reklama
katrina115
Potrójna Mama
Dziekuje za zyczenia zdrowka dla Kuby. Chyba juz wracamy na dobra droge. Temperatury juz nie ma zostal tylko jeszcze gesty katar I maly nie daje sobie nic przy nosku zrobic.
Munka - nie wiem czy ktoras 5-tka nie wyszla, ale nie mam jak sprawdzic bo nie chce rozdziawic dzioba.
Najwazniejsze ze juz jest z powrotem soba.
Josie - buziaki dla Jasia.
Munka - nie wiem czy ktoras 5-tka nie wyszla, ale nie mam jak sprawdzic bo nie chce rozdziawic dzioba.
Najwazniejsze ze juz jest z powrotem soba.
Josie - buziaki dla Jasia.
Heeej!!!
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie sniegowce tez sie sprawdzily
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie sniegowce tez sie sprawdzily
Sunshine6
Fanka BB :)
Sunshine - na fb masz zdjecia Tysi w naszym kombinezonie Ja jeszcze zaszalałam i jej czapke za 10 zl kupiłam. A i -20 % sie udalo znizki załapać
widzialam, i super, ze sie na znizke zalapalysmy
Heeej!!!
Fajnie Wam tam Janek wyglada na zadowolonego i ile sniegu juz My mamy te plastikowe sanki, mloda juz rok temu w nich jezdzila, potwierdzam leciutki i wygodne. Tutaj inne ciezko dostac....
Aga i ile wazy Antos?
Iwon- ja wystep K?
No wlasnie sunshine janek na zdjeciu tez w kombinezonie h&m ale my mamy rozmiar 74... Jak widzisz jest taki akurat
Aylin a ja twoich zdjec nie widze:/
Kurcze janek mi w taka histerie dzis wpadl przed kapaniem ze az zwymiotowal o.o nie wiem o co chodzilo, po prostu nie chcial sie kapac. Wczoraj podobnie histeryzowal jak mu nie dalam telefonu ale wtedy jakos mi sie udalo go opanowac. Straszne!
Aylin a ja twoich zdjec nie widze:/
Kurcze janek mi w taka histerie dzis wpadl przed kapaniem ze az zwymiotowal o.o nie wiem o co chodzilo, po prostu nie chcial sie kapac. Wczoraj podobnie histeryzowal jak mu nie dalam telefonu ale wtedy jakos mi sie udalo go opanowac. Straszne!
Ostatnia edycja:
Sunshine6
JOsie- A bo ja na priv dostalem
no wlasnie widze, ze ladnie na nim lezy, akuracik, ten 86 bedzie jeszcze przyduzy patrzac na Martysie
Kasiek- podeslij mi linka na to ciasto co robilas sobie na urodzinki, chce zrobic Pe na 30
A tak wogole macie jakies pomysly na prezent?
no wlasnie widze, ze ladnie na nim lezy, akuracik, ten 86 bedzie jeszcze przyduzy patrzac na Martysie
Kasiek- podeslij mi linka na to ciasto co robilas sobie na urodzinki, chce zrobic Pe na 30
A tak wogole macie jakies pomysly na prezent?
Ostatnia edycja:
kasiekz
dziewki pamiętajcie, że wasze dzieci jeszcze trochę w te 4 miechy urosną 86 na 100% będzie dobry. U nas wzięłam większy bo chciałam mieć kurtkę dłuższą za pupę, rękawki zaś okazały się w sam raz, a że spodnie troszę za duże to podwijam
sunshine http://pinkcake.blox.pl/2013/10/Tort-dla-dziecka-na-trzydziestke-Tort-MM.html do tego robiłam polewę czekoladową - stąd: Dietetyczne ciasto czekoladowe. To najbanalniejszy tort
Na prezent ale dla kogo? Męża, rodziny, siebie czy dziecia? Ja już mam wszystko skompletowane
sunshine http://pinkcake.blox.pl/2013/10/Tort-dla-dziecka-na-trzydziestke-Tort-MM.html do tego robiłam polewę czekoladową - stąd: Dietetyczne ciasto czekoladowe. To najbanalniejszy tort
Na prezent ale dla kogo? Męża, rodziny, siebie czy dziecia? Ja już mam wszystko skompletowane
reklama