Ja rzuciłam się na głęboką wodę z tym niemieckim, na początku wszystko na wyczucie, były cyrki bo mi lekarz rodzinny powiedział, że mam kamień, ja myślałam że na pęcherzu i mówię mojemu mężowi, że jak mi ten kamień urośnie i będzie przeszkadzał, to mi go laparoskopowo wytną. Mąż zrobił zdziwione oczy, że jak to, zrobią dziury w pęcherzu??? To ja zwątpiłam i rzeczywiście okazało się, że ten kamień siedzi w woreczku żółciowym. Z każdą jednak wizytą jest lepiej i mam wrażenie, że rozumiem już 95% a reszty się domyślam bo raz już przez ciążę przechodziłam przecież. Ostatnio mnie tylko baba zaskoczyła pytając czy miałam "Verkehr", mi się to słowo z ruchem ulicznym kojarzy więc zrobiłam wielkie oczy a to znaczy także stosunek . Na szczęście lekarze są wyrozumiali i nikt mi nie okazał zniecierpliwienia z powodu mojego braku umiejętności językowych.
reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, bardzo dawno mnie tu nie było... ale nie mam internetu... mam nadzieje, że już niedługo będe mogła się z Wami regularnie kontaktować...Mam cichą nadzieje, że o mnie nie zapomniałyście Chciałam sie wam pochwalić, w poniedziałek byłam na usg Mój skarb jest cudowny, machał do mnie rączkami i nóżkami... a na koniec zaczął ssać kciuka aż mi się łezka w oku zakręciła... jestem taka szczęśliwa Mam nadzieje, że u Was również wszystko cudownie, jak będe mieć już internet to spróbuje Was nadrobić... to będzie trudne, ale może się uda buziaki:*
alijenka
Mamcia Nataszki :))
No to i ja dołączam do Waszego terminu
Jak się czujecie dziewczyny?
Ja przeziębienie złapałam jakieś i w łóżku staram się leżeć
Witaj :-)
Mleko z miodem i czosnkiem polecam
alijenka - nie szczuj tymi ogórkami... tez bym zjadła, ale ni mam buuuuuu, a do najbliższego polskiego sklepu 40km, nie idę!!!!
Ja też gdyby nie sąsiadka bym ich nie miała :-), choc moje kochanie kupił mi ostatnio w intermarche ogórki kiszone dębowe całkiem niezłe są
Pomarańczę też mi elegancko wchodzą w ostatnim czasie i powiem wam że jak co roku nigdzie nie można znaleźć tak dobrych pomarańczy jak w biedronce, przed świętami jak się wchodzi do biedry to aż pachnie tymi pomarańczami
Oj Tu masz rację nie ma nigdzie lepszych pomarańczy jak w Biedronce !!!!
Jak jest z tym wątkiem zamkniętym? co trzeba zrobić żeby się tam dostać? nikt mi nie odpowiedział, znowu sobie wbiję fazę, że mnie tu nie lubicie:-(
Czy komuś jeszcze nie rośnie brzuch?? bo ja mam wrażenie jestem bardziej płaska niż przed ciążą, do tego schudłam 2 kg choć jem wszystko tonami.
Ja mam fazę na tłuste mięsiwa ostatnio, wczoraj na kolację zjadłam 2 bułki z wędzonym boczkiem, szarpałam ten boczek jak człowiek pierwotny. Do tego słodkie w strasznych ilościach niestety.
Karamija - mi już brzuszek urósł :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
O kurcze to ja nawet nie wiedzialam.. Zacznę tam kupować - zobaczę czy macie racjeOj Tu masz rację nie ma nigdzie lepszych pomarańczy jak w Biedronce !!!!
mamina karierowiczka
Ja tam mizerie wciagam i konkrety jak chlop do kosy jak sie wyzalilam mezowi ze jestem niekochana to nastepnego dnia kwiaty i bombonierka hyhy
Brzuch czasem lekko pobolewa .. A jak kichne to malo bobo sie nie urwie, chyba sie zlapal jakiejs zylki i poszarpuje nygus
Brzuch czasem lekko pobolewa .. A jak kichne to malo bobo sie nie urwie, chyba sie zlapal jakiejs zylki i poszarpuje nygus
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ja też gdyby nie sąsiadka bym ich nie miała :-), choc moje kochanie kupił mi ostatnio w intermarche ogórki kiszone dębowe całkiem niezłe są
w internecie kupił Ci ogórki kiszone ?? na jakiej strone ? Nie baliście się żywności przez internet kupować?
Ja tam mizerie wciagam i konkrety jak chlop do kosy jak sie wyzalilam mezowi ze jestem niekochana to nastepnego dnia kwiaty i bombonierka hyhy
to chyba wszystkie nasze bobasy trzymają się naszych żyłek i nas poszarpują
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agaundpestka
Kamila Intermarche to market
Ja właśnie przytargałam ogórki z piwnicy, nie ma to jak zapasy od mamusi
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Hej dziewczynki, bardzo dawno mnie tu nie było... ale nie mam internetu... mam nadzieje, że już niedługo będe mogła się z Wami regularnie kontaktować...Mam cichą nadzieje, że o mnie nie zapomniałyście Chciałam sie wam pochwalić, w poniedziałek byłam na usg Mój skarb jest cudowny, machał do mnie rączkami i nóżkami... a na koniec zaczął ssać kciuka aż mi się łezka w oku zakręciła... jestem taka szczęśliwa Mam nadzieje, że u Was również wszystko cudownie, jak będe mieć już internet to spróbuje Was nadrobić... to będzie trudne, ale może się uda buziaki:*
ale slodko
nikt nie zapomniał
alijenka
Mamcia Nataszki :))
w internecie kupił Ci ogórki kiszone ?? na jakiej strone ? Nie baliście się żywności przez internet kupować?
Kamilko w INTERMARCHE w takim markecie :-)
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila Intermarche to market
Kamilko w INTERMARCHE w takim markecie
no tak ja troche ślepa zamiast" intermarche" przeczytałam" internecie " ale trzeba mi to wybaczyć - w końcu jestem w ciąży hehe