reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Sunshine dzieki - na pewno wysle kolezankom. A moze by doszyc jakiegos balwanka na krawacie, czy cus... nie znam sie, ale chcialabym cos z motywem swiatecznym
Bosh Aylin ja slepa jestem. Nie zauwazylam na poczatku tych malych literek i myslalam, ze w ciazy jestes Gratuluje, oby wiecej takich nocek.
Bosh Aylin ja slepa jestem. Nie zauwazylam na poczatku tych malych literek i myslalam, ze w ciazy jestes Gratuluje, oby wiecej takich nocek.
Sylka.
Sunshine to tak jak u nas - pies i dwójka do ogarnięcia , z tym że starsze już dosyć duże więc z tym łatwiej:-).
Niespodzianka to ja tak jak Ty, najpierw nie zauważyłam tych literek malutkich i też pomyślałam o ciąży
Aylin - gratulacje i oby tak już zostało
Niespodzianka to ja tak jak Ty, najpierw nie zauważyłam tych literek malutkich i też pomyślałam o ciąży
Aylin - gratulacje i oby tak już zostało
agaundpestka
agaundpestka
Aga, ja się skuszę... na winko
No to zdrówko
Aga jak polewasz to malibu poproszę
no dziewczyny co wy????????????
ja na Muńke i Sunshine czekam
Ale powiem wam ze dzis byłam na corocznej pizzy u znajomych i kolezanka ogłosila ze jest w ciąży. Wiec z bliskich kolezanek mam 4 cięzarówy wokół siebie - bedzie się działo. Porody od kwietnia do lipca
no dziewczyny co wy????????????
ja na Muńke i Sunshine czekam
Ale powiem wam ze dzis byłam na corocznej pizzy u znajomych i kolezanka ogłosila ze jest w ciąży. Wiec z bliskich kolezanek mam 4 cięzarówy wokół siebie - bedzie się działo. Porody od kwietnia do lipca
agaundpestka
kasiekz
Niespodzianka Sylka Aylin przyłączam się, bo też o ciąży pomyślałam nim doczytałam drobny druk Aylin oby tak zostało i gratki!
Aga ja Lecha Free Dziś nie dałam rady jechać na 17.00, ale jutro wybiorę się na tej jarmark
Babcia wpadła z Lego Duplo i dzieć dopiero o 22 poszedł spać
Aga ja Lecha Free Dziś nie dałam rady jechać na 17.00, ale jutro wybiorę się na tej jarmark
Babcia wpadła z Lego Duplo i dzieć dopiero o 22 poszedł spać
reklama
Widzę, ze nie tylko ja pomyślałam, ze Aylin w ciąży
Aylin oby tak juz zostało A koleżanek w ciąży rzeczywiście masz duzo
sylka wspolczuje jazdy samochodem ale jak trzeba to trzeba, ja jechałam raz 5 lat temu i powiedziałam, ze nigdy wiecej. A dzieci jeszcze nie było, z nimi sobie nie wyobrażam.
Aylin oby tak juz zostało A koleżanek w ciąży rzeczywiście masz duzo
sylka wspolczuje jazdy samochodem ale jak trzeba to trzeba, ja jechałam raz 5 lat temu i powiedziałam, ze nigdy wiecej. A dzieci jeszcze nie było, z nimi sobie nie wyobrażam.