reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Na stałe! Dlatego chcemy się do tego jak najlepiej przygotować Nie na krzywy ryj. Ja będę miała pracę zapewnioną i w zasadzie to jest "podstawa" do przeniesienia się. Mąż kucharz z 5* hotelu na bank znajdzie tam pracę.
Poszukam tego, a telefon mam Nokię Lumię 920 i kocham ten telefon, jestem z niego MEGA zadowolona
Poszukam tego, a telefon mam Nokię Lumię 920 i kocham ten telefon, jestem z niego MEGA zadowolona
aronia12
Fanka BB :)
Aga - ale z drugiej strony byloby Ci przykro, gdyby Antos po 20msc ani razu nie zawolal za cycem, przyznaj
Rysica - z niemieckim moge pomoc, jakby co ;-)
Kasienka - ja na laktacje bralam kaspulki z oleju z czarnuszki siewnej (sposob stosowany w Indiach i przez Arabow od starozytnosci po dzis dzien) i piwko bezalkoholowe (typu Bawaria). Kozieradka podobno ma silniejsze dzialanie w kapsulkach niz jako herbatka. Jakbys miala jakies pytanie do mojej doradczyni laktacyjnej to wal - zawsze to jedna opinia wiecej. Powodzenia z UU! .
Rysica - z niemieckim moge pomoc, jakby co ;-)
Kasienka - ja na laktacje bralam kaspulki z oleju z czarnuszki siewnej (sposob stosowany w Indiach i przez Arabow od starozytnosci po dzis dzien) i piwko bezalkoholowe (typu Bawaria). Kozieradka podobno ma silniejsze dzialanie w kapsulkach niz jako herbatka. Jakbys miala jakies pytanie do mojej doradczyni laktacyjnej to wal - zawsze to jedna opinia wiecej. Powodzenia z UU! .
Rysica
Aronia, będę pamiętać Na razie decyzję podjęliśmy krótką chwilę temu (2 tyg?) i zaczęłam od przypominania sobie gramatyki, i słowek, czasowniki mam na tapecie. I mąż odkurzył Bęzę
Aylin - no chwilę przed przeczytaniem Twojego posta sobie o tym przypomniałam
Aylin - no chwilę przed przeczytaniem Twojego posta sobie o tym przypomniałam
Rysica
ooo, to super, ale na to przyjdzie czas
katrina115
Potrójna Mama
Kasienka - a pamietasz Ty ze tak w 2 tyg. Jest pierwszy skok??? Dziecko wtedy czesciej potrzebuje cycusiac.
reklama
Rysica
Josie, no taką mam nadzieję, że chociaż na spokojnie będziemy patrzeć na koniec miesiąca a nie drżeć w połowie.... Więcej mi nie trzeba, nie chce sie dorobić tylko normalnie żyć....
No i fakt, rok temu Miśka też miała grzywkę
No i fakt, rok temu Miśka też miała grzywkę