reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kochane zaraz wyśle nr konta. Trochę to potrwa bo z komórki nadaję jak zwykle.
Bardzo się cieszę że z łóżkiem dla Kasiulki tak szybko się udało. Mam nadzieję jednak że długo go nie będzie potrzebować bo szybko zacznie zdrowiec a wtedy ona będzie mogła pomóc innej osobie w potrzebie i też je "pożyczy".

Ja znów tylko o sobie. Wczoraj zaliczyliśmy imprezę walentynkową i ledwo żyję. Na stopach bąble, spalam 3 godziny bo wróciliśmy ok 3. Zanim się umyliśmy było 4. A Sz pobudke zafundował o 7:30. Chyba za stara na takie nocne imprezy już jestem. Ale fajnie było. Wyszalałam się z naszym świadkiem za wszystkie czasy.

reklama
młodak - jak ci wygodniej to mozesz mi na fb podesłac. Obojetnie.
Też zdjecie widziałam, o wiele lepiej wygląda i jeszcze w pościeli kolorowej. Nie tak szpitalnie.
Mlodak - czy ona jeszcze czegos potrzebuje?

Ze sprzętu to wiem że chodzik lub balkonik. I szukam tego obecnie bo koleżanki babcia miała a koleżanka musi sprawdzić w jakim jest stanie bo jednak kilka lat leży w komórce.
No i o wózku coś pisała. Też mam ale raczej kiepski. K ma go oblukać w tym tygodniu. Dędki wymienić, nasmarowac to może będzie lżej jeździł. Okaże się.
Ja to chcę jeszcze od siebie wysłać jej kapcie bo pisała że potrzebuje. Sądzę że fajne wesołe skarpetki też będą.dobrym pomysłem :) ja uwielbiam i sama mam dużo.

gkvip chyba z nią już koresponduje w sprawie wózka bo coś tam ma

Kasia jeszcze potrzebuje piżam ze spodniami i szlafroka jakiegoś z frotte

mlodak a tak Ci się nie chciało iść na tą imprezę :-D:-D:-D

Josie ogolnie nie mamy odplatnych uslug jedynie w ramach reklamacji ze starł się rod i srawdze jeszcze czy dla posiadaczy platynowej karty nie mamy czegos za free
Mlodak i ja jestem pod wrazeniem szybkiej organizacji lóżka transportu itd. i ze w ogóle mialas i oddalas :* czekam na nr konta i tak sobie mysle moze jak sie uzbiera wiecej niz za transport to by mozna bylo kupic i szlafrok i pizamy itp

Sorki za brak polskich znakow ale z fona mi ciezko

Kobiałki nie ma za co dziękować. Nie zrobiłam nic szczególnego. Ważne.aby Kasiulka nam zdrowiala szybciutko.

Wysłałam nr konta. Mogłam o kimś zapomnieć bo nie mam poglądu wiadomości wysłanych.

Kobiałki nie ma za co dziękować. Nie zrobiłam nic szczególnego. Ważne.aby Kasiulka nam zdrowiala szybciutko.

Wysłałam nr konta. Mogłam o kimś zapomnieć bo nie mam poglądu wiadomości wysłanych.

Kochana Ty nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłaś... Dzięki Tobie dzisiaj w końcu lepiej spałam i w moim domu nie wygląda jak w szpitalu...
Dostałaś wczoraj mojego sms że łóżko doszło? Pan nie chciał żeby mu coś podpisać, że dostarczył.

a Teraz ogólnie do wszystkich

Witajcie Kochane
Jutro idę do szpitala na chemię. Trzymajcie za mnie kciuki.

Niestety znowu nie mam włosów, jestem załamana, a już mi takie ładne odrosły.

Mam dość tej choroby, czuje się jak niewolnik, nic nie robię cały dzień leżę. Koszmar.

Ale dzisiaj wstałam na nogi, chwilę postałam i nawet zrobiłam parę kroków.

Jeszcze raz dziękuję za okazałą pomoc bo jesteście wszystkie bardzo kochane

Buziaczki :biggrin2:

reklama
Kasiulka, tak milo uslyszec ze moglysmy ci ulzyc... caly czas myslimy o Tobie, bedziemy trzymac kciuki!!!

Dziewczyny mam skrocona liste imion dla syna dwa:

piotr
franek
filip
tomek
tymek
karol
olek
jacek - to sie tylko mezowi podoba:szok:

chyba cos jeszcze bylo ale mi janek liste z telefonu skasowal:eek::-D
tymek chyba odpada bo bliscy znajomi tak dali na imie swojemu pare miesiecy temu. nei chcemy zeby wyszlo ze kopiujemy choc juz to imie mialam wczesniej na widelcu:)
franek raczej tez zostanie dla brata michala, michal mu powiedzial ze daje mu czas do maja zeby splodzil potomka a jak nie to rezerwacja na imie wygasa:-D ale ja tam sie nie upieram przy tym franku, troche mnie przeraza popularnosc tego imienia teraz

karol mi sie podoba ale mezowi srednio

Do góry