reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

msmicke nie pomogę, mnie nie bolało tj. bardzo delikatni i rzadko. Ale ja leciałam na fenoterolu więc pewnie dlatego.

aga ojoj, zdrówka dla naszego lotnika!

asik masakra, że tak szybko ponownie może być nawrót choroby! Z czego to się bierze?

josie wyspałaś się?

P jest cudowna, bo zasypia nawet bez UU w 2 min., ale dziś miała kryzys 7 nocy bez cyca. Od 23.30 do 24.00 ryczała, jęczała i wołała mama (byłam przy niej - chodziło jej o cyca, ale ona nie wymawia tego słowa od tygodnia). Na szczęście przeszło i spała do 7.00:/ Z cycem pospałaby znacznie dłużej, ale coś za coś.

reklama
Hej przepraszam nie pisze nie czytam bo nie mam kiedy. Kuba nawet do łazienki ze mną myć sie idzie. A ciągle w robocie. Ja ciągle z Kubulkiem mimo że moja mama ew domu sis też bo ferie są to i tak dostałam wiadomość od mamy ze moge wyjść jak Kubę uśpię chodzi o wieczorne wyjście np z koleżanką nawet przejść się na spacer pogadać. Bo w dzień to już w ogóle bez młodego sie ruszyć nie mogę bo nikt go pilnować nie ma ochoty no aż mnie zalewa:wściekła/y:.

MsMickey ja Cie nie pociesze bo mnie bolalo do samego porodu ... a bolalo tak ze juz na koniec chodzic mi bylo ciezko ... najgorzej bedzie jak brzuch sie bardzo obnizy :( i u mnie nic lekarz nie mowil o cc mimo ze widzial ze wstac juz sama nie moge ... zreszta na wizytach to on mi pomagal sie podniesc

hej dziewczyny

My dalej z K się nie odzywamy on chyba liczy na to że ja pierwsza go przeproszę :szok::szok::szok:, także dziś 4 dzień jak rozmawiam tylko z dzieckiem :-:)-:)-(

Aga zdróweczka dla Antosia, mojej jakiś katar doszedł także nie wiem jak to będzie z jutrzejszym dniem :-:)-:)-(

kasiek miejmy nadzieję że dzisiejsza nocka będzie lepsza ale nie martw się to chyba coś dziś było bo moja mała obudziła się o 2.11 i też nie chciała spać
co do alko to nie pomogę bo ja najczęściej piję tylko piwko i nie znam się na innych trunkach

asik oj biedna Oliwka trzymam kciuki za powrót do zdrówka

josie no i jak się skończyło zasypianie ????????

polaa miłego pobytu w PL i odezwij się

Aylin dzięki za przepis, a czy można dać inną rybę bo my nie bardzo lubimy łososia

kasieńka my nadal w cienkich rajstopkach i spodenkach, a na body z długim rękawem tylko kurtka, szalik i czapka już nie taka zimowa ale też nie wiosenna

Muńka dobrze że czujesz ulgę oby tak dalej

Kasieńka a ja właśnie przez spojenie łonowe bo mi się rozchodziło miałam cc

Ostatnia edycja:
alijenka my z M od wczoraj się nie odzywamy. Tak mnie wkur..., że poszłam w nocy i wywaliłam do kosza na śmieci obiad jaki mu ugotowałam na dwa dni! I teraz my gadamy tylko z dzieckiem:p

hej

U nas noc przespana, ale posiedziałam z M troche dłuzej, a Mati jak na złość wstał o 7 ( wczoraj spał do 9)

Asik - dużo zdrówka dla Oliwki.

MsMickey - u mnie im dalej to było gorzej niestety, miałam trudności z poruszaniem sie

kasiek - Ciebie tez nie pociesze... Siedzę przed lapkiem (jestem ubrana w szlafrok), podchodzi do mnie Mati, wyciaga cycka:szok:, zanim zdążyłam zareagować pocałował i sie do niego przytulilł:-D. Nie wiem kiedy zapomni.

Papitka - pzrykre ze nie masz oparcia w rodzinie. Moze podrzuc na noc Kube A , a sama sie wyluzuj, odpoczynij, zaszalej.

Kasienka - Powiedz mi jak Nikos z pieluchami w nocy??? Zakładasz mu jeszcze?
Mati drzemke ma bez pieluchy, w nocy śpi w piluszce, ale jak chce siku to woła, nie zawsze, zdarzają sie wpadki, i nie wiem czy próbować spać bez pieluchy, czy jeszcze za wczęsnie. Adi długo spał w pieluszce, bo podsikiwał, ale słyszałam,ze jak dziecko spi bez to szybciej sie uczy,ze w nocy ma nie sikać:dry:

Alijenka - no to sie zaparliście:baffled: Dobrze ze z Nataszka juz pogadać mozna:rofl2:

Kasiek - o Ty złośnico:-D

Aylin - ja tez wczoraj z Radlerekim, 2 małe i w głowie sie zakręciło:szok:, ale ja niewprawiona:-D

A i mam problem, nie byle jaki.
Mati nie ssie smoka, ale zaczłą ssać kciuka przy zasypianiu:szok: I teraz nie wiem czy dac ma smoczka, czy systematycznie wyciagac mu palucha z buzi i moze pzrestanie?? Boje sie, bo sama długo ssałam palucha i wiem jakie to uzależniające i problemowe niestety.
Ale swoja droga .... słodko wyglada :-p:-D

Aga, Alijenka - zdrówka dla dzieciaków.

Ostatnia edycja:
andzia jak ssanie kciuka może słodko wyglądać ???????? :-D jak widzę moją sąsiadkę z synem tym adoptowanym i on ciągle ssie kciuka nawet na spacerze, aż ma tego palca takiego całego czerwonego i chyba jeszcze trochę to nie będzie miał paznokcia, a jego zgryz wyglądają jak królika to, aż mi się słabo robi i mam ochotę coś powiedzieć ale zawsze gryzę się w język
ja bym intensywnie oduczała ssania kciuka zresztą sama napisałaś jakie to później może być problematyczne

a jak u Was z chorobą już lepiej ?????????
bo moja kaszle choć nie tak często, najczęściej po nocy i czasami w ciągu dnia ale podaję ten syrop i widzę poprawę choć nie wiem czy jednak nie będę musiała się z nią do lekarza wybrać bo przy oddychaniu czasami jej tak rzęzi i nie wiem czy to już oskrzela czy poprostu zalegająca flegma

Alijenka u takiego malucha to jeszcze wyglada słodko( no przynajmniej dla mnie), ale,ze sąsiadka pozwala tak non stop palucha w buzi trzymać to w szoku jestem.
Dzieki Adi już lepiej, gorączki nie ma, apetyt ma, ale lewy migdałek jest jeszcze wielki.
Moze spróbuj dać Nataszce Herbapect - on działa łagodząco na gardło i delikatnie oczyszcza drogi oddechowe.

reklama
andzia kupiłam taki syrop grintuss zachwalają bardzo, a dziewczyny bardziej polecały drosetux ponoć lepszy smak i lepiej działa i mam jeszcze rubipect ale on bardziej na suchy kaszel bo prawoślazowy jest

a tak w ogóle szukam kinkietów na zewnątrz do garażu i nie mam pomysłu jakie !!!!!!!!!! ???????? garaż drewniany
coś takiego
__garaz_drewniany_g1_2_jpg-1363958521.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry