reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

hej kobiałki

U nas bz

kasia.natka miło Cię widzieć :-D:-D:-D

josie to jak się źle czujesz na czerwcówkach to wbij się na majówki i już :-)

andzia oby było wszystko dobrze i abyście nie spędzili weekendu w kibelku :-):-)

Sylka no i fajnie że już macie alergologa za sobą

polaa jak oko???

Aga nie martw się ja też się nie mogę zabrać do ćwiczeń :-:)-:)-:)-( ciągle jakąś wymówkę sobie znajduję

Niespodzianka to i czas na Ciebie i zrobienie prawka :-):-):-):-)

kasiek moja już od dawna wcina słonecznik :-D:-D:-D

aronia fiu fiu fiu jakie piękne zdanie Twój dzieć stworzył :-):-):-)

Kasienka ponoć tak jest z dziewczynami że wolą dłużej posiedzieć w brzuszku :-):-)

reklama
Witam :-)

Kasienka spokojnie :) jeszcze nie ma połowy stycznia ale rozumiem, ze chcesz juz urodzić :tak: Suwaczek pokazuje, ze jeszcze troszkę Sara ma czasu :-)

Alijenka w moim przypadku to chłopcy sie nie spieszyli, fakt z Wojtkiem była planowana cesarka ale Na Kubę nic nie działało. Ja słyszałam, ze to wlasnie dziewczynki szybciej pchają sie na swiat ale nie ma reguły ;-)
Co do oka to dziekuje, ze pytasz. Dzisiaj lepiej ale tak czy siak wizyta u lekarza konieczna niestety bo słabiej widzę na nie :zawstydzona/y:

U nas nudna sobota, maz z Kuba wlasnie układają lego, Wojtka polozylam spac a sama siedzę. Czas prasować bo mi sie trochę tego nazbierało.

alijenka spoko luz, narazie cisza, zadnych oznak sraczki nie widac:)
Wlasnie jedziemy na wies do babci, przy okazji porobimy zdjecia gospodarstwa M babci a potem jedziemy w gosci. Wracamy jutro

pola idz koniecznie do lekarza. Mi po nocy ostatnio oczy ropieja ale innych niepokojacych objawow bra

Polowa stycznia na dzialce:-)

Załączniki

• 1389448226909.jpg
    1389448226909.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 33
agaundpestka - wlasnie mi uswiadomilas, ze juz styczen a my jeszcze nie tknelismy jarmuzu z ogrodka, bo smakuje najlepiej po pierwszych silniejszych mrozach a mrozow jako takich niet :eek: A za naszym domem krzaki zaczely wypuszczac listki :szok:

alijenka - a ilez radosnych buziek w Twoim poscie :-D Czyzby nastroj sie poprawil? Tak trzymac! :tak:

andzia - dziec spal dobrze, tylko znow pozno (bo pozno wroilismy i mu sie drzemka przesunela :crazy:) Na niego zle dzialaja CH - za duzo kolorow, jazgotu. Spacer na swiezym powietrzu z fajnymi urozmaiceniami to cos w sam raz :-) Z reszta hasal tam nie po raz pierwszy. To taka fajna wioska, troche alternatywna, jezdzimy tam na zakupy co pare tygodni od okolo 3 lat :tak: Byly PGR wykupila grupa zapalencow, wyremontowali stary dwor, XIX-wieczne budynki gospodarskie, sciagaja tam do pracy mlodzi ludzie, w wiekszosci wyksztalceni miastowi, tworza rozne projekty. Poza chowem zwierzat maja wlasna serownie, sklepik. Latem dziala kafejka z domowymi wypiekami (swieze wiejskie jajka, maslo, dopiero co zerwane owoce - pychota) Bardzo klimatyczne miejsce z przesympatycznymi, cieplymi, serdecznymi ludzmi. Wiecej by takich :-)

Ja pozniej nadrobie teraz przetrzymuje dziecko ktore dzis nie spalo, a bylismy w sumie ponad 5godz na dworze na nogach:-) juz mnie raz ciągnąl do lozka i mowil cyc cyc co znaczy idziemy spac:-)

