reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasia Natka masz racje, myślałam, ze piesek lub kotek :-D Sorry ;-) Ale juz bede wiedziała, ze kropka to Twoja córcia :tak: Tak samo jak Sunshine kiedys napisała Perła i na moment sie zastanowiłam o co chodzi :zawstydzona/y:

Kasia, Niespodzianka dzieki, oj tak nałogi sa okropne ale daje rade, wlasnie pije wodę a co wieczór szło kilka szklanek pepsi :zawstydzona/y: Ja wiem, ze to moze dla Was śmieszne ale dla mnie to było jak kawa jak pewnie dla niejednej z Was.

widac, ze dziewczyny korzystacie z pogody. Ja dzisiaj tez poszłam z chłopakami na nogach do koleżanki a kawałek jest ale było tak przyjemnie :tak: Oczywiscie Kuba marudził pod koniec ze nogi go bola ale doszedł dzielnie.

reklama
Pola wiem coś na ten temat xx lat temu miałam tak z colą :/
Antek znowu usnął bez smoczka:szok::szok: ja zapomniałam tamtych odszukać, a on się do mnie przytulił i nawet nie zamarudził, ze chce
Dziś zrobiliśmy 9,5km na rowerze :) teraz mamy cen z Antkiem jeździć na różne place zabaw, a mi przynajmniej kilometry lecą.

Pola i ty moglas pozniej spac po tej pepsi? ja jak pije szklanke to juz mam problem z zasnieciem

no i dobrze ze rzucasz, bo przeciez taka chemia w tych ilosciach to strasznie organizm wyniszcza, zobaczysz ze sie oplaci!

Aga fajnie, ja bym tez pojezdzila ale pilka mi przeszkadza:-D wlasnie fajnie jest odiwedzac rozne place, my mamy tylko dwa w najblizszej okolicy ale teraz bylismy u jednych dziadkow, i u drugich, na kazdym cos fajnego -innego bylo

a janek juz sam wchodzi na zjezdzalnie po schodkach i dzis po poludniu bylismy i wchodzil na najwieksza bez strachu, a jaka frajda przy zjezdzaniu! i gadam z niania przez tel i mowie ze w szoku jestem ze na ta wielka wchodzi a ona "CO?!? ja mu nigdy nie pozwalam bo sie boje ze spadnie, cos ty mu pokazala?" :laugh2::laugh2:

Josie mogłam, mogłam. Wiem, ze dobrze robię ale brakuje jak cholera :( no ale nie ma o czym pisać, wyjdzie mi to na dobre :) dzisiaj kupiłam jakas wodę smakowa i daje rade :-D

Antek póki co wchodzi na wszystko, ale bardzo ostrożnie :) i fajnie widzieć tą jego radość :) dziś zaliczyliśmy plac 4km od domu. Muszę się rozkręcić na tym rowerze bym mogła do koleżanki pojechać jakieś 10km ode mnie.

Dziś spotkałam babkę z 2letnim dzieckiem i ona cały czas strofowała to biedne dziecko nie wchodź, spadnie, na pewno Ci sie nie uda, zejdz bo mama się boi, ze zaraz głowe rozbijesz- ta dziewczynka wyrośnie na super pewną siebie osobę:baffled: drugi był prawie 3latek który nawet nie potrafił jechać na antka bobycar.

Musze rower wydrzeć i przeglądnąc - pewnie dopompowac trzeba. I fruuuuuu z nuna na place zabaw :)

Aylin to tak jak z farbowaniem włosów podczas @ :tak: a swoją drogą to jakoś dużo nas aktualnie z @ bo ja też :-D

Bo wiesz jak jest - baby jak długo ze sobą przebywaja to im się okres zgrywa :) ze w reaLU to działa to wiem ale ze przez forum????

Kasia, Niespodzianka dzieki, oj tak nałogi sa okropne ale daje rade, wlasnie pije wodę a co wieczór szło kilka szklanek pepsi :zawstydzona/y: Ja wiem, ze to moze dla Was śmieszne ale dla mnie to było jak kawa jak pewnie dla niejednej z Was.
.
\

a ja własnie kupiłam 2 butelki..... z czego pewnie ja szklanke wypije....
U nas w ilościach wielkich kwas chlebowy schodzi. Ale on zdrowy przynajmniej jest

Josie mogłam, mogłam. Wiem, ze dobrze robię ale brakuje jak cholera :( no ale nie ma o czym pisać, wyjdzie mi to na dobre :) dzisiaj kupiłam jakas wodę smakowa i daje rade :-D

Klin klinem?

Z pamiętnika zakupoholika.... znów cos kupiłam :zawstydzona/y:

Aylin cos musze pic :-D Taka mała butelka tej wody a tak to na zwykłej jadę :tak:
A kwasu chlebowego nie lubie, spróbowałam i az mnie na wymioty wzięło :-(
Zacznę kawę pic :-D A i z herbata sie pogodzilam,

co do zakupoholizmu to ja prawie codziennie w Next'cie kupuje, wejdę na stronkę, zeby tylko obejrzeć no ale nie da sie nic nie kupić, musze przestać bo to kolejny nałóg :zawstydzona/y: No ale z tym to nie tylko ja mam problem jak widze ;-)

Polaa powodzenia w walce z nałogiem.

Normalnie do tv trafie. Dziś pojechałam do Janek kupić sobie kurtkę. Musiałam wziąć młodego bo K w Warszawie był na szkoleniu.
No i młody dorwal automaty do gier - wielki ekran i kierownica i dziecka nie ma. Usiadłam obok padnieta i mokra po gonitwach po butikach. Spojrzałam na telefon aby sprawdzić godzinę a młody myk i wyleciał z tej kabiny...... na glebę. Ludzie patrzyli jak na wyrodna matkę. Naprawdę modle się aby żadna kamerą tego nie zarejestrowała. Jeśli tak to będziecie mieć sławną koleżankę ale już bez dziecka bo pomoc społeczna jej go zabierze. Dobrze że chociaż w szelkach nie był :)))

Polaa to jeszcze podpiwek ci zostal :) tez zdrowy. A na serio to kup sobie syrop o smaku coli. Jest bez kofeiny.
A co do zakupoholizmu - lepszy niż cygary :) i alkohol

Mlodak - a wiesz ze hazard tez od 18 lat? Wiec opieka jak nic cię zgarnie

reklama
Jak P chwaliłam, że je dużo i wszystko to od dwóch dni pauza - na wszystko. Wczoraj do 15.00 zjadła jedną łyżkę jajecznicy i dwa gryzy bułki! I dziś zapowiada się powtórka z rozrywki...

asiek
jak ciasto?

aga spox, moja wczoraj miała mega jęczący dzień:angry: Powodzenia w realizowaniu celu, ja też kursuję na różne place, ale samochodem:p

młodak to jaj podróba chihuahua moich rodziców - wali kupę zawsze na środku chodnika i jest niereformowalna! Jak będziesz w TV to daj znać:-) Dobrze, że nie poszedł na jakieś automaty do gier - hazard od małego:p

polaa cóż na nałóg! Ja byłam chipsoholikiem:D

josie wow, to powodzenia z nianią:) Moja zjadła aż jednego placka na mega głodzie i na tym koniec:/

I kupiłam z next (używaną w stanie idealnym):
peppa.jpg

Załączniki

• peppa.jpg
    peppa.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Do góry