reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka - to kciukasy za brak tłumu :-) mój mężulek leci po choinkę jak G wstanie i będę ją karmiła, postawimy ją i śmigniemy do sklepu.

aronia - ja też to przeczytałam, ale myślałam, że to nawiązanie do jakiś Twoich wcześniejszych wypowiedzi. Nie czułam się w temacie, więc nic nie pisałam.

reklama
Aga ja Lecha Free:D Dziś nie dałam rady jechać na 17.00, ale jutro wybiorę się na tej jarmark:)
Ale ta parada to dzisiaj, a nie jutro :) <może się spotkamy nawet> :)

Aga -dla Ciebie również wszytskiego co najlepsze z okazji 18 urodzin
Dziękuję :) i czekamy na fotkę po fryzjerze :)

Aga, Tobie tez wszystkiego, szczescia, spokoju, wytrwalosci:):):)

Dzis jedziemy za chwile do przyjaciol do Radomia, wiec pewnie nawet nie poczytam. Ale powrot wieczorkiem, wiec relaksujaco, bez zbednych bambetli.
Usciski na sobote:):):)
Dziękuje :* i miłego dnia!!

Aga sto lat kochana. Na drina za wczesnie, ale kawe moze postawisz spoznionej kolezance ?:sorry:
Dziękuję :) wieczorkiem coś Ci poleję :)

Gabi buziaki od Antka i jego mamy :*

My już po zakupach, teraz trochę posprzątam i jedziemy popatrzeć na paradę elfów :) i babcia dziś pyta A podobało Cię wczoraj na karuzeli? A: kiwa tak, B: a chcesz iść jeszcze, A: znowu kiwa tak, Babcia wyciąga i daję mu 20zł, a Antek ohoho :D dogadali się :)

Witam kobitki:-)

Padam na pyszczek, wzięłam się ostro za porządki przedświąteczne. Poukładałam w szafkach i szafach, pomyłam wszystkie okna i podłogi.
Ale za to wieczorkiem idziemy z małżem na piffko

Muńka wszystkiego co najlepsze dla Gabi!!!
Młodak
ja też uwielbiam robić zdjęcia (przeważnie dzieciakom):-)

Sylkakiepsko z tą lampą. Wykombinowaliście coś?

Muńka fajne prezenty:tak:

Sunshine dobrze, że skok już minął.

Alijenka zdrówka

Aylin i oby już tak zostało z tymi nockami &&&&&

Andzia dla Twoich chłopaków również zdrówka

MsMickey udanego pobytu w Radomiu
My już po zakupach, teraz trochę posprzątam i jedziemy popatrzeć na paradę elfów :) i babcia dziś pyta A podobało Cię wczoraj na karuzeli? A: kiwa tak, B: a chcesz iść jeszcze, A: znowu kiwa tak, Babcia wyciąga i daję mu 20zł, a Antek ohoho :D dogadali się :)
:-D:-D:-D
Spóźnione ale szczere
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Monsz juz jest, dlatego moglam sobie pozwolic powalac sie w lozku. I choc nadal jestem zmeczona, to juz chociaz sie nie garbie i nawet oczy udaje mi sie utrzymac chwile otwarte bez bolu okolicznych kosci :sorry:Z tym translitem (=lacinska transkrypcja rosyjskiego, nie chcialo mi sie jeszcze "uzerac" z cyrylica) to wyszlo tak, ze mialam spokojna minutke (kiedy dziec oproznial komode :confused2:) i pisalam na "dwa fronty" - do Was i na skypie. A ze zawsze robie na bb "kopiuj" (zezarlo mi niejednego posta :wściekła/y:) i ze zamierzalam pisac o tym samym to ze zmeczenia skopiowalam nie to co trzeba. Bylam zbyt zmeczona, by czytac, sprawdzac, spolonizowac. Poszlo to poszlo i jak widze przeszlo bez echa :-p;-)

