reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasia.natka - no to niezły przykłąd dawałaś siostrze :-D:-p

Josie - ja na Twoim miejscu zostawiałbym Janka jeszcze ten rok w domu z niania. A na macierzynskim ile bedziesz??? i co potem jak wrócisz do pracy???

reklama
Hejka!

Pisze z tabletu....hmmm...no nie jest źle, może się przyzwyczaję. Póki co z chęcią siadłabym przy lapku.

Byłam dziś w factory (MsMickey tym razem koło Ciebie :D ) , a potem odebrałam rowerek biegowy, który zamówiłam dla chrześniaka. Wrzucę za chwilke linka,zebyscie zobaczyly na który się zdecydowałam.

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-yedoo-fifty-50b-jezdzik-4-kolory-i3824429118.html

Wybrałam zielony.

Ostatnia edycja:
Munka, pochwal sie rowerkiem :) a do tabletu przywykniesz...choc mi nadal lepiej sie pisze na kompie albo nawet z tel ;)

Andzia, tą wit D zobaczyłam dopiero jak Pielegniarka zaczęła wbijac w komp zlecone przez nasza dr badania...nawet nie wiem po co to...:/

Josie, a jak Twoja opiekunka zareagowała na propozycje pol etatu? Jest ok z tym? Bedzie szukała jeszcze jakiejs dodatkowej roboty? Dorota tez nie jest mi potrzebna na cały etat w tej chwili, ale trochę głupiomi prosić zeby przychodziła na 4h-nie utrzyma sie z tej kasy, a po moim etacie wrócić na pełen etat...
ja tez myśle o powrocie na basen, ale ostatnio wlasnie po nim P.mial katar i trochę sie zrazilam...a szczególnie ze malutka moze sie zarazić...

Rysica, nie byłam na bieżąco ostatnio, ale jak Monisia w żłobku? Zadowolona? Wy tez? Ja tez chce wakacji!!!!! A najlepiej 1-2 dni sama w spa ;) no moze tez ewent! Z mężem ;)

Ooo munka witaj z tableta! :)

A gabi sie przymierzyla do rowerka?

Playstation jednak dziala, ja sie nie odezwalam slowem od czwartku, a on tylko pyta czy juz sie pogodzimy. Jasne

Nie no ja niani nie proponowalam nawet pol etatu bo zalozenie bylo takie ze ona jest do marca, ja od marca juz w domu i mlodego daje do zlobka na 4h zeby odpoczac. Wiec niania szuka pracy. Ale jeszcze nic nie ma

Aaa i zapomniałam napisać, że ja G tranu nie daję.

Hatszept - zamieściłam link do roweru w poprzednim poście. Mam nadzieje,że w przyszłym tygodniu uda nam się spotkać :-)

Josie - G się nie przymierzała,bo jest zapakowany.

tydzien bez internetu dobiegl konca. Mam 15 stron zaleglosci ale zabrac sie za nie nie moge, bo najpierw trzeba mieszkanie "odgruzowac" :baffled:

Witam ;-)

I w sumie tylko tyle bo tak mnie oczy bolą, ze szkoda gadać.

munka szybko sie przyzwyczaisz :tak: Ja teraz tylko i'pada używam.

Hatszept biedne te Twoje dzieci z tym pobieraniem krwi, nie dziwie sie, ze sie zdenerwowałas.

kasia ja tez uważam, ze płeć nie ma znaczenia co do zachowania, chociaż jak na razie Wojtek pokazuje, ze w 100% jest chłopcem :) czasami taki zlosnik, ze szok, a są momenty, ze mnie w ogóle nie słucha :( no masakra

a ja dzisiaj ledwo żyje, oczy bolą, byłam na chwile u koleżanki popołudniu z chłopakami.

reklama
Gabi mnie ostatnio bardzo rozczula... przytula się do mnie i mówi: "moooja" i do tego czasami glaszcze mnie wtedy po poliku :)

Polaa - a Ty masz ciągle problem z oczami??

Do góry