hej,
witam was w ten miły sylwestrowy dzień
a wiecie ze nigdzie nie ide??? po raz piwerwszy chyba w zyciu. Siedze w domu i mamy ambitny plan wypić Martini Asti na 2 plus antipasti i moze guacamole. A mała jak nie bedzie chciała spać to niech nie spi dziś
Ok - przekonałyście mnie - zamawiam i noc.
Aga w matrasie jest wyprzedaż - mozesz zamówic na odbiór w sklepie. A czereśniowa kosztuje 25 do 27 zł.
A co do mascarpone - lidl i biedronka. Gdzie indziej nie szukaj. Mają dobre w dobrej cenie.
dziekuje w imieniu pieknej heleny zwanej w skrócie pusią
A nam padł paparat - udało mi się strzelić zdjęcie spineczki dla sunshine i tyle zdjęć swiatecnych.
witam was w ten miły sylwestrowy dzień
a wiecie ze nigdzie nie ide??? po raz piwerwszy chyba w zyciu. Siedze w domu i mamy ambitny plan wypić Martini Asti na 2 plus antipasti i moze guacamole. A mała jak nie bedzie chciała spać to niech nie spi dziś
Ok - przekonałyście mnie - zamawiam i noc.
No i przyznam się Wam, ze nie słyszałam też o serii czereśniowej i szkoda, ze przed świętami nie usłyszałam, bo teraz dziecko ma matkę biedną
Dzięki dziewczyny za przepisy dziś przeszłam 3 sklepy i w żadnym nie było mascarpone :/ mam nadzieję, ze jutro trafię, bo obiecałam mamuśce
Aga w matrasie jest wyprzedaż - mozesz zamówic na odbiór w sklepie. A czereśniowa kosztuje 25 do 27 zł.
A co do mascarpone - lidl i biedronka. Gdzie indziej nie szukaj. Mają dobre w dobrej cenie.
aylin bierz Noc na Czereśniowej, wg mnie lato i noc są najlepsze A widziałyście, że w Nocy jest nagi facet z 'fujarką' na wierzchu? mam mega ubaw z tego. kota masz wielkiego i przepięknego!
aronia też nie mogę uchwycić P przy choince lub w jakiejkolwiek świątecznej atmosferze - zawsze fota poruszona, rozmazana, niewyraźna itp.
dziekuje w imieniu pieknej heleny zwanej w skrócie pusią
A nam padł paparat - udało mi się strzelić zdjęcie spineczki dla sunshine i tyle zdjęć swiatecnych.