reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon - wpadaj, wpadaj !!!! :) skoro piszesz, że solidna opieka, to bym się nie zastanawiała i wypisała J ze żłobka. Gdybym miała osobę z rodziny, która opiekowalaby się G to chyba skuteczniej szukałabym pracy :D

Aga - oj..... zdrówka dla mlodego!!!

Masakra z tymi oskrzelami...co chwilę ktoś mi mówi, że dzieć z zapaleniem.

reklama
Muńka ponoć jakaś plaga teraz z tymi oskrzelami ja chyba ze swoja tez jutro pojadę bo jej coś charczy ale nie wiem czy to po prostu flegma w gardle bo nie potrafi odkrztusić czy właśnie oskrzela

Aga zdróweczka dla A, czyli zaś z jutra nici ze spotkania

kuźwa mieliśmy wziąć kredyt na mojego wujka aby kostkę w koło garażu wyłożyć i dupaaaaaa decyzja negatywna :-:)-:)-:)-(, najpierw była pozytywna ale po pełnej weryfikacji dali jednak negatywną chyba przez jego firmę w której pracuje

ZAŁAMKA

Alijenka moze inny bank?

Kasiek ladnie z obiadem pojechalas !!! W moim stylu:) choc ja bym chyba zamrozila dla siebie i jasia hehe

Iwon! o! Jestes :) obgadywalysmy cie i podzialalo;) ja bym jula poslala do tej kuzynki. Szkoda zeby tak chorowal. Teraz sama sie boje o jasia, zeby znow nic nie wyniosl, nie wiem czy dotrwa do przyszlego tygodnia bez chorowania? A mielismy isc na basen. Ogolnie zlobek super ale te choroby :/ :/

A dzis jas znow plakal tylko przy pozegnaniu:) jak niania przyszla to pieknie sie bawil i nawet nie chcial wychodzic!

I na koniec.....
Wyznania zakupoholiczki:
ImageUploadedByForum BabyBoom1392915844.371897.jpg
Wyprzedaze w tesco.... Wiec ze tak powiem hmmm zarobilam;P

Ale zobaczcie jaki cudak:ImageUploadedByForum BabyBoom1392915918.677075.jpg

Aaa u gina luz usg mi nie robila ale szyjka ok, wyniki ok. Znow zapomnialam ksiazeczki ciazy a ta jedza sobie chyba zapisala ze ostatnio nie bylo i mowi no juz 10 tyg pani ksiazeczki nie widzialam :D :D

a z ta plcia to nie zartujcie, wiecie ze rurce wczoraj na usg powiedzieli ze mozliwe ze jednak bedzie dziewczynka? a mial byc chlopak:sorry2:

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392915844.371897.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392915844.371897.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 41
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1392915918.677075.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392915918.677075.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
josie ale to było spaghetti, a ja i Pola nie lubimy:ppp Super, że badanie OK. Widzę, że lubisz Jasia ubierać w żółto-szare kolory. Uwielbiam to połączenie!

alijenka właśnie, próbujcie w innym banku. Ja kupiłabym ten kinkiet co wkleiłaś linka - będzie identyczny jak na ganku:)

iwon ależ cudownie się drinkuje:p

Tak w ogóle u gina dowiedziałam się, że znikła moja mała nadżerka - sama sobie:p

kasiek oj tak zolty to moj ulubiony a z szarym to juz w ogole genialnie :tak:
ale w ogole zaluje ze mam to tesco na drugim koncu miasta, tam sa takie cudne rzeczy ze moglabym tylko tam kupowac. i jakie tanie. za kamizelke dalam 25zl :szok: w zarze teraz z sezonu sa po 85zl !!! te koszulki po 10, bluza 20.
super ze ci nadzerka zniknela:tak:

a no i musze wam powiedziec ze ciuszki z zezuzulla.pl sa super jakosciowo, a na wyprzedazy maja nawet ceny ok, bo normalnie to drogo :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry