reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

o matko to da sie ze zlamana noga naturalnie urodzic??? hardkor
no moze to być niebezpieczne dla lekarza:-p

Mam nadzieje,ze kuzynce zdejma gips do czasu porodu.

Aylin - zaintrygowałas mnie tymi rogalikami z dzemem z zielonych pomidorów, Przepisik???

Niespodzianka - slodziak:-)

Kasienka - mam nadzieje ze to bunt, a nie ..... az nie chce o tym mysleć:zawstydzona/y::-(

reklama
Aylin - ja tam nie wierzę żadnym chusteczkom nawilzanym, bo skoro czymś nawilżone, pachnące itp. to znaczy,że coś w tym na pewno jest. Nie mówię, że to na pewno od nich, ale też nie ma co się sugerować tym, że cały czas je używacie. Uczulic można się w każdej chwili. Moja mama nagle uczuliła się na płyn do higieny intymnej, którego używała od lat.
Ja generalnie jestem też przeciwna uzywaniu takich rzeczy ze względu na łatwość wchłaniania szkodliwych substancji przez błony śluzowe. Podobnie jest z podpaskami zapachowymi.

A tu coś na temat:

http://dziecisawazne.pl/chusteczki-nawilzone-alergie-skorne/

Ostatnia edycja:
JOsie- o matko co za pech!!! :szok:

Pranie też wieszam zarraz po wypraniu. Ba nawet nie wiruje na najwyzszych obrotach aby mniej pomiete bylo. Niestety nie mam jeszcze pomyslu na męskie koszule, je muszę prasowac

Ja zapraszam wlasnie na zupe z soczewicy na mleczku kokosowym, pierogi ruskie odsmazane i rogaliki z dżemem z zielonych pomidorów. A jutro pizza

A jak mam..... Pe prasuje sobie sam :-p:-D
U nas dzisiaj zupa krem czerwon z przepisu Kasiek i tez pierogi ruskie :-)

Andzia- skoro u Was nic nie pomaga to moze jakis okres przejsciowy bo chyba jezeli byl by to charakter to takie kary jak jezyk powinny dzialac?

Niespodzianka- a Ty gdzie sie podziewalas :dry: Ale slodko z tym "czesc" :happy2:

U nas mama, mamo, mum juz od dawna teraz probuje nauczyc ja mamusia, mamusiu, mamcia, bo na tate wola TATUS :dry: (zazdrosc?) :cool2:

Ehh jeszcze godzina........ :confused2:

MAti spi od 13, Adi od 15, boje sie ich budzic, taka błoga cisza panuje w domu:-D
Ciekawe do której będą szaleć???

Sunshine - nic nie działa. Dziś mnie poniosło, Prosiłam zeby posprzatali zabawki, kilka razy,,,efekt- puzzle w smietniku. Mówie, sprzatnij, włącze Ci bajkę, to tez go nie skusiło, wolał chodzić marudzić,ze chce bajke, ale nic nie ruszył, Ja tez, wiec bałagan konkretny.

cześć
u nas niby ok. To znaczy dziś jest dobrze, nie wymiotuje, brzuch już nie boli, nowych plamek nie ma a i wyniki ok. Jeśli tak dalej będzie to w poniedziałek może do domu wyjdziemy- oby!!!

Kurczę od niedzieli nie widziałam Damianka, tęsknię bardzo...

reklama
Asik w pon na pewno już będziecie w domku :-):-)

A moja dziś w ogóle nie spała, właśnie mi padła z wielkim płaczem i moimi nerwami ehhhhhhhhhhhhhhhhhh mam dość :-:)-:)-(

Jak czasami czytam co Wy gotujecie to aż mi głupio normalnie bo w życiu nie jadłam soczewicy, a dziś pierwszy raz w życiu kupiłam polędwicę wieprzową i mam ją zamiar jutro zrobić hmmmmmmmm ciekawe co mi z tego wyjdzie. Może przy Was nauczę się gotować :-D

Ostatnia edycja:
Do góry