reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kasia.natka - no to niezły przykłąd dawałaś siostrze :-D:-p

Josie - ja na Twoim miejscu zostawiałbym Janka jeszcze ten rok w domu z niania. A na macierzynskim ile bedziesz??? i co potem jak wrócisz do pracy???

reklama
Hejka!

Pisze z tabletu....hmmm...no nie jest źle, może się przyzwyczaję. Póki co z chęcią siadłabym przy lapku.

Byłam dziś w factory (MsMickey tym razem koło Ciebie :D ) , a potem odebrałam rowerek biegowy, który zamówiłam dla chrześniaka. Wrzucę za chwilke linka,zebyscie zobaczyly na który się zdecydowałam.

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-yedoo-fifty-50b-jezdzik-4-kolory-i3824429118.html

Wybrałam zielony.

Ostatnia edycja:
Munka, pochwal sie rowerkiem :) a do tabletu przywykniesz...choc mi nadal lepiej sie pisze na kompie albo nawet z tel ;)

Andzia, tą wit D zobaczyłam dopiero jak Pielegniarka zaczęła wbijac w komp zlecone przez nasza dr badania...nawet nie wiem po co to...:/

Josie, a jak Twoja opiekunka zareagowała na propozycje pol etatu? Jest ok z tym? Bedzie szukała jeszcze jakiejs dodatkowej roboty? Dorota tez nie jest mi potrzebna na cały etat w tej chwili, ale trochę głupiomi prosić zeby przychodziła na 4h-nie utrzyma sie z tej kasy, a po moim etacie wrócić na pełen etat...
ja tez myśle o powrocie na basen, ale ostatnio wlasnie po nim P.mial katar i trochę sie zrazilam...a szczególnie ze malutka moze sie zarazić...

Rysica, nie byłam na bieżąco ostatnio, ale jak Monisia w żłobku? Zadowolona? Wy tez? Ja tez chce wakacji!!!!! A najlepiej 1-2 dni sama w spa ;) no moze tez ewent! Z mężem ;)

Ooo munka witaj z tableta! :)

A gabi sie przymierzyla do rowerka?

Playstation jednak dziala, ja sie nie odezwalam slowem od czwartku, a on tylko pyta czy juz sie pogodzimy. Jasne

Nie no ja niani nie proponowalam nawet pol etatu bo zalozenie bylo takie ze ona jest do marca, ja od marca juz w domu i mlodego daje do zlobka na 4h zeby odpoczac. Wiec niania szuka pracy. Ale jeszcze nic nie ma

Aaa i zapomniałam napisać, że ja G tranu nie daję.

Hatszept - zamieściłam link do roweru w poprzednim poście. Mam nadzieje,że w przyszłym tygodniu uda nam się spotkać :-)

Josie - G się nie przymierzała,bo jest zapakowany.

tydzien bez internetu dobiegl konca. Mam 15 stron zaleglosci ale zabrac sie za nie nie moge, bo najpierw trzeba mieszkanie "odgruzowac" :baffled:

Witam ;-)

I w sumie tylko tyle bo tak mnie oczy bolą, ze szkoda gadać.

munka szybko sie przyzwyczaisz :tak: Ja teraz tylko i'pada używam.

Hatszept biedne te Twoje dzieci z tym pobieraniem krwi, nie dziwie sie, ze sie zdenerwowałas.

kasia ja tez uważam, ze płeć nie ma znaczenia co do zachowania, chociaż jak na razie Wojtek pokazuje, ze w 100% jest chłopcem :) czasami taki zlosnik, ze szok, a są momenty, ze mnie w ogóle nie słucha :( no masakra

a ja dzisiaj ledwo żyje, oczy bolą, byłam na chwile u koleżanki popołudniu z chłopakami.

reklama
Gabi mnie ostatnio bardzo rozczula... przytula się do mnie i mówi: "moooja" i do tego czasami glaszcze mnie wtedy po poliku :)

Polaa - a Ty masz ciągle problem z oczami??

Do góry