reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - a nie bierzesz pod uwagę nawilżanych chusteczek do pupy ??? Podobo są niezłymi alergenami...

Josie - zarloczek Ci sie rozwija :)

Polaa - hejo!!

Kasienka - ale z takimi psikaczami do noska też nie ma co przesadzać. Śluzówa nosa szybko się przyzwyczaja...

Iwon - czyli nowy laptop = częstsze wizyty na forum ?? :D

reklama
Aga ale ja mam jeszcze tą lekką parasolkę to w razie czego będzie, na razie i tak czekam na lepsze ciepło bo trzeba wózek wyprać to może się jeszcze rozmyślę :-)

Aga ale ja mam jeszcze tą lekką parasolkę to w razie czego będzie, na razie i tak czekam na lepsze ciepło bo trzeba wózek wyprać to może się jeszcze rozmyślę :-)
Wiem wiem, ze masz tylko taką spacerówka z małymi kołami, ale jej chyba nie można porównywać z komfortem jazdy w xlanderze :) ale zobaczycie można Nataszka już będzie tylko chodziła :)
Ja tak piszę, bo wiem jak to było z większością dzieciaków na spacerach :)

a wiecie ze jas sie nauczyl mowic mamo? i teraz jak mnie wola to juz nie mama, tylko mamoooooo a czasem mu wychodzi mamuuu :-D
do nani tez dzis raz powiedzial nianio:-D

Hehe, a G po tych wszystkich przeksztalceniach slowa mama (mamo,mamu,mami) mówi teraz czasem 'mamuku' :-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.

Josie fajnie, ze na wizyta ok, a ksiazeczke wezmiesz nastepnym razem. Gratuluje maaaamooo :D Dla mojego w dalszym ciagu mama znaczy am am - jeeesc

Kasiek chrupek wymiata :D

Alijenka jak rosol juz jadlas to zapraszam do mnie na barszcz ukrainski :)

Iwon czekam na rysunek w nowym paincie. Tylko wiesz - jak nowy sprzet to i rysunek musi byc na wyzszym poziomie ;-)

Andzia chlop fajny bo sam z siebie zaproponowal - moj na to jeszcze nie wpadl :confused2:

Munka dobrze, ze juz lepiej z biodrem. Musisz isc z tym na przeswietlenie czy zabiegi wystarcza?

Troche nadrobilam, ale nie wszystko. Piekna pogoda, bylismy na dlugim spacerku bez wozka i jak wracalismy to juz wolal na rece. Zmeczony, glodny, ale jak otwieralam drzwi to i tak wrzask jakbym nie swoje dziecko chciala porwac do domu :confused2:

Jesli chodzi o pranie to tez nie prasuje :) Jak zapomne wyjac od razu to wlaczam plukanie i wirowanie na szybko (o ile pora wczesna), albo skladam, klade jedno na drugie i zostawiam na kupce na 5-10 min (jesli jest pozno).

Mam tez do Was pytanie odnosnie buntu czy bicia, a raczej kar. Ostatnio rozmawialam ze znajomymi mamami, maja dzieci troche starsze od naszych (21 miesiecy i 2 lata) no i one dumnie opowiadaly o sadzaniu na karnego jeza i bardzo sie dziwily, ze sama tego nie robie. Zostalam poinstruowana, ze na poczatku dziec bedzie uciekal, plakal (zanosil sie) nawet ze 40 razy, ale trzeba odprowadzac konsekwentnie:szok: Mnie wydaje sie to troche okrutne, a poza tym to podobno metoda od 3 lat. No ale tak myslalam, ze jesli nie karny jez (jak widac popularny) to co? Na razie stosuje "nie wolno" ;)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry