reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej,
Josie śliczne ubranka :tak: A jak z imieniem? Zdecydowaliście sie na tego Franka?

co za nudna niedziela, za oknem szaro, buro i ponuro.

reklama
Jeszcze nie dyskutowalismy imienia:) ale filip nam tez wpadlo po drodze i mi sie jeszcze karol podoba

Aylin dla duzegontez tylko spodnie i jedna bluzeczke trafilam. Za to poszalam w zarze online i ma 3 pary butow pare koszulek i dwie pary spodni :D
ciagle zapomninam mu zrobic fote w plaszczyku gdy wyglada jak maly ksiaze :)
Dzis bylismy w kosciele i myslalam ze padne bo chcial klekac razem z innymi ale on nadal nie wie jak sie do tego xzabrac i trzeba mu pomagac za kazdym razem :D wszyscy wkolo mieli ubaw:D

A więc Wilk z WS boski, goła pupa DiCapio...aaaach:ppp

I uwaga na ciuchy z H&M - wg mnie szmaty i ostatni raz cokolwiek tam kupiłam. Pisałam wam o zmechaconych bluzach po paru razach, a teraz M wywalił sweterek P, bo mega zmechacony, poobierany, jak psu z gardła - bleee.

josie ciuszki śliczne...i ta cena!!! A Kapp ma mega jakość:)

aylin bosche dzięki za ostrzeżenie!!!

Aylin, kasiekz - wlasnie mi sie przypomnialo: slonecznik teraz chyba wszedzie jest tylko z Chin, nawet w sklepach eko :szok: Ja szukalam i nie znalazlam niechinskiego :baffled:

Witam wieczornie :) synek właśnie usnął :) zaliczył drugi dzień bez drzemki :) wczoraj jak usnął o 18:45 to spał 8:15 :)
My sobie dziś pojechaliśmy do rynku na WOSP i dziecko było bardzo szczęśliwe, bo pan strażak wsadził go do straży pożarnej i odpalali syrenę to samo w karetce no i posiedział na motorze :) jednak chłopaka to ciągnie do takich rzeczy :)
Potem w ramach diety babcia zaprosiła nas do pizzy hut na festiwal pizzy :D no i właśnie moje dziecko od 14tej (pizzy) nic nie jadło poza połówką pomarańczy i cycem.

Josie cudne :) zresztą jak wszystko w kapp... :) ja dziś przeszłam przez tkmaxx i już też resztki wyprzedaży i żałuję, ze wcześniej nie byłam, bo ceny niskie. Jaki rozmiar kupowałaś Jaśkowi w zara?

Kasiekz fajnie, ze seans udany :D
(agaunpestka - nie jadlas nigdy Grünkohl?) - choc swieze smakuje 1000 raz lepiej :-)
Nie jadłam, ale ta nazwa nie jest mi obca :)

Jak ja drugi dzień pod rząd położyłam dziecko wcześnie spać i mam czas dla siebie to tutaj pustki :angry::baffled::szok::angry::angry::-)

Pamiętajcie, ze za 9dni dzien babci i dziadka!!

witam wieczornie.

Od piątku wieczór znów walczymy z katarem u młodego. Kinol ma zatkany na maksa, a nic nie leci. Odciągać też się nic nie udaje, nawet po konkretnym nawilżeniu wodą morską. No co za ciort to ja nie wiem. Pierwszy raz ma taki katar. Dwie nieprzespane noce już za mną bo budził się z płaczem co 30 minut bo oddychać nie mógł. No masakra.

I żeby tego było mało to wczoraj o mały włos i byśmy chyba zabili nasze dziecko. Młody nie chce brać żadnych leków. Podanie Lipomalu graniczy z cudem niemalże, ale wapno to już katorga do potęgi entej. Więc K wymyślił, że podamy mu to wapno wczoraj wieczorem strzykawką. I jak poleciało to prosto do gardła. Szymek przestał oddychać, otworzył tylko buzię i nie mógł złapać oddechu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i pomogliśmy mu, ale strachu się najadłam co niemiara. Po położeniu go spać przez godzinę jeszcze się trzęsłam.
I stwierdzam, że zamiast idiotycznych szkół rodzenia to powinno się organizować obowiązkowe kursy udzielania pierwszej pomocy dziecku. Bez ukończenia takiego kursu nie powinno być wypłat becikowego na przykład. To chociaż faktycznie może okazać sie pomocne.

Mlodak wspolczuje przeżyć :-( Na szczescie wszystko jest w porządku a co do tego kursu to masz racje :tak:

Aga nie martw sie, zaraz dziewczyny sie odezwa ;-)

U mnie wszyscy śpią, maz sie położył na dwie godziny, idzie na 24 do pracy.
a ja jak zwykle sama, nawet nie mam co robić, wczoraj prasowalam, sprzatalam dom to teraz sie nudze i siedzę przed tv i kompem.

reklama
Dawno mnie tu nie bylo...

Josie, fajne ubranka i Karol mi sie podoba :)
Mlodak, zdrowka! Niefajna sytuacja...zawału serca mozna dostać!
Aga, no to fajny dzionek za Wami :)
Munka, a cóż to za szkolenie??? :)
W rossmanowym sloneczniku nic nie piszą o Chinach...
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Do góry