kifsi
Fanka BB :)
Witam
raz na jakiś czas się melduje ale zawsze to coś
na początek zdróweczka dla potrzebujących
tak na szybko cofnęłam się w wstecz , ale co z tego jak i tak połowy już nie pamiętam a o muti zapomniałam zrobić
u nas bez zmian :-) obecnie zdrowi , ale za to ze wszystkim na NIE
gratuluje mówiącym dzieciaczką , u nas niestety jesteśmy daleko, daleko za wami :-( i zaczynam się już martwić :-( oj chyba trzeba będzie zasięgnąć porady u kogoś z mądrzejszą głową :-(
kasieńka &&&& za szybkie rozwiązanie
hatszept - cudne rodzeństwo i śliczne imię córeczki :-)
josie - jak ten czas ucieka to już półmetek u ciebie :-) gratuluje drugiego synka :-)
aronia - możemy sobie przybić piątkę , jak czytam twoje posty to tak jak bym o moim łobuzie czytała jedna mała różnica - u nas straszakiem jest frida , jak ją widzi to ucieka
maćku - piękny suwaczek
qrcze miałam jeszcze coś i nie pamiętam
buziaki
raz na jakiś czas się melduje ale zawsze to coś
na początek zdróweczka dla potrzebujących
tak na szybko cofnęłam się w wstecz , ale co z tego jak i tak połowy już nie pamiętam a o muti zapomniałam zrobić
u nas bez zmian :-) obecnie zdrowi , ale za to ze wszystkim na NIE
gratuluje mówiącym dzieciaczką , u nas niestety jesteśmy daleko, daleko za wami :-( i zaczynam się już martwić :-( oj chyba trzeba będzie zasięgnąć porady u kogoś z mądrzejszą głową :-(
kasieńka &&&& za szybkie rozwiązanie
hatszept - cudne rodzeństwo i śliczne imię córeczki :-)
josie - jak ten czas ucieka to już półmetek u ciebie :-) gratuluje drugiego synka :-)
aronia - możemy sobie przybić piątkę , jak czytam twoje posty to tak jak bym o moim łobuzie czytała jedna mała różnica - u nas straszakiem jest frida , jak ją widzi to ucieka
maćku - piękny suwaczek
qrcze miałam jeszcze coś i nie pamiętam
buziaki