reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

msmicke nie pomogę, mnie nie bolało tj. bardzo delikatni i rzadko. Ale ja leciałam na fenoterolu więc pewnie dlatego.

aga ojoj, zdrówka dla naszego lotnika!

asik masakra, że tak szybko ponownie może być nawrót choroby! Z czego to się bierze?

josie wyspałaś się?

P jest cudowna, bo zasypia nawet bez UU w 2 min., ale dziś miała kryzys 7 nocy bez cyca. Od 23.30 do 24.00 ryczała, jęczała i wołała mama (byłam przy niej - chodziło jej o cyca, ale ona nie wymawia tego słowa od tygodnia). Na szczęście przeszło i spała do 7.00:/ Z cycem pospałaby znacznie dłużej, ale coś za coś.

reklama
Hej przepraszam nie pisze nie czytam bo nie mam kiedy. Kuba nawet do łazienki ze mną myć sie idzie. A ciągle w robocie. Ja ciągle z Kubulkiem mimo że moja mama ew domu sis też bo ferie są to i tak dostałam wiadomość od mamy ze moge wyjść jak Kubę uśpię chodzi o wieczorne wyjście np z koleżanką nawet przejść się na spacer pogadać. Bo w dzień to już w ogóle bez młodego sie ruszyć nie mogę bo nikt go pilnować nie ma ochoty no aż mnie zalewa:wściekła/y:.

MsMickey ja Cie nie pociesze bo mnie bolalo do samego porodu ... a bolalo tak ze juz na koniec chodzic mi bylo ciezko ... najgorzej bedzie jak brzuch sie bardzo obnizy :( i u mnie nic lekarz nie mowil o cc mimo ze widzial ze wstac juz sama nie moge ... zreszta na wizytach to on mi pomagal sie podniesc

hej dziewczyny

My dalej z K się nie odzywamy on chyba liczy na to że ja pierwsza go przeproszę :szok::szok::szok:, także dziś 4 dzień jak rozmawiam tylko z dzieckiem :-:)-:)-(

Aga zdróweczka dla Antosia, mojej jakiś katar doszedł także nie wiem jak to będzie z jutrzejszym dniem :-:)-:)-(

kasiek miejmy nadzieję że dzisiejsza nocka będzie lepsza ale nie martw się to chyba coś dziś było bo moja mała obudziła się o 2.11 i też nie chciała spać
co do alko to nie pomogę bo ja najczęściej piję tylko piwko i nie znam się na innych trunkach

asik oj biedna Oliwka trzymam kciuki za powrót do zdrówka

josie no i jak się skończyło zasypianie ????????

polaa miłego pobytu w PL i odezwij się

Aylin dzięki za przepis, a czy można dać inną rybę bo my nie bardzo lubimy łososia

kasieńka my nadal w cienkich rajstopkach i spodenkach, a na body z długim rękawem tylko kurtka, szalik i czapka już nie taka zimowa ale też nie wiosenna

Muńka dobrze że czujesz ulgę oby tak dalej

Kasieńka a ja właśnie przez spojenie łonowe bo mi się rozchodziło miałam cc

Ostatnia edycja:
alijenka my z M od wczoraj się nie odzywamy. Tak mnie wkur..., że poszłam w nocy i wywaliłam do kosza na śmieci obiad jaki mu ugotowałam na dwa dni! I teraz my gadamy tylko z dzieckiem:p

hej

U nas noc przespana, ale posiedziałam z M troche dłuzej, a Mati jak na złość wstał o 7 ( wczoraj spał do 9)

Asik - dużo zdrówka dla Oliwki.

MsMickey - u mnie im dalej to było gorzej niestety, miałam trudności z poruszaniem sie

kasiek - Ciebie tez nie pociesze... Siedzę przed lapkiem (jestem ubrana w szlafrok), podchodzi do mnie Mati, wyciaga cycka:szok:, zanim zdążyłam zareagować pocałował i sie do niego przytulilł:-D. Nie wiem kiedy zapomni.

Papitka - pzrykre ze nie masz oparcia w rodzinie. Moze podrzuc na noc Kube A , a sama sie wyluzuj, odpoczynij, zaszalej.

Kasienka - Powiedz mi jak Nikos z pieluchami w nocy??? Zakładasz mu jeszcze?
Mati drzemke ma bez pieluchy, w nocy śpi w piluszce, ale jak chce siku to woła, nie zawsze, zdarzają sie wpadki, i nie wiem czy próbować spać bez pieluchy, czy jeszcze za wczęsnie. Adi długo spał w pieluszce, bo podsikiwał, ale słyszałam,ze jak dziecko spi bez to szybciej sie uczy,ze w nocy ma nie sikać:dry:

Alijenka - no to sie zaparliście:baffled: Dobrze ze z Nataszka juz pogadać mozna:rofl2:

Kasiek - o Ty złośnico:-D

Aylin - ja tez wczoraj z Radlerekim, 2 małe i w głowie sie zakręciło:szok:, ale ja niewprawiona:-D

A i mam problem, nie byle jaki.
Mati nie ssie smoka, ale zaczłą ssać kciuka przy zasypianiu:szok: I teraz nie wiem czy dac ma smoczka, czy systematycznie wyciagac mu palucha z buzi i moze pzrestanie?? Boje sie, bo sama długo ssałam palucha i wiem jakie to uzależniające i problemowe niestety.
Ale swoja droga .... słodko wyglada :-p:-D

Aga, Alijenka - zdrówka dla dzieciaków.

Ostatnia edycja:
andzia jak ssanie kciuka może słodko wyglądać ???????? :-D jak widzę moją sąsiadkę z synem tym adoptowanym i on ciągle ssie kciuka nawet na spacerze, aż ma tego palca takiego całego czerwonego i chyba jeszcze trochę to nie będzie miał paznokcia, a jego zgryz wyglądają jak królika to, aż mi się słabo robi i mam ochotę coś powiedzieć ale zawsze gryzę się w język
ja bym intensywnie oduczała ssania kciuka zresztą sama napisałaś jakie to później może być problematyczne

a jak u Was z chorobą już lepiej ?????????
bo moja kaszle choć nie tak często, najczęściej po nocy i czasami w ciągu dnia ale podaję ten syrop i widzę poprawę choć nie wiem czy jednak nie będę musiała się z nią do lekarza wybrać bo przy oddychaniu czasami jej tak rzęzi i nie wiem czy to już oskrzela czy poprostu zalegająca flegma

Alijenka u takiego malucha to jeszcze wyglada słodko( no przynajmniej dla mnie), ale,ze sąsiadka pozwala tak non stop palucha w buzi trzymać to w szoku jestem.
Dzieki Adi już lepiej, gorączki nie ma, apetyt ma, ale lewy migdałek jest jeszcze wielki.
Moze spróbuj dać Nataszce Herbapect - on działa łagodząco na gardło i delikatnie oczyszcza drogi oddechowe.

reklama
andzia kupiłam taki syrop grintuss zachwalają bardzo, a dziewczyny bardziej polecały drosetux ponoć lepszy smak i lepiej działa i mam jeszcze rubipect ale on bardziej na suchy kaszel bo prawoślazowy jest

a tak w ogóle szukam kinkietów na zewnątrz do garażu i nie mam pomysłu jakie !!!!!!!!!! ???????? garaż drewniany
coś takiego
__garaz_drewniany_g1_2_jpg-1363958521.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry