reklama
No u nas nawet nawet zjadl pol obiadu, zrobilam mu makaron z mielonym indykiem cukinia i serem mascarpone. Ale jaja byly musialam swiatlo zgasic i jesc przy lampce i go zagadywac bo inaczej wybieral z makaronu skrawki cukinii (utarlam na grubych oczkach)... No ale mozna powiedziec ze sukces. Przed spaniem pol bulki wiec dzis nie jest zle
A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody
A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody
Załączniki
kasia.natka
Fanka BB :)
witam wieczorowo :-)
ja po pracy ale tak z grubsza przeczytałam to co naskrobałyście
Papitka współczuję "koleżanki", ja bym się wściekła tylko że i tak nic już nie zrobisz, szkoda że przez takich ludzi potem jak ktoś na prawdę potrzebuje to nie ma od kogo dostać pomocy
Kasienka może Nikoś czuje nadchodzące zmiany w domu a do tego sam przechodzi teraz burzę własnych emocji itp więc może różnie reagować
mlodak współczuję takiej pobudki, ja bym chyba zawału dostała
aga ja wiem że taki dzień jak u nas wczoraj to nie koniec świata a inni mają gorzej ale u nas jakoś zwykle bywało lepiej ;-) a ty koniecznie zrób cytologię!!!
andzia zdrówka dla chorowitków
widzę że niejadków przybywa u nas bez zmian czyli jeeemyyy ;-) za to znów zęby napierają więc odbywają się wieczorne akcje w łóżeczku i niestety ciężko się bez smoczka obyć
ja po pracy ale tak z grubsza przeczytałam to co naskrobałyście
Papitka współczuję "koleżanki", ja bym się wściekła tylko że i tak nic już nie zrobisz, szkoda że przez takich ludzi potem jak ktoś na prawdę potrzebuje to nie ma od kogo dostać pomocy
Kasienka może Nikoś czuje nadchodzące zmiany w domu a do tego sam przechodzi teraz burzę własnych emocji itp więc może różnie reagować
mlodak współczuję takiej pobudki, ja bym chyba zawału dostała
aga ja wiem że taki dzień jak u nas wczoraj to nie koniec świata a inni mają gorzej ale u nas jakoś zwykle bywało lepiej ;-) a ty koniecznie zrób cytologię!!!
andzia zdrówka dla chorowitków
widzę że niejadków przybywa u nas bez zmian czyli jeeemyyy ;-) za to znów zęby napierają więc odbywają się wieczorne akcje w łóżeczku i niestety ciężko się bez smoczka obyć
kasiekz
josie ależ to nie jest dziewczęce, lody są uniwersalne Sama kupiłabym to dla chłopca. No i tak na marginesie - śliczne
dziecko odkurza (zabrało rurę i 'mama sama, sama') więc mam czas na kawusie
dziecko odkurza (zabrało rurę i 'mama sama, sama') więc mam czas na kawusie
Kasiek jas uwielbia odkurzac zamiatac i mopowac
No wlasnie to ubranko bylo na chlopiecym, ale metka tez z takim srebrnym brokatem malo chlopieca ale jest sliczne wiec nie bede nad tym rozmyslac!
W takim razie tez ide strzelic sobie kopiko a co!
No wlasnie to ubranko bylo na chlopiecym, ale metka tez z takim srebrnym brokatem malo chlopieca ale jest sliczne wiec nie bede nad tym rozmyslac!
W takim razie tez ide strzelic sobie kopiko a co!
helloooooooooooo
hmm zajechało seksizmem.
Od kiedy lody sa tylko dziewczęce??
Jak dla mnie jak najbardziej chłopięcy
również łączę sie w bólu
to dla takich dzieciaków super sprawaAylin - dzieki, U nas wiekszosc to byłyby własnie 4latki.
A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody Zobacz załącznik 605090
hmm zajechało seksizmem.
Od kiedy lody sa tylko dziewczęce??
Jak dla mnie jak najbardziej chłopięcy
Dzien dobry ja juz przy biureczku
również łączę sie w bólu
kasiekz
Miałam akcje poszukiwania Mendi (chomika). P woziła ją wczoraj w wózku i jakimś sposobem wszyscy o niej wieczorem zapomnieli. Dziś rano P miała dać jej seler i krzyczy, że nie ma. Uznałam, że śpi w domku, ale po chwili oświeciło mnie No i była akcja poszukiwania po całym domu. zazwyczaj siedzi koło klatki, ale tym razem postanowiła zwiedzać i zasnęła zawinięta w koc psa (to kumple). No i mam zjedzoną do połowy sznurówkę w adidasie, który stał obok:/
Hahahha kasiek ale numer
Kurcze z mezem ostatnio myslelismy czy by chomika nie kupic wlasnie bo mamy male akwarium wolne. Ale my duzo jezdzimy wiec kto go bedzie karmil, z rybkami to latwiej jednak... Ale uwielbiam chomiczki
Kurcze z mezem ostatnio myslelismy czy by chomika nie kupic wlasnie bo mamy male akwarium wolne. Ale my duzo jezdzimy wiec kto go bedzie karmil, z rybkami to latwiej jednak... Ale uwielbiam chomiczki
reklama