reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - to 12-18 bedzie dobre na nia, a ja mierzylam z pielucha :confused2: ale dlugos rak maja taka sama wiec i to bedzie lekko przyduze czyli tak jak tu mierzylam w sklepie.

reklama
jesteś jeszcze?
Na Tysie tak minimalnie był za duzy. Wiec na Perłe powinien byc podobnie rozmiarowo. A rozmiary hm ma cyba takie same wszędzie. Tak mi sie wydaje

Ostatnia edycja:
Dziekuje za zyczenia zdrowka dla Kuby. Chyba juz wracamy na dobra droge. Temperatury juz nie ma zostal tylko jeszcze gesty katar I maly nie daje sobie nic przy nosku zrobic.

Munka - nie wiem czy ktoras 5-tka nie wyszla, ale nie mam jak sprawdzic bo nie chce rozdziawic dzioba.
Najwazniejsze ze juz jest z powrotem soba.

Josie - buziaki dla Jasia.

Heeej!!! :)
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik:) kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie:) sniegowce tez sie sprawdzily

Josie - sto lat i buziaki dla Jasia :)

Sunshine - na fb masz zdjecia Tysi w naszym kombinezonie :) Ja jeszcze zaszalałam i jej czapke za 10 zl kupiłam. A i -20 % sie udalo znizki załapać

Sunshine - na fb masz zdjecia Tysi w naszym kombinezonie :) Ja jeszcze zaszalałam i jej czapke za 10 zl kupiłam. A i -20 % sie udalo znizki załapać

widzialam, :) i super, ze sie na znizke zalapalysmy :D

Heeej!!! :)
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik:) kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie:) sniegowce tez sie sprawdzily

Fajnie Wam tam :) Janek wyglada na zadowolonego :) i ile sniegu juz o_O My mamy te plastikowe sanki, mloda juz rok temu w nich jezdzila, ;) potwierdzam leciutki i wygodne. Tutaj inne ciezko dostac....

Aga i ile wazy Antos?

Iwon- ja wystep K?

No wlasnie sunshine janek na zdjeciu tez w kombinezonie h&m ale my mamy rozmiar 74... Jak widzisz jest taki akurat

Aylin a ja twoich zdjec nie widze:/

Kurcze janek mi w taka histerie dzis wpadl przed kapaniem ze az zwymiotowal o.o nie wiem o co chodzilo, po prostu nie chcial sie kapac. Wczoraj podobnie histeryzowal jak mu nie dalam telefonu ale wtedy jakos mi sie udalo go opanowac. Straszne!

Ostatnia edycja:
JOsie- A bo ja na priv dostalem :p

no wlasnie widze, ze ladnie na nim lezy, akuracik, ten 86 bedzie jeszcze przyduzy patrzac na Martysie :p

Kasiek- podeslij mi linka na to ciasto co robilas sobie na urodzinki, chce zrobic Pe na 30 ;)

A tak wogole macie jakies pomysly na prezent?

Ostatnia edycja:
dziewki pamiętajcie, że wasze dzieci jeszcze trochę w te 4 miechy urosną:) 86 na 100% będzie dobry. U nas wzięłam większy bo chciałam mieć kurtkę dłuższą za pupę, rękawki zaś okazały się w sam raz, a że spodnie troszę za duże to podwijam:)

sunshine http://pinkcake.blox.pl/2013/10/Tort-dla-dziecka-na-trzydziestke-Tort-MM.html do tego robiłam polewę czekoladową - stąd: Dietetyczne ciasto czekoladowe. To najbanalniejszy tort:)

Na prezent ale dla kogo? Męża, rodziny, siebie czy dziecia? Ja już mam wszystko skompletowane:)

reklama
Do góry