reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aga jak ma temkę i kaszel to lepiej iść.

kasienka oooo to przeoczyłam, że miałaś podobnie - faktycznie pocieszające:p

josie buhahahahaha:D:D:D Ale ja też cierpiałam na bezsenność i to nawet jeszcze 2-3 miechy po porodzie!

alijenka
mam podobne lampy na elewacji domu. One świetnie nadają się na długą, wysoką powierzchnię bo efekt jest taki, że świecąc robią takie paski podłużne na ścianie w dół i w górę:) A jak zamontujecie pod daszkiem to nie ma tego efektu, więc może taką nowoczesną na mniejsze powierzchnie?
350_350_productGfx_5a7f847f9a159cb94f4ffe0b7422ab78.jpg

muńka
super!:)

Młoda śpi, a ja na 16 do gina w końcu:D

Załączniki

• 350_350_productGfx_5a7f847f9a159cb94f4ffe0b7422ab78.jpg
    350_350_productGfx_5a7f847f9a159cb94f4ffe0b7422ab78.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Od 13:30 przyjmuje lekarka, ta z rejestracji kazała mi zadzwonić i spytać czy mnie przyjmie, ale w nosie mam musi nas przyjąć i koniec tym bardziej, ze temperatura wraca.

Kasik idz idz do tego gina to i ja może w końcu dojdę :)

edek: wiecie co najgorsze w tym, ze to ja chyba go tak załatwiłam :( bo się przegrzał nieźle ostatnio :(

Aga daj znać co z A

kasiek no właśnie o takich krótkich myślałam ale muszę tą swoją znaleźć co ma być na ganku to może znajdę coś podobnego

wyszłam z małą po 11 i dopiero wróciłyśmy byłyśmy w lesie na spacerze, nawet pies się wymęczył i śpi a Natasza nie śpi :-:)-( choć ledwo na oczy widzi

ZASNĘŁA :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Aljenka. Mozesz zrobić z dorszem np.

Mi ten ucisk na spojenie nie przeszedl. Zelzal trochę nawet karkonisze na 3 tyg przed porodem przecież zaliczyliśmy. Ale do końca bolalo. Ale rodzilam sn.

Idę na drzemkę bo w nocy byl ryk do 5.30

ja to miałam taki ból tego spojenia że nie mogłam się dotknąć i dlatego odrazu mnie na cc gin dał bo naprawdę później nie daj bóg jak się coś stanie to są straszne konsekwencje tego, a może i mnie dał na cc ze względu na wiek też bo im starsza tym gorsze kości :-D:-D:-D:-D

O matko, ale mnie senność dopadła, a tu jeszcze dwie godziny w pracy..

Dzięki kochane za rady w sprawie opieki nad J. :) :-*

Alijenka kuzynka mi sama powiedziała, że chętnie będzie z nim wychodzić na spacery :)

Andzia widzę, że u Was znowu było chorobowo? Zdrówka! :)

Kasiek widzę, że uskuteczniłaś akcję odstawienia? Fajnie, że młoda nie protestuje! :) I jak się czujesz, mogąc cobie strzelić drinka? ;))

Muńka, co ja Ci będę pisać, po prostu grzecznie nadstawię to du.psko, bo z tym, że mi się kop należy polemizować nie będę ;) Widzę, że masz terapię za sobą - ojej, ale ja jestem nie w temacie :(
Może jakieś spotkanko w Wawie? :))

Josie współczuję bezsennych nocek, moja kumpela, która właśnie urodziła miała w ciąży ten sam problem! A jakie fajne wywody na fejsa w nocy wrzucała ;)

Aga zdrówka dla Was!

Kasieńka to prawda, że to samo może być z chorobami w przedszkolu. Jednak nie tylko o choroby J. mi chodzi, ale o to, że przez te choroby mamy problem z opieką nad nim. A gdyby był u kuzynki, to ona go zawsze w razie czego weźmie, nawet gdyby był podziębiony. I solidnie się nim zaopiekuje :)

MAti spi 3 h, Adi powiedział,że musi się zdrzemnać i też spi, szkoda ja nie umiem korzystać z chwili.

Iwon- czy to spotkanie w Wawie to w sprawie kopanka, bo jak tak to ja też chętna:-p
U nas problem z opieka trochę mniejszy, ale jednak jest, M nie może za bardzo brać zwolnień, mama nie zawsze dobrze sie czuje, a tata musi pracować, więc ja wykorzytsuje opiekę na maksa.

Alijenka - nie wiem jak ten kinkiet bedzie pasował do drewna, ale jest ok.

Aga - co z Antkiem??

Josie- jak na wizycie??? Moze jednak córeczka??

Aylin - ooooooooo matko, 3 tyg. przed terminem po górach łaziłaś??? szacun. Ja ledwie po schodach wchodziłam.

reklama
Do góry