak jest na co Wystałam swoje...to poproszę. Co? Przyprawę do piernika. I co dostaję? Cynamon!!! Sklep nr 4....piernik już w piekarniku