reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam czerwcóweczki. Dawno mnie nie było, cały weekend spędziłam u rodziców. Za to wczoraj - masakra- rano czułam się dobrze, tyle planów miałam na cały dzień. Poszłam do sklepu a tam- czarno w oczach, nie wiedziałam co się dzieje. No i padłam...no i jakiś pan odprowadził mnie do domu bo mieszkam blisko. A w domu- masakra- jak mnie łeb rozbolał...jak zaczęłam rzygać to słowo daje, już chciałam pogotowie wzywać bo to nie było typowo ciążowe rzyganko....no i przespałam cały dzień. A dziś patrzę znów podobnie. Boję się wstać, jeść... W kuchni syf, nie wiem jak obiad zrobie dla męża;(
No ja też mam USG w środę o 16.
O kurcze to nie ciekawie ... lepiej leż.. obiad nie ucieknie a mąż musi zrozumieć...
Madziarra, skoro spóźnia Ci się @ to może zrób jeszcze jeden test?
AVO, fajne wieści, ja będę w tym samym tc co Ty podzczas mojego usg za tydzień, więc może i u mnie lekarz skusi się na jakieś wstępne prognozy
U mnie z kichaniem tak samo, boli
Chyba każda z nas bardzo chciała by poznać już płeć Ah ta ciekawość...
veritaserum71 moja lekarz przyjmuje tylko w środy i czwartki...No właśnie mam taki głupi charakter, że się przejmuje, bo on wróci zmęczony z pracy a tu nawet obiadu nie ma. Nie wiem skąd te dolegliwości myślałam, że już po wszystkim...strach być samej w domu
Ja też taka jestem, że wszystko biorę na siebie ale czasem trzeba jednak spojżeć na to maleństwo co mamy pod sercem i wypiąć się na obiadki i porządeczki..
no to mnie uspokoilyscie z tm kichaniem, bo juz myslalam ze mi sie cos odkleja
mi seksu brakuje ale jak przyjdzie co do czego to w ogole nie mam na niego ochoty :/ od poczatku ciazy 2 razy... licze ze w drugim trymestrze sie zmieni ale poki co nadal brak checi
ja musze w koncu sie ogarnac po tej chorobie, wlosy umyc i isc do sklepu... nie mowiac juz o balaganie. tak wiec zmykam, milego dnia!
Kurcze ale nasz los - ciężarnych jest ciężki Nie dość że te wszystkie dolegliwości to jeszcze tyyyle obowiązków na głowie
To super maluszek rośnie Ja biorę od początku ciąży Femibion i Folik chociaż już od kilku dni folik mi się skończyl i już nie będę go brałaJa już po usg - zdjęcia kiepskiej jakości, wiec nie wrzucam. Fasolinek wiercił się jak szalony.
Termin mam na 13 czerwca - z om wychodzi na 10. Więc niewielka róznica. AAAA ma 57 mm. Ale na razie jest bezpłciowy. Tj jest na tyle ruchliwy ze ustać spokojnie nie chce
Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy? Byłam w aptece - i cena mnie poraziła. Masakra jakaś.
A waga moja bez zmian.
Femibion - 49zł...
Ja jeszcze witamin na allegro nie kupowałam ale mam zamiar jak mi się będą kończyły te co mam jeszcze w domu. Dużo osób to poelca bo głównie sprzedają to dziewczyny którym zostały po ciazy i nie mają co z tym zrobić lub bezpośrednio sprzedają apteki internetowe po cenach niewiele wyższych od hurtowych.. Nasze apteki nieźle podbijają cenyDziewczyny, a co do witamin kupowałyście może na allegro kiedyś, bo przyznam, ze ceny są połowe tańsze czasami. Mnie aptekarka ostatnio wkurw.... bo mówie, ze chce swoje witaminy, a ona, ze jest tylko podwójne opakowanie za 73zł to myślę sobie ok, za pojedyńcze płaciłam prawie 50zl i co przychodzę do domu, a tam jest 60 tabletek, ale bierze się dwie dziennie
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za następne do mojej jeszcze 11 długich dniiiii
Dobra z ciebie żona. Mój mąż przyszedł wczoraj ok 18 do domu i od razu do kuchni poleciał robić obiadek dla siebie i żony Zawsze gotuje na 2-3 dni, bo ja do kuchni tylko po herbatę wchodzę
Tylko pozazdrościć takiego męża... z nieba chyba Ci spadł
nie bylo mnie pare dni, musialam odpoczac od wszystkiego plus stres w pracy wyssal ze mnie kazda krople zycia i energi.