Byłam dziś z koleżanką w kinie na Wkręconych i potem na zakupkach. Dzieć został z tatą i jak zwykle zjadł dwie miski zupy - przy mamie zjada pół! Jutro zaś idę z mężulkiem na Wilka z Wall Street, a dzieć z moją siostrą:) W końcu jakieś wyjścia! Tym bardziej, że ja z tych zakochany w DiCaprio:p

kasienka
oszalałaś?:D:D:D Kupuje obrany, w Biedronce:)

andzia jak tam, zastój w piersiach minął?

aronia piękne to drukowane pismo synalka:)

alijenka no co ty nie powiesz, twoja też już dawno żurawinę wciągała, a moja dalej nie da się przekonać do suszonych owoców - żadnych:D

aga ja wczoraj na ulicy patrze, a tam kwiatki kwitną pomarańczowe:D:D

Wrocławianki
, kiedy robimy spotkanko - może tym razem w Borku w Carrefourze na Hallera lub ta ul. Skrzydlata?

Hej Dziewuchy!!

Nadaje z hotelu,siedze juz w łóżku z chipsami i korzystam z chwili samotnego relaksu:-D
Kurs świetny! Po nim jeszcze bardziej będę trzepnięta na punkcie prawidłowego rozwoju maluchów...!! :-D;-)

Niespodzianka - przepraszam,ale ja jeszcze nie gadalam z S o tych lapach,bo nie miałam kiedy...

reklama
alijenka spoko luz, narazie cisza, zadnych oznak sraczki nie widac:)
Wlasnie jedziemy na wies do babci, przy okazji porobimy zdjecia gospodarstwa M babci a potem jedziemy w gosci. Wracamy jutro
To udanego weekendu i czekamy na fotki :)

agaundpestka - wlasnie mi uswiadomilas, ze juz styczen a my jeszcze nie tknelismy jarmuzu z ogrodka, bo smakuje najlepiej po pierwszych silniejszych mrozach a mrozow jako takich niet :eek: A za naszym domem krzaki zaczely wypuszczac listki :szok:
:tak: Byly PGR wykupila grupa zapalencow, wyremontowali stary dwor, XIX-wieczne budynki gospodarskie, sciagaja tam do pracy mlodzi ludzie, w wiekszosci wyksztalceni miastowi, tworza rozne projekty. Poza chowem zwierzat maja wlasna serownie, sklepik. Latem dziala kafejka z domowymi wypiekami (swieze wiejskie jajka, maslo, dopiero co zerwane owoce - pychota) Bardzo klimatyczne miejsce z przesympatycznymi, cieplymi, serdecznymi ludzmi. Wiecej by takich :-)
A jak to i z czym się je??
Fajnie, ze takie miejsca jeszcze bywają :)

Byłam dziś z koleżanką w kinie na Wkręconych i potem na zakupkach. Dzieć został z tatą i jak zwykle zjadł dwie miski zupy - przy mamie zjada pół! Jutro zaś idę z mężulkiem na Wilka z Wall Street, a dzieć z moją siostrą:) W końcu jakieś wyjścia! Tym bardziej, że ja z tych zakochany w DiCaprio:p aga ja wczoraj na ulicy patrze, a tam kwiatki kwitną pomarańczowe:D:D

Wrocławianki
, kiedy robimy spotkanko - może tym razem w Borku w Carrefourze na Hallera lub ta ul. Skrzydlata?
Jaką ja mam ochotę na kino i chba wybiorę się sama na cokolwiek :)
Spotkanie mi zawsze pasuje :) do Borka najlepiej we wtorki bo cały dzien w cenie godziny.

Kasienka Twój suwaczek mówi, ze jeszcze możesz poczekać :D choć wiem jakie to czekanie jest ja sama byłam cztery razy na porodówce w ciągu 2tyg, a synek był uparty :)

Muńka super, ze szkolenie Ci się podoba i słuchaj pilnie i potem dawaj nam cenne wskazówki :)

My dziś fajny dzień mieliśmy :) zrobiliśmy sobie spacerek do centrum ogrodniczego i zajęło nam to w sumie 3h na nogach :), a po obiadku spacer na działkę w drodze powrotnej plac zabaw :) tylko nie wiem kto miał na nim więcej frajdy A czy ja z mamuśką :D w sumie dziecko moje spędziło ponad 5godzin na nogach, dzień bez drzemki i o 18:50 już spał :) tylko ciekawe o której pobudka nas czeka:rofl2:

Do góry