reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Josie - az mi łzy w oczach stanęly ze wzruszenie :-) Cudnie . Tylko sie pogubiłam.... Maleńka ???? :shocked2::eek:
Asik - mieć chłopa 2 tygodnia w domu - marzenia. Już wiadomo dlaczego było Cie tu tak mało :-D
Kasienka - czyli z pielucha juz na 100 koniec. Super.

Ja weekend spedziałam w łozku z gorączką i bólem gardła. Wczoraj przeszło i dziś w pracy. Od 7-15. Ciężko, ale cóz koniec UU koniec krótszej pracy.:cool:
Mati wczoraj w nocy i pzrez wczorajszy dzień miał stan podgoerćzkowy i myślałam ze go zaraziłam, ale to chyba zęby. Wypatrywałam 4, bo napuchniete dziąsła, a tu niespodzianka i górna 3 na wierzchu.

Miłego dnia.
U nas słońce i 8 st - wiosna w pełni:-p

edek - Josie - doczytałam "malenka nóżka" :sorry::-D Sorki troszke nie tomna dziś jestem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Josie super :) :) pamiętam jak się czekało na te pierwsze ruchy/ kopniaczki, a na koniec prosiłam by się nad matką tak nie znęcał :)

My wróciliśmy wczoraj wieczorem, ale jeszcze się nie ogarnęłam- chyba bym się nadawała na wiejskie życie, a jak nie ja to A na pewno :)

Josie achh, pierwsze kopniaczki... cudowne uczucie:-) aż Ci zazdroszczę;-)

Andzia no i musiałaś mnie wydać czemu tak mało zaglądałam?;-)
Dobrze, że Ci już przeszło i gratki trójeczki

Aga ja mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie żebym mogła przeprowadzić się do miasta. Spokój, cisza, dzieciaki mogą się wyszaleć, latem grilowanie do woli a nawet opalać się nago mogę bo na uboczu mieszkamy:-p jak dla mnie jedyny minus to taki, że wszędzie daleko

przeczytałam pobieżnie, bo zrobiłam młodej grochówkę i lecę do niej spać:D a co...łeb mi znowu pęka:/

josie super! Normalnie ty już masz półmetek, ale czas leci i zaraz maj:)

kasienka
niczym się nie stresuj, jeszcze masz czas do terminu:) U mnie w 39tc wody odeszły, a wcześniej zero oznak zbliżającego się porodu.

andzia zdrówka! Czyli na dobre zakończyłaś UU - gratulacje:) Dzięki tobie podniosłam się na duchu, że i może u mnie będzie tak szybko. Póki co myślę co i jak podać jej w nocy jakby obudziła się głodna:/

aga witajcie:) Czyli oboje jesteście zdrowi - superowo!

aylin twoja mało je, ale jak już zje to potrawy wyjątkowe:D

aronia wszystkie chyba jeszcze odsypiają sylwestra:D Zdjęcie choinki mam na pamiątkę, jak ściągnę z tel. to ci pokażę:)

polaa to my tak plotkujemy a dzieci szaleją jak spotykamy się - w sensie wrocławianki:) Super, że organizują u was takie zajęcia!

muńka nie dobrze z ty dyskiem:/ Oby udało się odzyskać zawartość. Przynajmniej twoja je porządnie!:)

Asik - ja tez mam wszędzie daleko i kisze sie w bloku:wściekła/y:
Aga- do wszytskiego idzei sie pzryzwyczaić ;-)
Kasiek - tak :tak: koniec z UU. M dziś przespał cała noc bez zadnego wspomagacza, tzn. troszkę sie krecił, ale to przez zęby. Nie wiem jak u Was bedzie z jedzeniem w nocy, ale u nas w ruch idzie butelka ewentualnie,a tez dopóki miał cyca to butelki nie chciał dotknąc.
A i pytanie do Ciebie: Mleko kozie kupujesz od kogoś czy w sklepie??/ Ja musze ograniczyć krowie ( bo w nim upatruje sie po częsci powodu chorób moich chłopców), a wczoraj pili kozie i im smakowało ( miałam butelke zamrożoną od babci).

Aronia - jakoś po trochu nam sie rozlatuje BB:-( Mamy tendencje spadkową.
Ja tez coraz rzadziej zagladam, ale sie nie poddam:-D

Zaza, Alijenka, Niespodzianka ?????

Sunshine i Sylka chyba sie jeszcze urlopuja

A jeszcze mialam was zapytac o jedna rzecz

W poprzedniej ciazy z imion na liscie mialam tomka szymka franka janka i wtedy brat m nam zapowiedzial ze rezerwuje franka no i jakos nam janek bardziej podszedl. Ale on nadal nie ma dzieci i szczegolnie sie nie zabieraja do tego, a na swieta nam przypomnial ze franek jest ich, zartem ale wiecie.... A teraz maz wlasnie franka chce, janek i franek super pasuja ale tak mi glupio szwagrowi imie podebrac, kazalam mezowi najpierw z nim pogadac
No ifranek tez tak popularny jak janek...... Nie wiem czy to dobre imie takie popularne, jas nas pewnie bedzie przeklinal... Choc ja jestem anna i tez lelno nas bylo i jakos mi to nie przeszkadzalo

Aronia jeszcze bedzie lepiej, przez swieta sie rozleniwily wszystkie:)

Ostatnia edycja:
Josie - bedzie dwóch Franków:-D Czy jest pewność,że szwagier bedzie miał syna ???? .... nie ma :-p

Dzwonił M,ze Mati zwymiotował zupke i jest ospały:-( Gorączki nie ma. Co mu moze być???? Byli rano u lekarza, i pediatra powiedziałą ze jest zdrowy, ma tylko lekko różowe gardełko. Biedactwo moje.

Hej,

Josie gratuluje kopniaczka, ale fajnie :tak: Co do imienia skoro Wam sie podoba Franek nie zastanawiałabym sie tylko tak dała synkowi na imię :tak: Brat na razie nie mam dzieci a nawet jak bedzie miał to nie wiadomo czy bedzie syn, a co to w ogóle za rezerwacje?! :-D

Asik ja w polsce tez mieszkałam na wsi ale zawsze chciałam w mieście w bloku:tak: To było moje marzenie:-D Teraz tez mamy dom a mi blok dalej sie marzy ale trochę mniej juz, za to moj maz mieszkał zawsze w bloku, dopiero tu w Anglii kupił dom i mowi, ze nie ma jak dom. Żebym sobie blok wybiła z głowy.

kasiek no tak, takie spotkania są super :tak: Nawet dla takich maluszków cos organizują, super sprawa. Wojtek dzisiaj bawił sie super, za tydzień zmieniamy miejsce bo sie zapisalismy w grudniu. Nie ważne gdzie, ważne ze bawi sie z dziećmi :tak:

Andzia zdrowka

rzeczywiście tutaj mały ruch, az dziwne jak na nasze forum:tak:
Kuba dzisiaj z uśmiechem wrócił do przedszkola, juz sie doczekać nie mógł.
A ja miałam obawy jak po dwóch tygodniach przerwy bedzie mu sie chciało.
od razu poszedł sie bawić, gdybym mu nie przypomniała to by sie nawet nie pożegnał.

reklama
andzia ja kupuje firmy Danmis mleko jak i wszelkie sery kozie. Mleko normalnie w kartoniku z marketu:) Młoda pije od 12miesiąca tj. budynie czy okazyjnie kaszka na nim i nic jej nie jest:) Na wiosnę całkowicie odejdę od hipp na rzecz koziego. U nas nie ma szans by P tknęła butelkę lub niekapek - woli drzeć się i paść z głodu. Chyba jak wstanie w nocy z płaczem to faktycznie podam jej tą inkę na mleku i już:D Noce też przesypia, ale muszę mieć jakieś zabezpieczenie gdyby jednak się obudziła. A u Matiego zębole mogły spowodować wymioty, bo P tak miała przy wychodzących na dole na raz dwóch 3.

Do góry