Szef juz wie ze jestem w ciazy, znajomi jeszcze nie.
dostalam wezwanie do irlandzkiego szpitala na 14ego, licze na usg jesli tam mi nie zrobia to ide prywatnie.
Ostatnio widzialam robalka jak mial 14milimetrow :-)
babki ktore byly w irlandzkim szpitalu, zgodzilyscie sie na dar dla szpitala/niemowlat w postaci sampla krwi pepowinowej? ja chyba sie zgodze , jak ma trafic do kosza to niech sobie jakies bobo lepiej to zuzyje
Jakbym tylko maiła taką opcję to oczywiście bym oddała.
Ile ja bym dała, żeby mój mąż wogóle wpadł na taki pomysł, że może on coś ugotuje... Faceci są jak dzieci;p ostatnio cały dzień byłam na uczelni, wracam wieczorem głodna jak wilk a tu nic pusto. Mój mąż w soboty ma wolne więc cały dzień siedział w domu. Stwierdził, że nie wiedział o której kończę eh Ale zebrałam się w sobie i robię zupkę a może i się zbiorę na naleśniki;D
Słuchajcie mam już fioła na punkcie dziecka Z dnia na dzień coraz większego) Głaskanie po brzuszku to mało. Codziennie rozmawiam i opowiadam różne rzeczy dla dzieckaJeszcze troszkę a będę bajki czytała lub oglądała he he
Ja też bym chciała żeby czasem ktoś mi zrobił coś do jedzenia albo chociaż herbate....... dzisiaj poprosiłam o zrobienie herbaty poczym usłyszałam "pocałuj mnie w dupe" tacy są faceci ( nie wszyscy zapewne )
Dziewczęta a jak radzicie sobie z bólem głowy? Tabletki nie wezmę..a piję tylko kawę zbożową bo od normalnej mnie mdli..a tak mnie boli głowa...chyba spacerek wskazany...po książeczkę dla dzidziusia
Mnie przez pierwsze 2-3 tygodnie ciąży głowa bolała ( pękała ) dzień w dzień .. teraz już jest to rzadziej.. raz na kilka dni... ale ani razu nie wziełam zadnej tabletki wolalam się przemęczyć... niż truc maleństwo
Położ się spać - powinno pomoc..Cieszyłam sie, ze mnie nie boli..................do czasuBóle głowy mam coraz częściej kurcze nie chce brac leków, wiem, ze jak ciezarne choruja to musza brac rozne leki i dzieciom nic nie jest, ale mam jakies wewnetrzne opory. Tak wiec siedze z tym bólem łba i czekam na cud.
Tez pije zbożową, ale nie pomaga
A mi się NUDZI. Wszędzie czysto ( oprocz odkurzania ale powiedziałam STOP odkurzaczowi - za bardzo mnie to męczy ) ..
veritaserum71
Fanka BB :)
buziak mnie boli głowa prawie codziennie od początku ciąży i dopiero raz wzięłam tabletkę (apap), na urodziny mamy, która i tak mi nie pomogła :-( Kawy nie piję, ale to nie ciśnienie bo ogólnie mam dobre, a głowa dalej boli. To musi być coś ciążowego
Powiem tak...męża trzeba sobie wychować
.. Tylko pozazdrościć takiego męża... z nieba chyba Ci spadł
..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
niezapominajka123
Fanka BB :)
Kamila jak ci się nudzi to zapraszam do siebie) Nawet nie tknęłam nic na święta więc zajęcia jest he he
Ja nie jestem zwolenniczką tabletek wogóle, także w ciąży nawet nie ma mowy..No ale albo mi się zdaje albo w ciąży jak juz boli to bardziej niż zwykle...
Ja dopiero stłukłam szklankę..eh wszystko mi z rąk leci
Veritaserum a jak długo go sobie wychowywałaś)??
Ja nie jestem zwolenniczką tabletek wogóle, także w ciąży nawet nie ma mowy..No ale albo mi się zdaje albo w ciąży jak juz boli to bardziej niż zwykle...
