Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.
Josie fajnie, ze na wizyta ok, a ksiazeczke wezmiesz nastepnym razem. Gratuluje maaaamooo
Dla mojego w dalszym ciagu mama znaczy am am - jeeesc
Kasiek chrupek wymiata
Alijenka jak rosol juz jadlas to zapraszam do mnie na barszcz ukrainski
Iwon czekam na rysunek w nowym paincie. Tylko wiesz - jak nowy sprzet to i rysunek musi byc na wyzszym poziomie ;-)
Andzia chlop fajny bo sam z siebie zaproponowal - moj na to jeszcze nie wpadl
Munka dobrze, ze juz lepiej z biodrem. Musisz isc z tym na przeswietlenie czy zabiegi wystarcza?
Troche nadrobilam, ale nie wszystko. Piekna pogoda, bylismy na dlugim spacerku bez wozka i jak wracalismy to juz wolal na rece. Zmeczony, glodny, ale jak otwieralam drzwi to i tak wrzask jakbym nie swoje dziecko chciala porwac do domu
Jesli chodzi o pranie to tez nie prasuje
Jak zapomne wyjac od razu to wlaczam plukanie i wirowanie na szybko (o ile pora wczesna), albo skladam, klade jedno na drugie i zostawiam na kupce na 5-10 min (jesli jest pozno).
Mam tez do Was pytanie odnosnie buntu czy bicia, a raczej kar. Ostatnio rozmawialam ze znajomymi mamami, maja dzieci troche starsze od naszych (21 miesiecy i 2 lata) no i one dumnie opowiadaly o sadzaniu na karnego jeza i bardzo sie dziwily, ze sama tego nie robie. Zostalam poinstruowana, ze na poczatku dziec bedzie uciekal, plakal (zanosil sie) nawet ze 40 razy, ale trzeba odprowadzac konsekwentnie
Mnie wydaje sie to troche okrutne, a poza tym to podobno metoda od 3 lat. No ale tak myslalam, ze jesli nie karny jez (jak widac popularny) to co? Na razie stosuje "nie wolno"