reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam Dziewczyny
I ja sie dołaczam do Waszego zacnego grona. U mnie termin na 24.06. Na razie to dopiero 11 tydzien i troche boję sie cieszyć tak otwarcie... Ale mam nadzieje, że dotrwamy razem z moim maluszkiem do szczesliwego konaca. Pozdrawiam
Będzie dobrze mam ten sam termin :) i uspokajam się tym, ze za 4dni rozpocznie mi się 13tydzień:)

No to i ja dołączam do Waszego terminu :)
Jak się czujecie dziewczyny?
Ja przeziębienie złapałam jakieś i w łóżku staram się leżeć :(

Edzia - łóżko dobra rzecz, nie wiesz jak Ci zazdroszczę, mimo, że czuję się dobrze.... witaj w naszym gronie.

alijenka - nie szczuj tymi ogórkami... tez bym zjadła, ale ni mam buuuuuu, a do najbliższego polskiego sklepu 40km, nie idę!!!!

goldenlucy
twoja historia z smsem też dobra:-D

agaundpestka
kurcze, ja też nie mam położnej jeszcze ale jestem od początku pod opieką niemieckich lekarzy więc chyba by mi powiedzieli...

dreddka
fajnie, że jesteś, myślałam ostatnio o tobie

katrina
o matko! 40 km na porodówkę? trochę daleko...

josie
ja też ostatnio wszystko muszę zapisać na kartce, nawet jak mam 3 rzeczy do załatwienia/kupienia

Witam nowe koleżanki!!

krakaga i agaundpestka
mi z usg też wychodzi termin na 24go czerwca!

Też już się nie mogę doczekać aż zobaczę moje małe a póki co to wciąż "nasłu****ę" ruchów ale nic.

A fazy na różne żarcie też mam bezustannie i też mam tak, że przez kilka dni jem jem a potem patrzeć no to nie mogę

A od kiedy to ****ę to przekleństwo???

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny
I ja sie dołaczam do Waszego zacnego grona. U mnie termin na 24.06. Na razie to dopiero 11 tydzien i troche boję sie cieszyć tak otwarcie... Ale mam nadzieje, że dotrwamy razem z moim maluszkiem do szczesliwego konaca. Pozdrawiam

Witaj :-)
krakaga - witaj;-)

odnosnie jedzenia wstawiłam przepis na placki z piersi, jadłam je poki co raz bo to swieza sprawa, ale mi baaaaaaardzo smakowały:-)

ja mam faze 2 dni na cos do jedzenia, a potem na to patrzec nie moge:baffled:

U mnie te fazy wyglądają dokładnie tak samo, najpierw nie mogę się czegoś najeść i ciągle bym się tym zajadała a potem mnie odrzuca na samą myśl że to jadłam

Ja mam fazę na mandarynki- pomarańcze i sok tez tylko pomarańczowy mi wchodzi :) a i wszystko z chrzanem serki itp.

Pomarańczę też mi elegancko wchodzą w ostatnim czasie i powiem wam że jak co roku nigdzie nie można znaleźć tak dobrych pomarańczy jak w biedronce, przed świętami jak się wchodzi do biedry to aż pachnie tymi pomarańczami

reklama
agaundpestka
kurcze, ja też nie mam położnej jeszcze ale jestem od początku pod opieką niemieckich lekarzy więc chyba by mi powiedzieli...
To masz ten plus, bo ja jeżdżę do Pl jeszcze do lekarza, ale teraz ostatni raz od stycznia będę miałą tu normalne ubezpieczenie, a teraz jestem na etapie szukania lekarza, ale nie jest to takie łatwe :crazy:

Do góry