Ja dopiero stłukłam szklankę..eh wszystko mi z rąk leci
Veritaserum a jak długo go sobie wychowywałaś)??
a ja zaraz zobaczę pobojowisko po panach remontowych.... już się boję
Ale się dziś uśmiałam jak zobaczyłam rozkład jazdy telewizora na dzisiejszy wieczór, a tam godz. 20.05-Polsat- Kevin sam w domu.... Człowiek nawet bez kalendarza może się domyśleć, że święta idą Polsat znowu mnie nie zawiódł :-)
Ale się dziś uśmiałam jak zobaczyłam rozkład jazdy telewizora na dzisiejszy wieczór, a tam godz. 20.05-Polsat- Kevin sam w domu.... Człowiek nawet bez kalendarza może się domyśleć, że święta idą Polsat znowu mnie nie zawiódł :-)
Witajcie,
AVO my w pierwszej ciąży pod koniec też sex na wywołanie i co? Młody urodził się po terminie kilka dni,mało tego wywoływanie też na Niego nie zadziałało po 40 godzinach miałam 2 cm:/ i skonczyło się cc, a ja głupia myslałam, że sex na Niego zadziała
niezapominajka to jesteś kolejna co do jutrzejszego USG
Współczuje wczorajszych przeżyć:-(
Madziara trzymam kciuki za dwie kreseczki, może ten zrobiłaś za wcześnie?;-)
a mi chodzi dzisiaj myśl po głowie czy chce poznać płeć czy niespodzianka ale czuję, że nie wytrzymam
AVO my w pierwszej ciąży pod koniec też sex na wywołanie i co? Młody urodził się po terminie kilka dni,mało tego wywoływanie też na Niego nie zadziałało po 40 godzinach miałam 2 cm:/ i skonczyło się cc, a ja głupia myslałam, że sex na Niego zadziała
a mi chodzi dzisiaj myśl po głowie czy chce poznać płeć czy niespodzianka ale czuję, że nie wytrzymam
SDpacerek powinien nieco pomócDziewczęta a jak radzicie sobie z bólem głowy? Tabletki nie wezmę..a piję tylko kawę zbożową bo od normalnej mnie mdli..a tak mnie boli głowa...chyba spacerek wskazany...po książeczkę dla dzidziusia
To super Byle tylko miał "dryg" do języków, bo inaczej może być cięzko ;-)macku- rozmawiamy po wlosku, na poczatku komunikowalismy sie tylko po angielsku i mialam potem duze problemy by nauczyc sie wloskiego. Za to moj lapie troche polskiego, nie za duzo, ale czasem trzeba sie pilnowac, gdy ma sie ochote go obsmarowac
Dziecko chcemy nauczyc obu jezykow, mam nadzieje, ze uda mi sie to i mrowek bedzie znal dobrze oba jezyki. Biedny zreszta, ja na jego miejscu bym tam siedziala w brzuszku i nie wylazila bowiem tesciowa juz sobie ostrzy paluszki, co by nauczyc angielskiego i laciny, siostra francuskiego- przechlapane bedzie mial
Ja nie. Może trochę, ale nie mam aż takiego parcia.Chyba każda z nas bardzo chciała by poznać już płeć Ah ta ciekawość...
..
Ja też tak mam - po drzemce popłudniowej czuję się zawsze gorzej niż przed...kamila - spałam dzis juz dwie godziny, i chyba z wiekszym bolem wstałam niz sie połozyłam
to minie za jakis czas, tylko nie pamietam kiedy
Już dziś?!a ja zaraz zobaczę pobojowisko po panach remontowych.... już się boję
Ale bedzie powtórka w wigilię? ;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
To zazdroszczę umiejętności wychowawczych
a ja zaraz zobaczę pobojowisko po panach remontowych.... już się boję
A no tak tradycja.... Kevin Każdy go zna na pamięć a i tak co roku leci u każdego w domu w telewizorze
U mnie też sex nie pomógł - 4 dni po terminie było wywoływanie i rozerwanie pęcherza płodowego zeby wody wreszcie odeszły Po 9 godzinach cc.Witajcie,
Może jeszcze poczujesz to parcieSDpacerek powinien nieco pomóc
To super Byle tylko miał "dryg" do języków, bo inaczej może być cięzko ;-)
Ja nie. Może trochę, ale nie mam aż takiego parcia.
Ja też tak mam - po drzemce popłudniowej czuję się zawsze gorzej niż przed...
Już dziś?!
Ale bedzie powtórka w wigilię? ;-)
W tamtym roku nie było Kevina w Wigilie... w tym roku zapewne też nie będzie skoro dzisiaj jest no chyba że inna wersja
reklama