reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

pierwsza? dzis spalam w sumie moze 20minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Gowniaz po 1,5 godzinnym usypianiu zasnal o 2:30. Morde darl o 3,4,5,6,6:30 no i dalej mu nie spac nie dalam, choc jeszcze ciemno. MAM DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasiekz - a czekolade Twoja lubi? a moze do kakao dodasz lyzeczke inki i tak ja oswoisz? ;-) A jak nie to zadna strata, kiedys przeciez i tak polubi (sa wogole dorosli, ktorzy nie lubia?) ;-p

Ostatnia edycja:
reklama
Aronia - co ten twój dzieć wyprawia??? Szok. Współczuje bardzo.

Macku - dawaj jakieś zdjęcia tych ubranek
Munka - kto zje ta zupę?? Nie wygladasz na takiego łasucha.;-)
Kasiek - no to nasza rozmowa przyniosła skutek; jutro na sanki. U nas pada nadal; nie da się jeździć samochodem, nie da sie chodzic po chodniku.... kiedy ta odwilż????
A mąż romantyk, super niespodzianke Ci zrobił
Josie - fajne te półeczki na ksiazeczki; musze sie zaopatrzyć bo mam ich dużo, bardzo dużo.
Katrina - Kubula spryciula:-)
Aylin - ty depesji nie zapijaj, bo wiesz jak to sie kończy;-)
Widze,że nie tylko u nas problemy kąpielowe, uffff, ulżyło mi:-D

Mati drugą noc z rzedu przespał cała noc (tfu tfu) oby mu tak zostało:-)

Ostatnia edycja:
Kasiek ale fajna niespodzianka!!! Zazdoszcze:) moj by w zyciu na to nie wpadl

Noc u nas nawet, wiecej pobudek nie bylo za to rano wstal 6.30. Mnie od wczoraj glowa boli ale juz wzielam tabletke moze pomoze...

Teraz musze sie zwlec z lozka i po zakupy bo dzis w domu jestem to chcialam pogotowac troche. I jeszcze malego ze zlobka odbiore podpytac jak sobie radzi

Aronia kurcze a ja tu narzekam na dwie pobudki:/ wspolczuje nocki

Kakao ja nie lubie. Mam traume mleczna z dziecinstwa :) nietolerancja laktozy. Ale musze mlodemu dac sprobowac bo ostatnio na mleko sie obrazil to moze w takiej formie by wypil, albo ta inke?

Ostatnia edycja:
dzień dobry

a gdzie wy sie na boze cialo umawiacie z macku bo nie doczytalam? bo an boze cialo to moze i ja bede w okolicach leszna
EDEK a nie sorry ja to w okolicach porodowki bede wtedy:rofl2::laugh2::errr:

fajny pomysl na ksiazeczki znalazlam:

Zobacz załącznik 606821

ikea oczywiscie. ribba

kradne pomysł. Fajny.

Aylin - ty depesji nie zapijaj, bo wiesz jak to sie kończy;-)

hmmm? czym? niedosytem? bo miałam resztke w butelce :p

Josie moze z kapiela szybko przejdzie? Moj sobie kiedys wode odkrecil (w Pl) i mu walnela strumieniem czego sie nie spodziewal, bo u nas sie inaczej odkreca. Przez 2 tygodnie musialam go podprysznicem myc na szybko bo awantura na caly blok.
A z tym Bozym Cialem mnie rozbawilas :-D:-D:-D

Kasiek ale super :) Wszystkiego naj z okazji rocznicy i po cichu zazdroszcze niespodzianki ;)

Aylin Munka ja tez zawsze jak dla wojska nagotuje :sorry2: Nawet jak dla siebie jakas potrawke z kurczakiem wymyslam to i tak min 3 porcje wyjda choc ma byc jedna...

Andzia nie wiem czy pisalas (pewnie tak ale mi umknelo) jak dzieciaczki? Zdrowe juz?

Sunshine jak egzamin? Opijamy?

Aronia wspolczuje nocki i nie dziwie sie, ze tracisz cierpliwosc... Kiedy maz wraca?

Macku Tomek tez jakos duzo nie mowi. Pare slow: tata, am, mniam, buty :)eek:), gaga (na mnie), ał, da (daj) i gaj gaj (bye bye) to chyba wsjo. Nie sa to jakies skomplikowane wyrazy - raczej sylaby. No i duzo po swojemu.

Nie wiem czy to ktoras z Was wklejala czy gdzies indziej znalazlam
Dietetyczne ciastka owsiane z żurawiną (bez jajek bez ...
Misiek sie zajada, az mlaszcze :) A nawet miodu nie dodalam, bo nie mialam.
Poza tym pobudka o 5.40 chcialam dac mleko i polozyc dalej spac... gdzieee tam - zaczynamy impreze.

Niepsodzianka - 5.40 to najlepsza pora na wstanie z łozka;-)
Dzieki,że pytasz. Dzieciaki zdrowe, trochę pokasluja, tzn. Adrian kaszle juz ze 2 m-ce, ale wg. pediatry tak moze być, jest zdrowy. Chodza do przedszkola, mam nadzieje, ze jak najdłuzej.
Przepis na ciasteczka ( nie wiem czy ten sam, czy podobny) wklejała kiedyś Munka i tez zachwalała, wieć chyba czas najwyższy spóbowac.

Co do Josie i porodówki na Boze Ciało - Josie nie życze Ci zebyś wytrzymała do tego czasu:szok:, bo to dopiero 19.06.:-D

przeczytałam was ale godzinę temu i teraz nie za dużo pamiętam:/

papitka w sensie, że wstałaś rano i robiłaś pierogi...BOSCHE!!!:szok:SZOK & PODZIW:-)

andzia no tyle co u was to nie napadało, ale zawsze coś:D Biało jest:p

josie ależ mój M to żaden romantyk! Pierwszy raz w życiu coś takiego mu się zdarzyło (pewnie jakaś koleżanka w pracy mu podpowiedziała):D

aronia współczuję nocki i rozumiem nerwa!

niespodzianka
hah mój ulubiony blog n przepisy bez mleka i jaj:)

reklama
Do góry