reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Iwon - wpadaj, wpadaj !!!! :) skoro piszesz, że solidna opieka, to bym się nie zastanawiała i wypisała J ze żłobka. Gdybym miała osobę z rodziny, która opiekowalaby się G to chyba skuteczniej szukałabym pracy :D

Aga - oj..... zdrówka dla mlodego!!!

Masakra z tymi oskrzelami...co chwilę ktoś mi mówi, że dzieć z zapaleniem.

reklama
Muńka ponoć jakaś plaga teraz z tymi oskrzelami ja chyba ze swoja tez jutro pojadę bo jej coś charczy ale nie wiem czy to po prostu flegma w gardle bo nie potrafi odkrztusić czy właśnie oskrzela

Aga zdróweczka dla A, czyli zaś z jutra nici ze spotkania

kuźwa mieliśmy wziąć kredyt na mojego wujka aby kostkę w koło garażu wyłożyć i dupaaaaaa decyzja negatywna :-:)-:)-:)-(, najpierw była pozytywna ale po pełnej weryfikacji dali jednak negatywną chyba przez jego firmę w której pracuje

ZAŁAMKA

Alijenka moze inny bank?

Kasiek ladnie z obiadem pojechalas !!! W moim stylu:) choc ja bym chyba zamrozila dla siebie i jasia hehe

Iwon! o! Jestes :) obgadywalysmy cie i podzialalo;) ja bym jula poslala do tej kuzynki. Szkoda zeby tak chorowal. Teraz sama sie boje o jasia, zeby znow nic nie wyniosl, nie wiem czy dotrwa do przyszlego tygodnia bez chorowania? A mielismy isc na basen. Ogolnie zlobek super ale te choroby :/ :/

A dzis jas znow plakal tylko przy pozegnaniu:) jak niania przyszla to pieknie sie bawil i nawet nie chcial wychodzic!

I na koniec.....
Wyznania zakupoholiczki:
ImageUploadedByForum BabyBoom1392915844.371897.jpg
Wyprzedaze w tesco.... Wiec ze tak powiem hmmm zarobilam;P

Ale zobaczcie jaki cudak:ImageUploadedByForum BabyBoom1392915918.677075.jpg

Aaa u gina luz usg mi nie robila ale szyjka ok, wyniki ok. Znow zapomnialam ksiazeczki ciazy a ta jedza sobie chyba zapisala ze ostatnio nie bylo i mowi no juz 10 tyg pani ksiazeczki nie widzialam :D :D

a z ta plcia to nie zartujcie, wiecie ze rurce wczoraj na usg powiedzieli ze mozliwe ze jednak bedzie dziewczynka? a mial byc chlopak:sorry2:

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392915844.371897.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392915844.371897.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1392915918.677075.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392915918.677075.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
josie ale to było spaghetti, a ja i Pola nie lubimy:ppp Super, że badanie OK. Widzę, że lubisz Jasia ubierać w żółto-szare kolory. Uwielbiam to połączenie!

alijenka właśnie, próbujcie w innym banku. Ja kupiłabym ten kinkiet co wkleiłaś linka - będzie identyczny jak na ganku:)

iwon ależ cudownie się drinkuje:p

Tak w ogóle u gina dowiedziałam się, że znikła moja mała nadżerka - sama sobie:p

kasiek oj tak zolty to moj ulubiony a z szarym to juz w ogole genialnie :tak:
ale w ogole zaluje ze mam to tesco na drugim koncu miasta, tam sa takie cudne rzeczy ze moglabym tylko tam kupowac. i jakie tanie. za kamizelke dalam 25zl :szok: w zarze teraz z sezonu sa po 85zl !!! te koszulki po 10, bluza 20.
super ze ci nadzerka zniknela:tak:

a no i musze wam powiedziec ze ciuszki z zezuzulla.pl sa super jakosciowo, a na wyprzedazy maja nawet ceny ok, bo normalnie to drogo :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry