reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Tapatalk to aplikacja do obslugi forum. Bardzo fajnie dziala. Jedyny minus to brak powiadomień. Ja przeplacilam ale nie żałuję. Po szajsungu ten telehon uwielbiam.
A emigrować zamierzacie na stale czy czasowo?

reklama
Na stałe! Dlatego chcemy się do tego jak najlepiej przygotować :) Nie na krzywy ryj. Ja będę miała pracę zapewnioną i w zasadzie to jest "podstawa" do przeniesienia się. Mąż kucharz z 5* hotelu na bank znajdzie tam pracę.
Poszukam tego, a telefon mam Nokię Lumię 920 i kocham ten telefon, jestem z niego MEGA zadowolona :)

Aga - ale z drugiej strony byloby Ci przykro, gdyby Antos po 20msc ani razu nie zawolal za cycem, przyznaj :sorry2:

Rysica - z niemieckim moge pomoc, jakby co ;-)

Kasienka - ja na laktacje bralam kaspulki z oleju z czarnuszki siewnej (sposob stosowany w Indiach i przez Arabow od starozytnosci po dzis dzien) i piwko bezalkoholowe (typu Bawaria). Kozieradka podobno ma silniejsze dzialanie w kapsulkach niz jako herbatka. Jakbys miala jakies pytanie do mojej doradczyni laktacyjnej to wal - zawsze to jedna opinia wiecej. Powodzenia z UU! :happy2:.

Aronia, będę pamiętać ;) Na razie decyzję podjęliśmy krótką chwilę temu (2 tyg?) i zaczęłam od przypominania sobie gramatyki, i słowek, czasowniki mam na tapecie. I mąż odkurzył Bęzę ;)

Aylin - no chwilę przed przeczytaniem Twojego posta sobie o tym przypomniałam ;)

Rysica - ach, niesmiertelny Beza :-D Ja nie myslalam o "korkach" z podstaw (ilez to lat temu je dawalam :eek:) ale konkretnie jesli co - w kwestii umowy najmu mieszkania, formalnosci - jakies takie bardziej fachowe teksty ;-)

o matko na slowo Bęza az zadrzalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:

Rysica super wiesci, w koncu zaczniecie zarabiac :tak: Gratuluje. Monika w grzywce znow, przypomina dawna Monike sprzed roku:-)

reklama
Josie, no taką mam nadzieję, że chociaż na spokojnie będziemy patrzeć na koniec miesiąca a nie drżeć w połowie.... Więcej mi nie trzeba, nie chce sie dorobić tylko normalnie żyć....
No i fakt, rok temu Miśka też miała grzywkę :)

Do góry