reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

MsMickey pocieszam mialam tak przy Matim

Munka super ze czujesz ulge, no i ze masz sprawdzonego kumpla, ja nie mam takich znajomosci, a przydalyby sie na moje kolanka.
Panienski na wyjexdzie-oj bedzie sie dzialo.

kasia.natka- seria ksiazeczek bez tekstu Ulica Czeresniowa - robia furor

reklama
no więc pospieszyłam się pisząc, że jest poprawa:-( dziś rano Oliwia wstała z bólem brzucha, kilkoma nowymi plamkami i raz wymiotowała:-( lekarz stwierdził nawrót choroby...:-:)no::-(

Hej Dziewczyny,

ja tylko wpadlam napisać, ze żyje i ze jutro lecę do Polski. Przepraszam ale mam urwanie głowy, odezwę sie z Polski.

pozdrowienia dla Wszystkich

Dziewczyny, czy to mija? Tzn jeszcze przed porodem? Czy ja mam tak chodzic pare tygodni???
Dzis sie poryczalam na glos. Dosc nietypowe zachowanie jak na mnie... usypialam G od 14 do 15.45... bawila sie, lazila miedzy lozkami. Ja lezalam, czekalam na mozliwosc drzemki. Po kolejnym 'poloz sie' i Go usmiechu w reakcji nie wytrzymalam. Nie plakala, nie jeczala... moje hormony, pierdzielone stawy biodrowe plus to spojenie - wstalam po raz dwusetny do niej - zrobily swoje. No trudno, raz nie zawsze.
P.s. zastanawiam sie, czy to nie po ostatnim sexie... spojenie bylo juz wrazliwe a jednak to ucisk jakis...
P.s. Czy kazda z Was, ktora bolalo spojenie, miala cc? Qrcze, nastawilam sie na sn, na szybkie dojscie do siebie... niech mi tu kosci planu nie psuja, no:(

Mialam spac i dupa pospalam godzine a teraz bezsennosc zgaga i bol glowy:/

MsMickey mi nie przeszlo az do porodu:/ Ale cc nie mialam z tego powodu, wskazaniem do cc jest dopiero rozejscie sie spojenia, to mozna sprawdzic na usg czy jest szczelina miedzy koscmi, jak bedziezz miala usg przed porodem to niech sie upewnia ze jest ok. A bardzo cie to boli? Moze rzeczywiscie chwilowo po seksie i przejdzie. Mnie to nie boli caly czas tylko przy obracaniu sie w lozku i przy wstawaniu

reklama
Josie, wczoraj po poludniu bardziej niz zwykle. A tak to raczej troszke przy podnoszeniu jednej nogi wyzej... wczoraj tez sie nadwyrezylam przy usypianiu G, bo wstawalam co chwila przez 1,5 g :(

Aga wspolczuje&&&&

Do góry