reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Producent butów dla dzieci, Buty do przedszkola, Buty dziecięce, Obuwie dla dzieci
model Julia czyli ten granatowy z kwiatkami.
Nawet mi się spodobał, tylko ta gumowa podeszwa....:(
no nic, jutro jeszzce raz zmierzę jej stópkę (ostatnio 14 cm) i zamawiam skórzane paputy z abs.

Dziewczyny, na suwaczku pokazuje mi 32 dni do porodu... AAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Aga, nie mam pojęcia co do mleka.

Hatszept, też jestem ciekawa;)
dam znać co do dnia next week.

reklama
Taka cisza w domu bez meza ze uslyszalam placz i myslalam ze to moj a to dziecko sasiadki nad nami:) lece do pokoju a ten sobie smacznie chrapie:)
Ide spac tez, do jutra!

o jej, Kasiulka jest oslabiona to sie przypaletalo :-(Oby szybko nabrala sil!

Rysica - przy tym ile ty pracujesz i dojezdzasz to sie nie dziwie, ze Twoj organizm strajkuje. Zdrowka! :tak:

agaundpestka
- my kupujemy wylacznie mleko z naturalna zawartoscia tluszczu i to tak, ze sciagam smietane dla psy :tak:Takze spokojnie mozesz dac takie Antkowi ale takie surowe lepiej przed podaniem ugotuj (czyt. spasteryzuj) :-)

hatszept - u nas od dwoch dni totalny strajk jedzeniowy. I tak - na sniadanie 4 grona winogrona. Na obiad - 4 nasionka kukurydzy. Na kolacje - 1/3 kawalka placka z wisnia. Do tego 3 razy na dobe UU. Sok do popicia. I to wszystko :eek: Tak to z dziecmi bywa, ze raz jedza wiecej, raz mniej ;-)

josie, MsMickey - widzialam zdjecia Waszych brzuszkow - sliczne :-)

Ostatnia edycja:
Aronia chyba masz rację, z 10 lat tak chora nie byłam i tak długo do siebie nie dochodziłam.... Serio już rozważałam czy do szpitala nie jechać bo czułam kaszląc, że się po prostu topię, tak miałam płuca zawalone, chociaż niby nie było to zapalenie płuc, ale jakoś średnio w to wierzę, biorąc pod uwagę fakt, że lekarz mnie przebadał błyskawicznie i wcale się nie wsłuchiwał. Dalej mi "gra" gdzieś w płucach na dole.

reklama
Do góry