alijenka
Mamcia Nataszki :))
Cześć ciężaróweczki:-)
Nigdy za Wami nie nadążę :-(
hahaha dobreeeee
gratulacje :-)
:-) :-)
test przeciwciążowy buhahaha
a u mnie dziś 6 stopni na dworze :-)
Nigdy za Wami nie nadążę :-(
1 zmieniłam hasło do mojej poczty i za 5 min zapomniałam na jakie, na śmierć. Musiałam dzwonić do interii, spowiadać się pół godziny bo pytań pomocniczych też nie pamiętałam, poczta zakładana 10 lat temu. Do tej pory nie wiem co za hasło wymyśliłam, dobrze że się zlitowali.
2. wysłałam erotycznego smsa do męża mojej koleżanki zamiast do własnego ( mam ich numery obok siebie w komórce)
3. dziś nagrywałam film jak do mojego dziecka przyszedł mikołaj, 15 minut sterczałam z aparatem, po czym jak się wszyscy zebrali, żeby obejrzeć to się okazało, że nie nacisnęłam przycisku nagrywaj i dupa, filmu nie ma.
hahaha dobreeeee
Witam,
mało piszę, ale codziennie jestem i czytam Wasze wpisy.
Ja dzisiaj byłam na wizycie. Ginka badała przezierność karkową. Wszystko w normie. Serducho maleństwa bije 140 uderzeń na minutę. Moje cudeńko mierzy 67,4mm. Termin się nie zmienił, wciąż 11 czerwca. Niestety Chciałam rodzić w Warszawie, ale w trakcie debilnego euro 2012 nie odważę się na taki krok bo może się okazać, że dziecko przyjdzie na świat w samochodzie.......
Według ginki jestem w 13 tygodniu i 2 dniu ciąży. Na razie nie przytyłam, a nawet ważę pół kilo mniej niż podczas pierwszej wizyty. To przez mdłości (które na szczęście minęły), ale nadal trzyma mnie brak apetytu. Normalnie nic mi nie smakuje. Mimo wszystko staram się jadać 5 małych posiłków dziennie i ostatni najdalej o godz. 19.00.
Wyniki badań w normie (ale mimo wszystko powiedziała abym zaczęła brać Prenatal i zastanawiam się czy muszę, o odstawieniu kwasu nic nie mówiła), odżywiam się regularnie i zdrowo (sama piekę wędliny, nie solę zbyt dużo, wcinam mnóstwo owoców i warzyw), więc to pewnie zaowocowało. No i na szczęście mam odstawić Luteinę - zostały trzy tabletki i mam je brać tylko na noc i KONIEC!!!!
No i ginka sugeruje, że będzie dziewczynka Oczywiście powiedziała, że to trochę za wcześnie aby na 100% potwierdzić, ale tak jej się wydaje. A ja wciąż wewnętrznie czuję, że to chłopak.
(jak tu się wstawia suwaczek????)
gratulacje :-)
Pkt 2 najlepszy
Ja kiedyś wysłałam sms do szefa " kocham Cię i juz się nie mogę doczekać jak Cię zobaczę" było to 2h przed rozpoczęciem pracy i się nie skapnęłam, ze wysłałam przychodze do pracy, a on tak dziwnie na mnie patrzy
Ja na szczęście od początku ciąży na L4 jestem, więc nie mam szans na "miłe" smsowanie z szefem, ale za to w sklepach to odwalam numery, że hej - ostatnio poprosiłam 30dag szynki z Babuni
ja sie zastanawiam, a mam drugie tyle co ty...
niestety!
ja kiedys w aptece poprosiłam o test przeciwciążowy wyobrazcie sobie mine babki
sicilpol - czyli generalnie jestes samoukiem? pisac tez umiesz czy nie?
Co masz na mysli "co sie teraz dzieje"? Twój dziki mąż chetny byłby przyjechac do polski?;-)
test przeciwciążowy buhahaha
Oh nie właśnie spadł u mnie śnieg
a u mnie dziś 6 stopni na dworze :-)