reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka wlasnie nie wiedziałam kto jak to odbierze i edytowałam post, zeby wyjaśnić :-) Ja raz na miesiąc jeżdzę mu mierzyć te stopy. Rosną jak szalone :)

mlodak ale super fotka.

glowa mi pęka cały dzien, wczoraj to samo, mam dosc

reklama
Hej kobiałki

mlodak
hahahaa ale Sz się schował :-D:-D

polaa a może to przez ciśnienie ta głowa Cię tak boli

kasiek wydaje mi się że przy tej temp. w cienkiej czapce dziecko nie zapoci się ;-), rozumiem + 16 latem całkiem inna temp niż +16 w marcu

a u mnie wczoraj była K matka ona traktuję małą jak niemowlaka, nawet ściągając jej bluzę to robi to tak jakby rozbierała miesięczne dziecko, ja to biorę za końcówkę rękawa i ciągnę no i dostałam opierdziel, a w ogóle na ogrodzie to mam za nią biegać no bo wiesz tu kamyk tak jakiś korzeń i niech mała się wywróci, ta biegając za nią zapewne ją ochronię przed wywróceniem jak nawet nie zdążę jej złapać :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

a tak w ogóle widziałyście jaka ma być od soboty pogoda :-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::no::no::no:

Ostatnia edycja:
Laski ale od poniedziałku znów poprawa pogody więc może tak źle nie będzie.
Alijenka mama K tak samo w obec młodego się zachowuje. Potrafi nawet po domu go za rękę prowadzić i się dziwi że mały się wyrywa. A najlepsza jest jak co chwila krzyczy "o matko on zaraz spadnie". Ja przez ten krzyk to mało co z fotela nie fikne hahahaha.
Albo jej pytanie jak Sz wchodzi na kanapę "nie spadnie on?" no wróżka jestem i wiem kiedy spadnie.

Heja :)

tyle skrobiecie , że nie jestem wstanie nadgonić - chyba nie ma drugiego takiego wątku :-D

nie straszcie ta pogoda , bo ja już powoli buty zimowe chowam :tak:

zdrówka dla potrzebujących :tak:

pola ja wczoraj myślałam ,że głowe sobie oderwe tak pulsowała ,żadne tabsy nie pomagała , ale dziś ok

młodak - super focia :-D mały cwaniaczek :tak:a mamusia prawie zawał :tak:

Witam :)

Szymek wymiata, ale mi się wydaję, ze on chciał pokazać, ze sezon grillowy czas rozpocząć :D

Alijenk oj Ty ogrodniczko :)

Aylin dobrze, ze u Tysi wszystko dobrze :D

Andzia no to szykuje się Wam konkretne powiększenie rodzinki :D:D

Kifsi :) ja też chowam kurtki i buty dziś.

Pola mam nadzieje, ze dziś z głową lepiej.

Kurcze do mnie chwile temu dzwonił brat i powiedział, ze od poniedziałku ma urlop i mam się z Antkiem szykować i w poniedziałek jedziemy na tydzień na wieś hmm nie wiem co robić.

Wpadam tak na szybcika bo zaraz do sklepu, przy okazji plac zabaw. W ogóle później czasu nie będzie.
Damian zadrapał sobie paluszka i co chwile przychodzi taki smutny i mówi "mama mianian (Damian) kuku"
Muszę zadzwonić czy są już do odebrania Oliwki wyniki badań to jutro bym pojechała

Aylin super, że wszystko ok i nie ma czym się martwić:tak:

Andzia zakładam białą sukienkę z jasnoróżowymi kwiatkami i do tego w zależności od pogody albo biały płaszczyk albo pudrowy żakiecik

Kasiek kobieto, że też Ci się chciało po nocach kopytka robić?;-)

Alijenka oj żebyś wiedziała, że weselej i czas szybciej leci

Hehe Andzia zakłada hodowlę chomików:-D

Maćku my mieszkamy na wsi niedaleko Gorzowa Wielkopolskiego

Młodak to Ci się Szymek schował:-D

Pola jak dzisiaj się czujesz, głowa już nie boli?

Alijenka hehe teściowa też zawsze "o jejku, uważaj bo się przewrócisz,"

Aga jak to nie wiesz co robić?Pakuj się i jedź

reklama
alijenka ona biega jak szogun, z sąsiadką wózkami dla lal dookoła domu kilkanaście rundek, która pierwsza, skaczą, zjazdy ze ślizgawki też która pierwsza i nawet w cienkiej była spocona:) Moja teściowa na odwrót np. dłubie sobie w ogródku, a P (kilka miesięcy temu) schodzi sama po kamiennych krzywych schodach...zero instynktu:/ Nawet nóż dałaby jej do krojenia! Co do pogody to w tvn mówili, że tylko weekend ma być brzydki:)

aga nad czym tu się zastanawiać, chyba nad tym co spakować:D

młodak ale fajowy grill! A nie myśleliście o nauczeniu psów, żeby załatwiały się w jednym miejscu na ogrodzie? U mnie są dwa duże i kupę robią tylko w wyznaczonym miejscu (na samym końcu ogrodu pod płotem) i potem raz na tydzień M zbiera:) Sąsiadów pies (labrador) ma zaś w rogu działki nasypaną korę i tam załatwia się.

asik &&& za dobre wyniki!

kisfi zaglądaj częściej!!!

polaa mnie dziś już 3 dzień boli:/

edek:
Chwalę się. P wczoraj w wannie sama zaśpiewała całą piosenkę Panie Janie, a dziś myjąc naczynia w zlewie cały refren 'Jagódek'. I umie też refren piosenki o pustyni...nie znam tytułu. Postaram się nagrać i wrzucić:)

Ostatnia edycja:
Do góry