reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin- widac, ze dziewczyna tylko jedno w glowie :-D:-p
Niespodzianka w takim razie cos sie wymysli ;-)
Aga- ja juz po rumie z cola wiec ide spac bo juz ledwo literki widze a to tylko jeden drink :eek: widac przeziebienie robi swoje :sorry:
Sylka- nie bedzie zle ;-) dacie rade :tak: spokojnej drogi tak juz na zas;-)

reklama
Hej

Ja dzis tylko z życzeniemi wpadam spóżnionymi ale szczerymi

Wojtusiu wszystkiego najlepszego z okazji 18 tki
Aga -dla Ciebie również wszytskiego co najlepsze z okazji 18 ur
odzin

Gabi sto lat i wszytskiego naj naj naj z okazji 1,5 roczku

My od czwartku walczymy z zatkanym noskiem i uporczywą goraczką u Adrianka. Nie jest wysoka jakoś bardzo ale spada na krótko ponizęj 38

Poza tym Mati z Tatą pojechal do fryzjera umowionego wcześniej - zobaczymy jak sobie poradzą ( tzn, czy Mati nie wróci z połową obicietych włosków;-))

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Gabi, Wojtek, - usciski, poklepki, smyranka, smiechusy:):):)

Aga, Tobie tez wszystkiego, szczescia, spokoju, wytrwalosci:):):)

Dzis jedziemy za chwile do przyjaciol do Radomia, wiec pewnie nawet nie poczytam. Ale powrot wieczorkiem, wiec relaksujaco, bez zbednych bambetli.
Usciski na sobote:):):)

Aga sto lat kochana. Na drina za wczesnie, ale kawe moze postawisz spoznionej kolezance ?:sorry:

Polaa usciski dla Wojtusia :*

Munka sto lat i calusy dla Gabi. Cmok

MsMickey milego dnia w Radomiu zatem.

Sunshine wiedzialam, ze cos wymyslisz :D Ale jak masz duzo pracy i zamowien i malo czasu i w ogole, to nie ma cisnienia. Mlody i tak pewnie w krawacie wytrzyma trzy minuty i albo zedrze go razem z glowa, albo czyms upacka :)

Andzia zdrowka, zdrowka, zdrowka. Alez sie do Was choroby przyczepily :confused2:

Aylin wiadomosc poranna to od Tysi czy mialas cos na mysli i sie literki przestawily :-p

[video=youtube;O7zdr-82WAo]https://www.youtube.com/watch?v=O7zdr-82WAo[/video]

Usmiechnelam sie od rana :)

Hejo!

Wczoraj miałam cytowania zaznaczone i nie zdążyłam odpisać. Jakoś mi wczoraj czas uciekał i nagle zrobiła się godzina wyjazdu do pracy. Już nie będę się cofać, więc poczytałam co tam dziś naskrobałyście.

Dziękuję w imieniu Gabi za życzonka, całuski przesyłamy :-) muah :* :*

Wojtusiu - dla Ciebie też całuski!!

polaa muńka sunshine
do USA na Florydę. Ponoszę koszty tylko biletu lotniczego, bo na miejscu spanie i jedzenie u rodzinki oraz dostępne ich autko:)

wooowww!!! ale Wam super!!!! kiedy wylatujecie?

Tys przespała cała noc. W łózeczku sama. Z jednym jękoleniem w nocy do którego nie wstalismy :) Czyli jest jakas nadzieja

suuuuuuuuuuper!!! oby tak już zostało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no dziewczyny co wy????????????
ja na Muńke i Sunshine czekam

zuch dziewczyna!!!!!!! :-D:-D

G śpi, my zaraz zjemy spaghetti, a potem zakupy, co mnie przeraża, bo pewnie ludzi będzie fuuulllll !!!!!

Ostatnia edycja:
a ja jestem nieprzytomna po 3 nieprzespanych nocach. Nawet widzialam, ze Wam translitem przez nieuwage wczoraj pojechalam :zawstydzona/y:No ale zadna nie zauwazyla, wiec pewnie i tak mnie nie czytacie :zawstydzona/y:Pozytyw taki, ze moge napisac dowolna bzdure a i tak mi sie upiecze (o ile nie bedzie to o botanice) :-pIde gdzies lec, bo nie moge sie prosto utrzymac ze zmeczenia.

reklama
Munka my tez na zakupy jak mlody wstanie i zje obiadek. W koncu musze ta choinke kupic :-p Trzymam &&& zeby tlumow nie bylo - ani u Ciebie ani u mnie :-p

Aronia ja widzialam, ze cos tam po rosyjsku (?) nabazgrolilas i nawet mialam sie pytac czy cos bralas ;-) ale stwierdzilam, ze pomine dyskretnym milczeniem :-p Malz dzis wraca, to w koncu wypoczniesz co?

Do góry