reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
polaa właśnie jestem w szoku, że zero kaca a mieszałam wszystko i pierwszy raz po 2,5 letniej przerwie:D Organizm nie zapomniała:ppp

aga ja dalej na UU, ale wczoraj dziecko babcia uśpiła i nie karmiłam w nocy no i dziś w dzień też nie karmię:) Dopiero dziś na noc dostanie. I zero nabrzmienia, zastoju czy czegoś - ja nie wiem co to moje dziecko 'wyciąga ze mnie':p Ale karmić jeszcze nie przestaje - dopiero jak zęby wyjdą, bo UU to mega wygoda:)

papitka
no tak właśnie jest - nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Ja nikomu nic nie daje po P, bo trzymam dla brata lub jeszcze mi się kiedyś przydadzą.

mlodak rozumiem, że jakieś zęby! U nas o dziwo trójki nie męczą, ale gehennę przeżyłam przy czwórkach więc pamiętam te noce z pobudkami co chwilę:/

Ostatnia edycja:
Papitka ale bezczelna z tym wozkiem...

Kasiek no no poszalas:))

Aylin u nas pol kanapki i tez niecala parowka , do tego rodzynki i 60ml mleka :) zrobie mu teraz makaron z cukinia, moze jak wstanie to zje laskawie bo oczywiscie naszego obiadu nie tknal

hej

U nas choróbsko sie rozwija u obu, wiec jutro lekarz i pewnie zwolnienie mnie czeka ;(

Kasiek - a ja juz myslałam ze czegos nie doczytałam i faktycznie skonczyłas z uu. Super ze wieczór mieliscie udany, no i w szoku jestem ze kaca brak
Pola - do lekarza idz w koncu bo bidy sobie narobisz ...oj ty ty :no:

Aylin - powiedz mi jak na tej imprezce w centrum zabaw dzieci sie zachowywały??? w jakim wieku były dzieci i czy wszytskie były z rodzicami??/
Ja chciałabym zrobic A urodziny w takim miejscu i zastanawiam sie czy to ma sens

Aga- z karami u nas lepiej, tzn, kara jest czasem brak bajki, ale bajka jest tez nagroda. Generalnie staram sie nie karac, ale wiesz jak to jest :-( nie zawsze wychodzi. Na pewno chlopaki nie kleczą, ale stoleczek sie zdarza raz na m-c moze, takze jest dobrze.

U nas sniegu nasypało w nocy,ale cały dzien padał marznacy snieg. Na sanki i tak bysmy sie nie wybrali, bo kaszla okropnie.

Uciekam. Dzis wieczór kinowy; idziemy na Pod Mocnym Aniołem, wolałabym na co innego, ale moj M to miłosnik Smarzowskiego.

pa

Aga- z karami u nas lepiej, tzn, kara jest czasem brak bajki, ale bajka jest tez nagroda. Generalnie staram sie nie karac, ale wiesz jak to jest :-( nie zawsze wychodzi. Na pewno chlopaki nie kleczą, ale stoleczek sie zdarza raz na m-c moze, takze jest dobrze.
Przykro mi, ze Wy znowu chorujecie- zdrówka!! I udanego sensu z mężem :)
A co do kar to u mnie też pewnie będzie stołeczek czy coś karnego :D ale cieszę się, ze nie klęczą z tymi rączkami, bo jakoś źle mi się to kojarzy :)

aga ja dalej na UU, ale wczoraj dziecko babcia uśpiła i nie karmiłam w nocy no i dziś w dzień też nie karmię:) Dopiero dziś na noc dostanie. I zero nabrzmienia, zastoju czy czegoś - ja nie wiem co to moje dziecko 'wyciąga ze mnie':p Ale karmić jeszcze nie przestaje - dopiero jak zęby wyjdą, bo UU to mega wygoda:)
Już myślałam, ze w tajemnicy przed nami odstawiłaś :D

Pola hmm wiem wiem sama do lekarzy nie chodzę, jeszcze cytologi nie zrobiłam po porodzie, ale z oczami to nie żarty.

