reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasienka gratulacje.

Mlody właśnie wstał stoi z babcią złosci sie na maszyne do szycia. babcia buczy to i on warczy hahaha śmiesznie to wygląda.

Na razie tyle bo nie da mi posiedzieć papa:*

kasienka GRATULACJE!!!:*

josie to faktycznie fajna promocja w tym mothercare aż się wybiorę. Zawsze mi tam jakoś nie po drodze.

msmickey ten właśnie kupiłam, bo mam wózek czarny z czerwonymi dodatkami:p I ta cena promocyjna... A jak domówisz coś jeszcze do 100zł to masz wysyłkę gratis:)

aronia bo ja z tęsknoty za usa tak lubię tamtejsze jedzenie:p Młodą chcę odstawić, bo już duża i nie potrzebuje uspokajacza...zobaczymy jak to będzie w praniu:)

Młoda jednak zasnęła już o 22.00 (a drzemkę miała od 16 do 18):) Miała 38C więc chyba dlatego, ale w nocy zeszło. Teraz bryka i właśnie biorę się za usypianie.

Ostatnia edycja:
Kasienka Wow Gratuluję!!!!

Pe mnie wysłał do parku na spacer a sam zaproponował że posprząta całe mieszkanie :eek:
Żyć nie umierać czy oczekiwać czegoś w zamian? :p

Pozdrowionka z parku :)

reklama
Pisałyscie o śpiworkach do wózka ja mam wełniany.

Kubuś śpi juz prawie godzine ja chwila odpoczynku.

Mam już dosyc tej zimy wyjść z małym nie ma jak bo on rekawiczek nie toleruje nawet mi nakazuje zdejmowac bo mu nie pasują. Wyszłam dzisiaj na chwile na rynek po ziemniaki a mam dosłownie przez ulice do rynku to tak mi uda zamarzły że biegiem wracałam.

Do góry