Katrina, Andzia zdrowka dla dzieciaczkow. Jesli ktorys chorowitek mi umknal to tez oczywiscie zdrowka zycze.
Sto lat dla polroczniakow! Aylin zalegle najlepsze zyczenia dla Tysi.
Sylka a moze sprobujesz ze sloiczkami jak nic mu nie wchodzi
Ja zawsze mam w szafce zapasowe (w asdzie 12 za 6 funtow - te po 10 miesiacu) i jak mlody wydziwia z jedzeniem to mu pokazuje dwa sloiki, on wybiera jeden. Otwieramy, daje mu wytarta zakretke, on ja naklada na sloik, a ja mu cichaczem lyzeczki zapodaje ;-)
Mloda zdjecie super - slodki usmiech. A spanie pomine zazdrosnym milczeniem
Iwon a przed snem Julek dostaje mleko czy kasze? A moze mu chlodno w nocy? Tomek sie rozbudza jak mu zimno i tylko cieple mleko go uspi... dlatego teraz go ubieram jak na Sybir, a i tak nigdy nie jest spocony... ma to po mnie chyba.
Munka piekne koko
w sam raz w rameczke do dzieciecego pokoju
Moj jak bylismy w Pl to napisal swoje pierwsze slowo ŁKS (idealnie wyszlo), dziadek sie ucieszyl jako, ze kibicuje przeciwnej druzynie ;-)
Aga super zdjecia, podziwiam za wziecie udzialu w biegu i jestem pod wrazeniem, ze mlody twardo biegl ze wszystkimi :-)
Sunshine kiedy do Pl wylatujecie?
Zaczynam czuc stres zwiazany ze swietami. Tzn co kiedy, gdzie kupie :-)
Ale zawsze tak mam - przed swietami, przed wyjazdami, imprezami. Musze miec wszystko zaplanowane, lista zakupow, kiedy do sklepu, kiedy posprzatac czy ugotowac... czy to nerwica jest?
Wczoraj umylam okna i bylam taka z siebie dumna. A dzis jak troche slonca wpadlo to widze, ze sa do poprawki, ale nigdy nie mialam talentu wiec sie nie przejmuje. Za tydzien umyje.