Papitka niestety ludzie często wykorzystują naszą dobroć :(

Josie, Ayllin oj te Wasz niejadki :nerd:mój na obiad zjadł całą miseczkę kaszy jaglanej z zmieszanym kawałkiem łososia na brokuły zrobił bleee.

Niespodzianka
dziękuję Ci kochana jeszcze raz za te 10min ćwiczenia :*

Do tej pory dziecina zjadła jeszcze pół jabłka i kilka plasterków suchej krakowskiej oraz 2 łyzczeki sera bialego.

hej

U nas choróbsko sie rozwija u obu, wiec jutro lekarz i pewnie zwolnienie mnie czeka ;(

Kasiek - a ja juz myslałam ze czegos nie doczytałam i faktycznie skonczyłas z uu. Super ze wieczór mieliscie udany, no i w szoku jestem ze kaca brak
Pola - do lekarza idz w koncu bo bidy sobie narobisz ...oj ty ty :no:

Aylin - powiedz mi jak na tej imprezce w centrum zabaw dzieci sie zachowywały??? w jakim wieku były dzieci i czy wszytskie były z rodzicami??/
Ja chciałabym zrobic A urodziny w takim miejscu i zastanawiam sie czy to ma sens

U nas sniegu nasypało w nocy,ale cały dzien padał marznacy snieg. Na sanki i tak bysmy sie nie wybrali, bo kaszla okropnie.

Uciekam. Dzis wieczór kinowy; idziemy na Pod Mocnym Aniołem, wolałabym na co innego, ale moj M to miłosnik Smarzowskiego.

pa

Moja była najmlodsza - wiec nie szalala z resztą tylko sama sobie. Ale bawiła sie i na dmuchanym zamku, w basenie z pileczkami, mini roller, samochodziki itd. W labirynt wspinaczkowy nie wchodziła. Zresztą chyba by ja zadeptały te dzieciaki. W tym centrum w ktorym bylismy jest strefa dla dzieci do lat 4 - i tam też moze sie dziecina wyszalec a przy okazji krzywdy sobie nie zrobi.
Galeria | Kolorowy Świat – Sale zabaw dla dzieci, imprezy urodzinowe, squash, fitness, sauna

Papitka - co za człek z tej Twojej znajomej....zawsze najbardziej szkoda dzieci...

Polaa - a coś stosujesz na te oczy?

Andzia - zazdroszczę kina!!

Byliśmy dziś u brata mojego S,bo kupili niedawno dom,więc trza było poznać teren :) G poszalała z kuzynkami na śniegu i dołączyła do niejadków - nie zjadła obiadu. Dopiero na podwieczorek chlebek z dżemem i winogrono.

andzia ach i u was śnieg, u nas d**a, a na jutro zapowiadają deszcze:/ Zdrówka dla chłopaków!

josie aylin i u mnie dziś głodówka. Na śniadanie 3/4 parówki z 5 makaronikami, potem 3-4 łyżki zupy i dopiero teraz pół miseczki kisielu truskawkowego:/

reklama
ja juz w domu. Film mocny, ale moze byc. Dla wrażliwych nie polecam,

Aga - ta kara z raczkami to był jeden raz i bardziej potraktowali to jako zabawe. :)
A i do lekarza marsz zrobic cytologie, Z tymi sprawami tez nie ma zartów.
Kasiek- wolałabym zeby sniegu nie było, bo teraz pada deszcz, wszystko zamarza i wszedzei lodowisko.
Aylin - dzieki, U nas wiekszosc to byłyby własnie 4latki.
Munka - oj jakby mama nie byłaby taka maruda, to częsciej podrzucalibysmy jej dzieciaki i heja.

Co do apetytu u nas kompletny jego brak. Co ja nie wymyślałam dzisiaj zeby M coś zjadł. Bilans dnia taki ze zjadł pare łyzek rosołu i 120 ml mleka. teraz zajadaja sie kinowym popcornem... przynajmniej tyle

Ostatnia edycja:
Do góry