Nie do konca kojarze, co czytalam przez minione 3 dni, wiec z tego co mi sie po glowie kolacze:

Sunshine - cudnosci :tak: Zawsze mi imponuja ludzie, ktorzy potrafia cos zrobic manulanie, bo ja w tej materii dwustronnie leworeczna :sorry:

agaundpestka - czy ja dobrze zajarzylam, ze Ty sie urodzinkowalas? No to najlepszego! :tak: Ja bylam wczoraj i tak pijana ze zmeczenia, wiec trinkowanie nie bylo dla mnie wskazane :zawstydzona/y:

kasiekz - bilety lotnicze jak bilety. Ja bym planowala tez lot pod katem pogody - zeby sie wygrzewac na Florydzie kiedy w PL bryndza ;-)

Aylin - dookola Ciebie sie ciazuja a dookola mnie... rozwodza. Kolejna para w tym samym miesiacu :szok: Moze to zasluga Waszej zdrowej wody ;-)

alijenka - wracaj na bb!!!!!!! :tak:

Sylka - a nie taniej/prosciej zostawic psa u znajomych/w psim hotelu niz tluc sie tak daleko autem? A bedziecie jechac promem czy przez kanal? Moj monsz jechal z Anglii autem (mial tam praktyke zawodowa) promem do Holandii (wybral najkrotsze polaczenie promowe), wiec sobie oszczedzil drogi przez Francje. Nie wiem, jaka Wy macie trase, ale moze to jakis pomysl?;-)

A u nas bylo tak: monsz wyjechal w srode po poludniu a dziec, jak wiecie, bzikowal prawie do 3 w nocy a i wnocy budzil sie co chwila z dzikim wrzaskiem. No wiec w czwartek go "przecwiczylam" (budzenie, duzo atrakcji w dzien) - no i skutek byl taki, ze zasnal po 1. Niby wiec poprawa ale kosztem mojego snu, bo dziec i kolejna noc budzil sie co i rusz z dzikim wrzaskiem. W piatek bylam nieprzytomna ze zmeczenia a dziec rekordowo dlugo bez snu. Tesciowie mieli przyjechac z pomoca ale nawalili (kolejny raz) :wściekła/y: Takze zaliczylam 3 bezsenne noce :no: Dzisiejszej nocy mialam prawie haluny z przemeczenia :eek:

aronia - życzę Ci w takim razie wyspania, bo domyślam się, że ciężko jest Ci teraz normalnie kontaktować - ja bym pewnie też po takich nocach zaczęła pisać w innym języku, ale na pewno nie byłby zrozumiały :-p

MsMickey - i jak spotkanko? no i auto!

Czy któraś z Was korzysta tylko z tableta????

Szał zakupowy oczywiście widać, ludzi w galerii full, ale udało nam się kupić prawie wszystko, co nam zostało do kupienia. Nie było jedynie kombinezony dla Gabi... nie mogę żadnego upolować, a jak jest to rozmiar nie ten!!! wrrr...
Nawet mamy z Gabi wydrukowane zdjęcie z miśkiem :-D Samsung robił szał i pstrykał foty :-D

Niespodzianka - a jak zakupy w Was?

Ostatnia edycja:
Munko, spotkanie w porzadku - fajnie bylo. Auto dziala, wczoraj dostalo nowy akumulator, wiec sprawa zalatwiona. Smignelismy do R bezproblemowo.
Jutro siadam i zamawiam pozostale prezenty...

Szalejecie ;) my dziś tylko spożywcze zakupy, zamówiłam w hurtowni sanki dla Tysi basen rano i dzień minął. A szybko minął bo zdrzemnelam się 3 h z młoda. Jutro obiad u siostry męża i spotkanie że znajomymi

Munka a jaki chcesz kombinezon?

Aronia - przeczytałam jak każda chyba - a że zrozumiałam to bie dopytywslam ;)

Idę spać - drzemka mnie męczyła i niestety noc też. Dziecina smovzek zgubiła i był ryk ba calego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry