reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

pierwsza? dzis spalam w sumie moze 20minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Gowniaz po 1,5 godzinnym usypianiu zasnal o 2:30. Morde darl o 3,4,5,6,6:30 no i dalej mu nie spac nie dalam, choc jeszcze ciemno. MAM DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasiekz - a czekolade Twoja lubi? a moze do kakao dodasz lyzeczke inki i tak ja oswoisz? ;-) A jak nie to zadna strata, kiedys przeciez i tak polubi (sa wogole dorosli, ktorzy nie lubia?) ;-p

Ostatnia edycja:
reklama
Aronia - co ten twój dzieć wyprawia??? Szok. Współczuje bardzo.

Macku - dawaj jakieś zdjęcia tych ubranek
Munka - kto zje ta zupę?? Nie wygladasz na takiego łasucha.;-)
Kasiek - no to nasza rozmowa przyniosła skutek; jutro na sanki. U nas pada nadal; nie da się jeździć samochodem, nie da sie chodzic po chodniku.... kiedy ta odwilż????
A mąż romantyk, super niespodzianke Ci zrobił
Josie - fajne te półeczki na ksiazeczki; musze sie zaopatrzyć bo mam ich dużo, bardzo dużo.
Katrina - Kubula spryciula:-)
Aylin - ty depesji nie zapijaj, bo wiesz jak to sie kończy;-)
Widze,że nie tylko u nas problemy kąpielowe, uffff, ulżyło mi:-D

Mati drugą noc z rzedu przespał cała noc (tfu tfu) oby mu tak zostało:-)

Ostatnia edycja:
Kasiek ale fajna niespodzianka!!! Zazdoszcze:) moj by w zyciu na to nie wpadl

Noc u nas nawet, wiecej pobudek nie bylo za to rano wstal 6.30. Mnie od wczoraj glowa boli ale juz wzielam tabletke moze pomoze...

Teraz musze sie zwlec z lozka i po zakupy bo dzis w domu jestem to chcialam pogotowac troche. I jeszcze malego ze zlobka odbiore podpytac jak sobie radzi

Aronia kurcze a ja tu narzekam na dwie pobudki:/ wspolczuje nocki

Kakao ja nie lubie. Mam traume mleczna z dziecinstwa :) nietolerancja laktozy. Ale musze mlodemu dac sprobowac bo ostatnio na mleko sie obrazil to moze w takiej formie by wypil, albo ta inke?

Ostatnia edycja:
dzień dobry

a gdzie wy sie na boze cialo umawiacie z macku bo nie doczytalam? bo an boze cialo to moze i ja bede w okolicach leszna
EDEK a nie sorry ja to w okolicach porodowki bede wtedy:rofl2::laugh2::errr:

fajny pomysl na ksiazeczki znalazlam:

Zobacz załącznik 606821

ikea oczywiscie. ribba

kradne pomysł. Fajny.

Aylin - ty depesji nie zapijaj, bo wiesz jak to sie kończy;-)

hmmm? czym? niedosytem? bo miałam resztke w butelce :p

Josie moze z kapiela szybko przejdzie? Moj sobie kiedys wode odkrecil (w Pl) i mu walnela strumieniem czego sie nie spodziewal, bo u nas sie inaczej odkreca. Przez 2 tygodnie musialam go podprysznicem myc na szybko bo awantura na caly blok.
A z tym Bozym Cialem mnie rozbawilas :-D:-D:-D

Kasiek ale super :) Wszystkiego naj z okazji rocznicy i po cichu zazdroszcze niespodzianki ;)

Aylin Munka ja tez zawsze jak dla wojska nagotuje :sorry2: Nawet jak dla siebie jakas potrawke z kurczakiem wymyslam to i tak min 3 porcje wyjda choc ma byc jedna...

Andzia nie wiem czy pisalas (pewnie tak ale mi umknelo) jak dzieciaczki? Zdrowe juz?

Sunshine jak egzamin? Opijamy?

Aronia wspolczuje nocki i nie dziwie sie, ze tracisz cierpliwosc... Kiedy maz wraca?

Macku Tomek tez jakos duzo nie mowi. Pare slow: tata, am, mniam, buty :)eek:), gaga (na mnie), ał, da (daj) i gaj gaj (bye bye) to chyba wsjo. Nie sa to jakies skomplikowane wyrazy - raczej sylaby. No i duzo po swojemu.

Nie wiem czy to ktoras z Was wklejala czy gdzies indziej znalazlam
Dietetyczne ciastka owsiane z żurawiną (bez jajek bez ...
Misiek sie zajada, az mlaszcze :) A nawet miodu nie dodalam, bo nie mialam.
Poza tym pobudka o 5.40 chcialam dac mleko i polozyc dalej spac... gdzieee tam - zaczynamy impreze.

Niepsodzianka - 5.40 to najlepsza pora na wstanie z łozka;-)
Dzieki,że pytasz. Dzieciaki zdrowe, trochę pokasluja, tzn. Adrian kaszle juz ze 2 m-ce, ale wg. pediatry tak moze być, jest zdrowy. Chodza do przedszkola, mam nadzieje, ze jak najdłuzej.
Przepis na ciasteczka ( nie wiem czy ten sam, czy podobny) wklejała kiedyś Munka i tez zachwalała, wieć chyba czas najwyższy spóbowac.

Co do Josie i porodówki na Boze Ciało - Josie nie życze Ci zebyś wytrzymała do tego czasu:szok:, bo to dopiero 19.06.:-D

przeczytałam was ale godzinę temu i teraz nie za dużo pamiętam:/

papitka w sensie, że wstałaś rano i robiłaś pierogi...BOSCHE!!!:szok:SZOK & PODZIW:-)

andzia no tyle co u was to nie napadało, ale zawsze coś:D Biało jest:p

josie ależ mój M to żaden romantyk! Pierwszy raz w życiu coś takiego mu się zdarzyło (pewnie jakaś koleżanka w pracy mu podpowiedziała):D

aronia współczuję nocki i rozumiem nerwa!

niespodzianka
hah mój ulubiony blog n przepisy bez mleka i jaj:)

reklama
Do góry