reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
aronia owszem:) Lubie gotować zdrowo i urozmaicać, ale kocham też śmieciowe amerykańskie żarcie:p Na szczęście ten makaron z serem jest specjalnie dla dzieci bez chemii i wzbogacony witaminami:p Chipsy też kocham i niestety jestem uzależniona:/

mlodak u nas dziś -6C, a P już 15min. siedziała, bo była 'odmrozić' auto z tatą i nie chciała wracać. My tak do ok.-10C będziemy wychodzić na godzinkę minimum:) Jak będzie większy mróz to jak aronia tylko na chwileczkę żeby złapać to czyste, bez zarazków powietrze:p

katrina sunshine ja to wam zazdroszczę dwujęzycznych dzieci od samego początku - fajowo:)

dziś w południe jedziemy na szczepienie przeciw pneumokokom i już widzę ten cyrk na widok przychodni...

kasiek po czyste bez zarazkow powietrza dawaj do mnie, teraz - 14, w nocy -20,

edek sis przejezdzala obok mnie w nocy i terr w samochodzie pokazal -22

Ostatnia edycja:
andzia a wiesz że ja kocham takie mrozy. I w ogóle dopiero w ciąży chodziłam w kurtce zimowej, normalnie w cieplejszej bluzie i teraz na spacerach też w bluzie:D Ale takiej ocieplanej w środku...M twierdzi, że mam jakieś zaburzenia ciepłoty, bo w pokoju dziś było 17C, a ja w bluzce na ramiączkach narzekałam, że gorąco:D No, ale jak takie mrozy jak u ciebie to już wskoczyłabym w kurtkę zapiętą po czubek nosa! Na dodatek dziś w TV mówili, że w lutym ma być -35:szok:

szukam Polce czarny śpiworek do wózka i na sanki. zastanawiam się nad trzema i może któraś z was pomoże mi wybrać:/
1) ŚPIWOREK POLAROWY do wózka,na sanki-PROMOCJA LUX (3905847795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2) 115 cm Śpiwór śpiworek 3w1 do wózka i sanek POLAR (3881236200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
3) Cieplutki śpiworek do wózka-śpiworki KOMBI Miś Pro (3874183660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Witam
I mamy piątek już, do księdza muszę iść... jak mi się nie chce, w ogóle jak pomyślę, że mam do niego iść to coś mnie skręca:baffled:

Josie super, że Jasiowi spodobało się w żłobku:-) oby tak dalej. Całe szczęście, że oparzenie nie okazało się poważne. No i po wyściu ząbków spanie wróciło do normy &&&

Kasiek nie dziwię Ci się, że jesteś wkurzona, też bym była jakby ktoś mi paczkę oczyścił. A rękawice do wózka zajefajne;-) Kobieto, 17C a Tobie w bluzce na ramiączkach gorąco??? Zamarzłabym

Aga współczuje bólu brzucha. Spróbuj może pić kawkę z kozim i zobaczysz co się będzie działo?

Młodak myślę, że tak do ok -10 będziemy wychodzić tak na godzinkę. Jak będzie zimniej to też wyjdziemy chociaż na chwilkę

Katrina fajnie, że Alinka sobie radzi z językami- zazdroszczę

Andzia ale mróz u Was...

Kasiekz - ja mam tak samo jak Ty. Lubię jeść zdrowo,ale smieciowe też czasami wyciągnę ;)
Co do spiworkow, to fajne wszystkie i sama zastanawialabym się który wybrać.... Ale pomogłam co?
Powodzonka na szczepieniu!!

Robimy wlaśnie z Gabi kruche ciasteczka na jutrzejsza urodzinową imprezkę Fi. Dziś skończył 2 latka. Gabi zaśpiewała mu przez telefon "to lat to lat" :)

W końcu ostatnie szczepienie zaliczone:) O dziwo młoda nie płakała na widok przychodni i lekarki (była nasza, która od razu młodą zagadała i dała kucyka):) Waga już 11,300kg! Zmierzyć się znowu nie dała...

I będę kończyć karmienie. Mówiła, żebym dała sobie na to 2-3tygodnie zważywszy na okres karmienia.

Lekarka kazała też podawać dziecku tran lub jakieś omega obowiązkowo do kwietnia:) My jak pisałam wam dajemy tranik codziennie.

Coś jeszcze miałam, ale zapomniałam...

reklama
Do góry