kasia.natka i tu z tym tranem Cię zaskoczę bo Gall jest reklamowany :-) Ale nie w takim natężeniu jak Mollers. W gazetach widziałam ich reklamy a w tv to chyba raz.
Ale przykład siostrze dawałaś, no nie mogę....
MsMickey trafiłaś w sedno z tym spirytem :-)
Rysica chyba każdy chce wiosny i ciepełka. Ale zima też potrzebna, tyle że chociaż śniegu mogłoby być trochę więcej. No ale nie za dużo.
hatszept no horror w tej przychodni. Ja bym chyba rozniosła cały budynek. Nie dziwię się, że się poryczałaś.
No i szacun za cały tydzień z dzieciakami bez niczyjej pomocy.
josie masz rację nie daj się mężowi. Niech trochę "pocierpi" w ciszy z Twojej strony. Pewno bardziej go to wkurza niż awantura.
A w sprawie niani to chyba bym jednak ją zostawiła na pół etatu, jeśli się zgodzi oczywiście no i jeśli możecie sobie na to pozwolić.
I zazdroszczę basenu. Ja jakoś nie mogę się odważyć i iść z młodym.
Muńka Ty Tableciaro
Rowerek super, kolorek bardzo mi przypadł do gustu :-)
Ale przykład siostrze dawałaś, no nie mogę....
MsMickey trafiłaś w sedno z tym spirytem :-)
Rysica chyba każdy chce wiosny i ciepełka. Ale zima też potrzebna, tyle że chociaż śniegu mogłoby być trochę więcej. No ale nie za dużo.
hatszept no horror w tej przychodni. Ja bym chyba rozniosła cały budynek. Nie dziwię się, że się poryczałaś.
No i szacun za cały tydzień z dzieciakami bez niczyjej pomocy.
josie masz rację nie daj się mężowi. Niech trochę "pocierpi" w ciszy z Twojej strony. Pewno bardziej go to wkurza niż awantura.
A w sprawie niani to chyba bym jednak ją zostawiła na pół etatu, jeśli się zgodzi oczywiście no i jeśli możecie sobie na to pozwolić.
I zazdroszczę basenu. Ja jakoś nie mogę się odważyć i iść z młodym.
Muńka Ty Tableciaro
Rowerek super, kolorek bardzo mi przypadł do gustu :-)