reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Josie- pamietam, ze Pe tez kiedys o czyms takim wspominal, bo niby kazdy mezczyzna powinien to miec :p

Mysle, zeby mu kupic przejazd samochodem tj Lamborghini Gallardo, Ferrari cos takiego Drive a Supercar ale mojej siostry maz mial i nie chce powielac ;/ Ewentualnie jednodniowe workshop z fotografii bo to jego pasja?

Kasiek- Ja potrzebuje to najberdziej na pobyt w PL tutaj az takich zim nie ma ;) dzieki za linki :)

Aga- czyli 13 :p

Ostatnia edycja:
Hehe aga moj przed wyjazdem dobil do 11kg w ubraniu

Z jedzeniem tutaj roznie, bo jemy raczej poza domem i albo mu zasmakuje albo nie....wczoraj w restauracji jadl z mojego talerza gnocchi wrecz plywajace w roztopionym serze i tak mu smakowalo a ja bylam przerazona ze go brzuch rozboli od. Tego tlustego...

Dzis tortellini z szynka parmenska pesto i parmezanem. Przy takiej diecie za tydzien powinien wazyc 12!!

Aylin mua mua:)

dziewki pamiętajcie, że wasze dzieci jeszcze trochę w te 4 miechy urosną:) 86 na 100% będzie dobry. U nas wzięłam większy bo chciałam mieć kurtkę dłuższą za pupę, rękawki zaś okazały się w sam raz, a że spodnie troszę za duże to podwijam:)

kasiek moja ma całe dłonie schowane w rekawach. jakbym 92 wzieła to by kurtka chyba po kolana siegala )

Hehe aga moj przed wyjazdem dobil do 11kg w ubraniu

Z jedzeniem tutaj roznie, bo jemy raczej poza domem i albo mu zasmakuje albo nie....wczoraj w restauracji jadl z mojego talerza gnocchi wrecz plywajace w roztopionym serze i tak mu smakowalo a ja bylam przerazona ze go brzuch rozboli od. Tego tlustego...

Dzis tortellini z szynka parmenska pesto i parmezanem. Przy takiej diecie za tydzien powinien wazyc 12!!

Aylin mua mua:)

no cóz.... ja chiałam sie pochwalic ze moja 9.800 ale chyba nie bede....

Zaczynam czuc stres zwiazany ze swietami. Tzn co kiedy, gdzie kupie :-):sorry: Ale zawsze tak mam - przed swietami, przed wyjazdami, imprezami. Musze miec wszystko zaplanowane, lista zakupow, kiedy do sklepu, kiedy posprzatac czy ugotowac... czy to nerwica jest?:confused2:
Wczoraj umylam okna i bylam taka z siebie dumna. A dzis jak troche slonca wpadlo to widze, ze sa do poprawki, ale nigdy nie mialam talentu wiec sie nie przejmuje. Za tydzien umyje.

to się nazywa przedświąteczny zawrót głowy!! :-) ja dziś znów na zakupach byłam i tak sobie pomyślałam, że faceci mają jednak fajowo. Praca i dom, a jak coś w domu do zrobienia, to żonka powie co, jak trza coś kupić, to myśleć nie muszą, bo dostają gotową listę do ręki - wystarczy iść i kupić. Tak samo z prezentami, sama wymyślam dla jego rodziny i kupuje....ehh...dziś poczułam zmęczenie przedświąteczne!!

Heeej!!! :)
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik:) kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie:) sniegowce tez sie sprawdzily

super, że napisałaś o śniegowcach, bo miałam pytać. Moja kuzynka też jest bardzo zadowolona, bo kupiła synkowi :-) Jutro jadę do Decathlonu!

No i nieźle :szok: nikt nie przepuszczał, ze mam tak dużegoooooooo syna:szok: 13,800- pocieszenie, ze w pampku i bez kupsztala :D

pięęęękna waga!!!! ;-)

Sto lat dla półtoraroczniaków, którym nie złożyłam życzeń!!! :-)

aha, Katrina!!

karny.jpg

Jakbyście wiedziały, że ktoś chce sprzedać wózek (najlepiej 3w1), to dajcie znać, kuzynka poszukuje.

Załączniki

• karny.jpg
    karny.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 23
reklama
sunshine mój to człowiek gór więc dostał swoją wymarzoną czołówkę świecącą na 180m. Ale ja zrobiłam też niespodziankę. Tydzień wcześniej potajemnie ustaliłam z jego szefem, że M nie przyjdzie do pracy w dniu swoich urodzin, a potem wypisze po prostu zwolnienie na żądanie. Sobie też załatwiłam wolne. Wieczorem nas spakowałam do auta. Rano M wsiada do auta w gajerku, a ja daję mu reklamówkę z ciuchami do przebrania i mapą - jedziemy w góry:)

aga wow, ale zmierzyli go? Bo przecież on jest wysokkkkkkkkkkkkki!

josie super, że klimat młodemu służy i zajada się:)

Do góry