alijenka
Mamcia Nataszki :))
Aylin moja we wszystkich miała zimne nogi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski o gustach się nie dyskutujeJednej podoba się to innej tamto czy ciuchy, buty, wózki itd.
pp
alijenka na sportowo do końca nie chodzę, bo w dresach tylko po domuPo prostu zamiast kurtek wolę bluzy
Do pracy na szczęście mogłam chodzić na luzie. Jedynie jak była wizyta 'góru' lub 'mega spotkanie' ubierałam tunikę na czarne getry
![]()
Wczoraj czapka młodą uwierała i mówię, że trzeba zmienić skoro ta jest zła, na co dzieć: 'tata kupić Pola'. Dziś chciała jeździć metalową taczką. Mówię więc, że to nie dla Poli, bo ciężka. Młoda na to: 'tata kupić Poli'. Skąd ona to wie?Co prawda zakupy zawsze robi M, ale że trzeba coś kupić, żeby ona miała? Buhahahaha
Tak w ogóle dopiero zasnęła![]()
Haha sprytna pola
My juz po lekarzu misiek sie poryczal jak tylko pani otworzyla gabinet i tak biedak caly czas plakal strasznie dopoki nie odpalilam komorki
Babka mowi ze raczej wirusowe, troche ma obrzek w gardle dostalismy cala liste nowych lekow do wyprobowania... Neozine czy jakos tak clemastinum, calcium i polecila aerius do stosowania jak inne dzieci w zlobku maja katar.... No zobaczymy. Najwazniejsze ze osluchowo czysty i bez antybiotyku
Kasiulka nieustanne &&&&&&&&&&
Qrcze próbuje jakoś sensownie napisać i nie wiem jak .......
5 dni temu mialam zabieg, 8 tydzień , serducho nie bilo![]()