reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Andzia - oj jakbym miała mamę na miejscu, to byśmy sobie z mezulkiem robili wypady do kina ;)

Widzę, że coraz wiecej niejadków na forum, jednak moja książka nie klamie ;)

Coraz bardziej podoba mi się tablet :D

reklama
No u nas nawet nawet zjadl pol obiadu, zrobilam mu makaron z mielonym indykiem cukinia i serem mascarpone. Ale jaja byly musialam swiatlo zgasic i jesc przy lampce i go zagadywac bo inaczej wybieral z makaronu skrawki cukinii (utarlam na grubych oczkach)... No ale mozna powiedziec ze sukces. Przed spaniem pol bulki wiec dzis nie jest zle:)

A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody :p ImageUploadedByForum BabyBoom1390163269.118416.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1390163269.118416.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1390163269.118416.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 54
witam wieczorowo :-)
ja po pracy ale tak z grubsza przeczytałam to co naskrobałyście
Papitka współczuję "koleżanki", ja bym się wściekła tylko że i tak nic już nie zrobisz, szkoda że przez takich ludzi potem jak ktoś na prawdę potrzebuje to nie ma od kogo dostać pomocy :sorry2:
Kasienka może Nikoś czuje nadchodzące zmiany w domu a do tego sam przechodzi teraz burzę własnych emocji itp więc może różnie reagować :tak:
mlodak współczuję takiej pobudki, ja bym chyba zawału dostała :baffled:
aga ja wiem że taki dzień jak u nas wczoraj to nie koniec świata a inni mają gorzej ale u nas jakoś zwykle bywało lepiej ;-) a ty koniecznie zrób cytologię!!!
andzia zdrówka dla chorowitków :tak:

widzę że niejadków przybywa :sorry2: u nas bez zmian czyli jeeemyyy ;-) za to znów zęby napierają więc odbywają się wieczorne akcje w łóżeczku i niestety ciężko się bez smoczka obyć :dry:

josie ależ to nie jest dziewczęce, lody są uniwersalne:) Sama kupiłabym to dla chłopca. No i tak na marginesie - śliczne:)

dziecko odkurza (zabrało rurę i 'mama sama, sama') więc mam czas na kawusie:)

Kasiek jas uwielbia odkurzac zamiatac i mopowac:)
No wlasnie to ubranko bylo na chlopiecym, ale metka tez z takim srebrnym brokatem malo chlopieca:) ale jest sliczne wiec nie bede nad tym rozmyslac!
W takim razie tez ide strzelic sobie kopiko a co!

helloooooooooooo
Aylin - dzieki, U nas wiekszosc to byłyby własnie 4latki.
to dla takich dzieciaków super sprawa

A ja poszalalam na wyprzedarzach znow w tkmaxx, kupilam pare ciuszkow malenstwu ale jeden to chyba jednak jest dziewczecy, w domu sie przyjrzalam ze na tych haftach to sa lody :p Zobacz załącznik 605090

hmm zajechało seksizmem.
Od kiedy lody sa tylko dziewczęce??
Jak dla mnie jak najbardziej chłopięcy

Dzien dobry ja juz przy biureczku:)

również łączę sie w bólu

Miałam akcje poszukiwania Mendi (chomika). P woziła ją wczoraj w wózku i jakimś sposobem wszyscy o niej wieczorem zapomnieli. Dziś rano P miała dać jej seler i krzyczy, że nie ma. Uznałam, że śpi w domku, ale po chwili oświeciło mnie:D No i była akcja poszukiwania po całym domu. zazwyczaj siedzi koło klatki, ale tym razem postanowiła zwiedzać i zasnęła zawinięta w koc psa (to kumple). No i mam zjedzoną do połowy sznurówkę w adidasie, który stał obok:/

Hahahha kasiek ale numer:)
Kurcze z mezem ostatnio myslelismy czy by chomika nie kupic wlasnie bo mamy male akwarium wolne. Ale my duzo jezdzimy wiec kto go bedzie karmil, z rybkami to latwiej jednak... Ale uwielbiam chomiczki:)

reklama
Kasiek fajnie z tym chomiczkiem ... tez bym chciala ale maz nie chce

Josie dla mnie zdecydowanie chlopiecy komplet

NIE RODZE :(((((((((((((((((((((((((((((((((( szlak mnie trafi

Do góry