reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
No i nieźle nikt nie przepuszczał, ze mam tak dużegoooooooo syna 13,800- pocieszenie, ze w pampku i bez kupsztala
Sunshine6
Josie- pamietam, ze Pe tez kiedys o czyms takim wspominal, bo niby kazdy mezczyzna powinien to miec
Mysle, zeby mu kupic przejazd samochodem tj Lamborghini Gallardo, Ferrari cos takiego Drive a Supercar ale mojej siostry maz mial i nie chce powielac ;/ Ewentualnie jednodniowe workshop z fotografii bo to jego pasja?
Kasiek- Ja potrzebuje to najberdziej na pobyt w PL tutaj az takich zim nie ma dzieki za linki
Aga- czyli 13
Mysle, zeby mu kupic przejazd samochodem tj Lamborghini Gallardo, Ferrari cos takiego Drive a Supercar ale mojej siostry maz mial i nie chce powielac ;/ Ewentualnie jednodniowe workshop z fotografii bo to jego pasja?
Kasiek- Ja potrzebuje to najberdziej na pobyt w PL tutaj az takich zim nie ma dzieki za linki
Aga- czyli 13
Ostatnia edycja:
Hehe aga moj przed wyjazdem dobil do 11kg w ubraniu
Z jedzeniem tutaj roznie, bo jemy raczej poza domem i albo mu zasmakuje albo nie....wczoraj w restauracji jadl z mojego talerza gnocchi wrecz plywajace w roztopionym serze i tak mu smakowalo a ja bylam przerazona ze go brzuch rozboli od. Tego tlustego...
Dzis tortellini z szynka parmenska pesto i parmezanem. Przy takiej diecie za tydzien powinien wazyc 12!!
Aylin mua mua
Z jedzeniem tutaj roznie, bo jemy raczej poza domem i albo mu zasmakuje albo nie....wczoraj w restauracji jadl z mojego talerza gnocchi wrecz plywajace w roztopionym serze i tak mu smakowalo a ja bylam przerazona ze go brzuch rozboli od. Tego tlustego...
Dzis tortellini z szynka parmenska pesto i parmezanem. Przy takiej diecie za tydzien powinien wazyc 12!!
Aylin mua mua
dziewki pamiętajcie, że wasze dzieci jeszcze trochę w te 4 miechy urosną 86 na 100% będzie dobry. U nas wzięłam większy bo chciałam mieć kurtkę dłuższą za pupę, rękawki zaś okazały się w sam raz, a że spodnie troszę za duże to podwijam
kasiek moja ma całe dłonie schowane w rekawach. jakbym 92 wzieła to by kurtka chyba po kolana siegala )
Hehe aga moj przed wyjazdem dobil do 11kg w ubraniu
Aylin mua mua
no cóz.... ja chiałam sie pochwalic ze moja 9.800 ale chyba nie bede....
Zaczynam czuc stres zwiazany ze swietami. Tzn co kiedy, gdzie kupie :-) Ale zawsze tak mam - przed swietami, przed wyjazdami, imprezami. Musze miec wszystko zaplanowane, lista zakupow, kiedy do sklepu, kiedy posprzatac czy ugotowac... czy to nerwica jest?
Wczoraj umylam okna i bylam taka z siebie dumna. A dzis jak troche slonca wpadlo to widze, ze sa do poprawki, ale nigdy nie mialam talentu wiec sie nie przejmuje. Za tydzien umyje.
to się nazywa przedświąteczny zawrót głowy!! :-) ja dziś znów na zakupach byłam i tak sobie pomyślałam, że faceci mają jednak fajowo. Praca i dom, a jak coś w domu do zrobienia, to żonka powie co, jak trza coś kupić, to myśleć nie muszą, bo dostają gotową listę do ręki - wystarczy iść i kupić. Tak samo z prezentami, sama wymyślam dla jego rodziny i kupuje....ehh...dziś poczułam zmęczenie przedświąteczne!!
Heeej!!!
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie sniegowce tez sie sprawdzily
super, że napisałaś o śniegowcach, bo miałam pytać. Moja kuzynka też jest bardzo zadowolona, bo kupiła synkowi :-) Jutro jadę do Decathlonu!
No i nieźle nikt nie przepuszczał, ze mam tak dużegoooooooo syna 13,800- pocieszenie, ze w pampku i bez kupsztala
pięęęękna waga!!!! ;-)
Sto lat dla półtoraroczniaków, którym nie złożyłam życzeń!!! :-)
katrina115
Potrójna Mama
Munka - thank you! !! Jutro tez moge?
reklama
kasiekz
sunshine mój to człowiek gór więc dostał swoją wymarzoną czołówkę świecącą na 180m. Ale ja zrobiłam też niespodziankę. Tydzień wcześniej potajemnie ustaliłam z jego szefem, że M nie przyjdzie do pracy w dniu swoich urodzin, a potem wypisze po prostu zwolnienie na żądanie. Sobie też załatwiłam wolne. Wieczorem nas spakowałam do auta. Rano M wsiada do auta w gajerku, a ja daję mu reklamówkę z ciuchami do przebrania i mapą - jedziemy w góry
aga wow, ale zmierzyli go? Bo przecież on jest wysokkkkkkkkkkkkki!
josie super, że klimat młodemu służy i zajada się
aga wow, ale zmierzyli go? Bo przecież on jest wysokkkkkkkkkkkkki!
josie super, że klimat młodemu służy i zajada się