reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Haha sprytna pola:):):)

My juz po lekarzu misiek sie poryczal jak tylko pani otworzyla gabinet i tak biedak caly czas plakal strasznie dopoki nie odpalilam komorki
Babka mowi ze raczej wirusowe, troche ma obrzek w gardle dostalismy cala liste nowych lekow do wyprobowania... Neozine czy jakos tak clemastinum, calcium i polecila aerius do stosowania jak inne dzieci w zlobku maja katar.... No zobaczymy. Najwazniejsze ze osluchowo czysty i bez antybiotyku

Uwaga, uwaga, mamy internet!!!!!!!!! Rowno po tygodniu! Ale za to odlaczyli nam stacjonarny :sorry2:

alijenka - wspoczuje antybiotyku i niewychodzenia z domu :-(A z tymi sprzetami/szklem to tak napisalas, jakbysmy my mu na to pozwalali :-pRoznica miedzy m a mna polega na tym, ze ja staram sie aby jak najmniej kuszacych sprzetow bylo w zasiegu reki a m jak to facet jest mniej przewidujacy plus dochodzi slabyszy refleks :rolleyes2:

andzia - ja tez bez telewizora ale akurat w tym temacie moge zasiegnac jezyka u zrodla :tak: Pamietam jak byly zamieszki w Maroku to to co nam znajoma relacjonowala bedac na miejscu (pol-Marokanka akurat pojechala tam na urlop, kiedy sie zaczelo) roznilo sie o 180st. od tej papki, ktora nam serwowaly nasze media :baffled:

kasiekz
- Pola mowi zdaniami - super! :-) Naszego nie da sie na minute zostawic bez nadzoru. Nawet jak sie bawi obok mnie potrafi cos zmalowac. Niedawno wetknal tak gdzies Mongola (taka zabawke - wojownik Chingis-Chana), ze po dzis dzien nie mozemy znalezc a szukanie wchodzi w gre na obszarze 1m² :-D

josie - ja o butach slyszalam, ze az do 4 rz powinny byc miekkie ale takich wiekszych rozmiarow chyba nie produkuja miekkich :sorry2:

Niespodzianka - na moj gust Twoj m solidnie przesadza :baffled: Niech sie cieszy, ze mu autka nie zarekwirowalas :-p

Kasiulka nieustanne &&&&&&&&&&

Qrcze próbuje jakoś sensownie napisać i nie wiem jak .......

5 dni temu mialam zabieg, 8 tydzień , serducho nie bilo :(

Aylin u nas w zlobku bez papci dzieci biegaja :tak:

Aronia fajnei ze masz neta :) z tymi butami no wlasnie, paputy jeszcze sa takie wieksze, ale juz takie do chodzenia to ciezej... no ale jak sie dobrze poszuka to zawsze sie znajda bardziej miekkie. dla mnie najwazniejsze zeby byly ze skory i najlepiej niech to bedzie sama miekka skora a nie podszyta gruba tkanina i jeszcze wypelniona gabka pomiedzy. takich szukam zawsze dla siebie i dla jasia tez. problem z tymi butami ze szybciej sie zuzywaja i przemakaja ale cos za cos

Kifsi...:-:)-:)-( to sie czasem zdarza, bedzie dobrze kochana!

Jestem przed okresem i mam ochote wszystko i wszytskich rozniesc :wściekła/y: a Pe nie ma i nie mam na kim rozladowac energii :-p

Laski o gustach się nie dyskutuje:p Jednej podoba się to innej tamto czy ciuchy, buty, wózki itd.:ppp

alijenka na sportowo do końca nie chodzę, bo w dresach tylko po domu:) Po prostu zamiast kurtek wolę bluzy:p Do pracy na szczęście mogłam chodzić na luzie. Jedynie jak była wizyta 'góru' lub 'mega spotkanie' ubierałam tunikę na czarne getry:p

Wczoraj czapka młodą uwierała i mówię, że trzeba zmienić skoro ta jest zła, na co dzieć: 'tata kupić Pola'. Dziś chciała jeździć metalową taczką. Mówię więc, że to nie dla Poli, bo ciężka. Młoda na to: 'tata kupić Poli'. Skąd ona to wie?:happy: Co prawda zakupy zawsze robi M, ale że trzeba coś kupić, żeby ona miała? Buhahahaha

Tak w ogóle dopiero zasnęła:angry:

Mala cwaniara a Ty nie badz taka skromna pewnie sama ja nauczylas, zeby tak mowila :-p:-D Taaaataaaa kupisz mi...... :-D

Haha sprytna pola:):):)

My juz po lekarzu misiek sie poryczal jak tylko pani otworzyla gabinet i tak biedak caly czas plakal strasznie dopoki nie odpalilam komorki
Babka mowi ze raczej wirusowe, troche ma obrzek w gardle dostalismy cala liste nowych lekow do wyprobowania... Neozine czy jakos tak clemastinum, calcium i polecila aerius do stosowania jak inne dzieci w zlobku maja katar.... No zobaczymy. Najwazniejsze ze osluchowo czysty i bez antybiotyku

Super!!! i w dalszym ciagu zdrowka :tak:

Kasiulka nieustanne &&&&&&&&&&

Qrcze próbuje jakoś sensownie napisać i nie wiem jak .......

5 dni temu mialam zabieg, 8 tydzień , serducho nie bilo :(

:-:)-( sciskam!!! nastepnym razem sie uda, nie trac nadzieji.

Kasiulka/Mlodak- super wiesci!!! teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:

Lece cwiczyc :-) mimo, ze mnie wszystko boli :-p

reklama
kifsi tule

josie super ze to nic powaznego

kasiulka super wiesci

mlodak dzieki za info od kasi

alijenka i jak spi juz na noc czy buszuje po domu

kasiek przynajmniej nie bedziesz musiala dziecku niczego odmawiac skoro to tata wszystko kupuje

sunshine no dobra.... wyzyj sie na mnie... tylko nie pzresadzaj :p

aylin jak Tysia???

Ostatnia edycja:
Do góry