reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aga jak ma temkę i kaszel to lepiej iść.

kasienka oooo to przeoczyłam, że miałaś podobnie - faktycznie pocieszające:p

josie buhahahahaha:D:D:D Ale ja też cierpiałam na bezsenność i to nawet jeszcze 2-3 miechy po porodzie!

alijenka
mam podobne lampy na elewacji domu. One świetnie nadają się na długą, wysoką powierzchnię bo efekt jest taki, że świecąc robią takie paski podłużne na ścianie w dół i w górę:) A jak zamontujecie pod daszkiem to nie ma tego efektu, więc może taką nowoczesną na mniejsze powierzchnie?
350_350_productGfx_5a7f847f9a159cb94f4ffe0b7422ab78.jpg

muńka
super!:)

Młoda śpi, a ja na 16 do gina w końcu:D

Załączniki

• 350_350_productGfx_5a7f847f9a159cb94f4ffe0b7422ab78.jpg
    350_350_productGfx_5a7f847f9a159cb94f4ffe0b7422ab78.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Od 13:30 przyjmuje lekarka, ta z rejestracji kazała mi zadzwonić i spytać czy mnie przyjmie, ale w nosie mam musi nas przyjąć i koniec tym bardziej, ze temperatura wraca.

Kasik idz idz do tego gina to i ja może w końcu dojdę :)

edek: wiecie co najgorsze w tym, ze to ja chyba go tak załatwiłam :( bo się przegrzał nieźle ostatnio :(

Aga daj znać co z A

kasiek no właśnie o takich krótkich myślałam ale muszę tą swoją znaleźć co ma być na ganku to może znajdę coś podobnego

wyszłam z małą po 11 i dopiero wróciłyśmy byłyśmy w lesie na spacerze, nawet pies się wymęczył i śpi a Natasza nie śpi :-:)-( choć ledwo na oczy widzi

ZASNĘŁA :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Aljenka. Mozesz zrobić z dorszem np.

Mi ten ucisk na spojenie nie przeszedl. Zelzal trochę nawet karkonisze na 3 tyg przed porodem przecież zaliczyliśmy. Ale do końca bolalo. Ale rodzilam sn.

Idę na drzemkę bo w nocy byl ryk do 5.30

ja to miałam taki ból tego spojenia że nie mogłam się dotknąć i dlatego odrazu mnie na cc gin dał bo naprawdę później nie daj bóg jak się coś stanie to są straszne konsekwencje tego, a może i mnie dał na cc ze względu na wiek też bo im starsza tym gorsze kości :-D:-D:-D:-D

O matko, ale mnie senność dopadła, a tu jeszcze dwie godziny w pracy..

Dzięki kochane za rady w sprawie opieki nad J. :) :-*

Alijenka kuzynka mi sama powiedziała, że chętnie będzie z nim wychodzić na spacery :)

Andzia widzę, że u Was znowu było chorobowo? Zdrówka! :)

Kasiek widzę, że uskuteczniłaś akcję odstawienia? Fajnie, że młoda nie protestuje! :) I jak się czujesz, mogąc cobie strzelić drinka? ;))

Muńka, co ja Ci będę pisać, po prostu grzecznie nadstawię to du.psko, bo z tym, że mi się kop należy polemizować nie będę ;) Widzę, że masz terapię za sobą - ojej, ale ja jestem nie w temacie :(
Może jakieś spotkanko w Wawie? :))

Josie współczuję bezsennych nocek, moja kumpela, która właśnie urodziła miała w ciąży ten sam problem! A jakie fajne wywody na fejsa w nocy wrzucała ;)

Aga zdrówka dla Was!

Kasieńka to prawda, że to samo może być z chorobami w przedszkolu. Jednak nie tylko o choroby J. mi chodzi, ale o to, że przez te choroby mamy problem z opieką nad nim. A gdyby był u kuzynki, to ona go zawsze w razie czego weźmie, nawet gdyby był podziębiony. I solidnie się nim zaopiekuje :)

MAti spi 3 h, Adi powiedział,że musi się zdrzemnać i też spi, szkoda ja nie umiem korzystać z chwili.

Iwon- czy to spotkanie w Wawie to w sprawie kopanka, bo jak tak to ja też chętna:-p
U nas problem z opieka trochę mniejszy, ale jednak jest, M nie może za bardzo brać zwolnień, mama nie zawsze dobrze sie czuje, a tata musi pracować, więc ja wykorzytsuje opiekę na maksa.

Alijenka - nie wiem jak ten kinkiet bedzie pasował do drewna, ale jest ok.

Aga - co z Antkiem??

Josie- jak na wizycie??? Moze jednak córeczka??

Aylin - ooooooooo matko, 3 tyg. przed terminem po górach łaziłaś??? szacun. Ja ledwie po schodach wchodziłam.

reklama
Do góry