reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Niezapominajka, mam to samo :( siedze i przez to, ze nic nie robie, stresuje sie i mi niedobrze :(
Zazdroszcze, ze bedziesz mie mile zajecie, ktore Cie odwiedzie od ponurych mysli :)

Sluchajcie, technicne pytanie, zalatwic sie przed wizyta, czy isc na pelen pecherz?
Bo ja juz sama nie wiem :eek: Ostatnio lekarz probowal mi robic usg przez brzuch i nie mogl nic zobaczyc, bowiem mialam pecherz pusty :eek:
Siusiac czy nie siusiac, oto jest pytanie...:eek:

reklama
Dobre pytanie sicilpol:tak: Jak miałyście wykonywane usg? Dopochwowo czy brzusznie? Bo ja dotąd dopochwowo a w piątek idę na genetyczne i mam ten sam problem co sicilpol:sorry:

witajcie

sicilpol i vitaserum - na tym etapie ciąży USG to już brzuszne,a z pełnym pęcherzem.... jak macie mocny i nie puści hihi. To trochę ciśnie na brzuch, a wód w środku jest wystarczająco, żeby dzidzię zobaczyć.

katrina- dziekuje Ci bardzo za informacje! Ok, oby mi to wyszlo, bo na to badanie jade 150km, wiec zeby mi tylko mocz oczyma nie wyplynal hihhihi
Kurczak, tak sobie mesle, ze Ty niedlugo polowkowe, a my tu jeszcze trzesiemy portkami nad genetycznym ;)
Ale ten czas leci :)

Dzień dobry!
Ja znowu zaszalałam ze spaniem :sorry: Widać, tego mi potzeba...

O kurcze. A jak to się stało, że mieszkacie razem? Dogadujecie się? Ja jestem zmuszona mieszkać z młodszym bratem i mam go już serdecznie dość! :wściekła/y:

Ale super! Zazdroszczę! Ja kocham śnieg!!!:tak:

A tak to się stało że mieszkamy w jednym mieszkaniu ja z mężem i synem i mój brat (starszy 2 lata) ze swoją żona i synem .. mieszkanie jest wspólne moje i brata... ani my ani oni nie mamy się gdzie przeprowadzić więc jesteśmy skazani na siebie ale powiem że dwie rodziny w jednym mieszkaniu to można się pozabijać. ( mamy po jednym pokoju 5/6 metrów ) i jeden jest wspólny troszkę większy .. niektórzy mówią ale fajnie każdy coś robi i macie ciągle czysto porządek a tu dupa... wcale tak to nei wygląda.. :p a jak bedzie jeszcze jeden dzidziol to bedzie nizły sajgon hehehe

Sluchajcie, technicne pytanie, zalatwic sie przed wizyta, czy isc na pelen pecherz?
Bo ja juz sama nie wiem :eek: Ostatnio lekarz probowal mi robic usg przez brzuch i nie mogl nic zobaczyc, bowiem mialam pecherz pusty :eek:
Siusiac czy nie siusiac, oto jest pytanie...:eek:
Ja miałam ostatnio pierwszy raz przez brzuszek i wysikałam się przed wejściem do gabinetu i bez problemu wszystko widział. I wcale mocno nie naciskał :no:

A tak to się stało że mieszkamy w jednym mieszkaniu ja z mężem i synem i mój brat (starszy 2 lata) ze swoją żona i synem .. mieszkanie jest wspólne moje i brata... ani my ani oni nie mamy się gdzie przeprowadzić więc jesteśmy skazani na siebie ale powiem że dwie rodziny w jednym mieszkaniu to można się pozabijać. ( mamy po jednym pokoju 5/6 metrów ) i jeden jest wspólny troszkę większy .. niektórzy mówią ale fajnie każdy coś robi i macie ciągle czysto porządek a tu dupa... wcale tak to nei wygląda.. :p a jak bedzie jeszcze jeden dzidziol to bedzie nizły sajgon hehehe
No wiem... Przechodziłam to na studiach...:confused2:

maćku - jak masz pusty pęcherz to i nie naciska nic na niego, ale spróbuj wejść z pełnym.... a nie ma takiej potrzeby, bo wody Ci u nas w środku dostatek.

sicilpol - no mam termin USG na 4 stycznia (to juz u mnie zacznie się 20 tydz., czyli, że to takie połówkowe), ale to będzie moje pierwsze!!!! kurde

reklama
Do góry