reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin a mierzylas Martysie? ile ma od pachy i od kroku? jak tyle co Perla albo mniej to ten 86 bedzie dobry.
Kasiek- my mamy laptopa FP i mloda sie nim bawi, najbardziej lubi pol-ang wersje wtedy otwiera go i zamyka i mowi i pokazuje baj baj:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki za odpowiedz w sprawie kataru i żlobka. Tak myslałam,ze posyłanie dziecka z kataerem to nie przestępstwo,ale u nas nie widziłam nigdy żadnego zasmarkanego dziecka, a jeszcze do tego teskt mojego M czy nie wyjdziemy na nieodpowiedzialnych rodziców - stąd wątpliwości,czy dobrze zrobiałam.

Asik - zimna Cola - pycha:-) Oby ból gardła ustąpił
Sylka - z tym zasypianiem to mam to samo i nie wiem na co mam zgonić:zawstydzona/y: Co do obiadkow - chłopcy jedzą to co my
Kasiek - co do laptopa Poli to nie wiem czy sie przekona. Moi maja laptopa z grami, melodyjkami itp. i tableta do nauki literek i cyfr polsko-angielskiego i zarówno ze strony A i M brak zainteresowania.

Aylin a mierzylas Martysie? ile ma od pachy i od kroku? jak tyle co Perla albo mniej to ten 86 bedzie dobry.
Kasiek- my mamy laptopa FP i mloda sie nim bawi, najbardziej lubi pol-ang wersje wtedy otwiera go i zamyka i mowi i pokazuje baj baj:-D

zmierzę po powrocie do domu. Tak czy tak mam odłozone w jednej galerii 86 (dokładnie dwie bo dla siebie też) a w drugiej 92 :) w końcu kto bogatemu zabroni :)

Aga - 12.5??

Ostatnia edycja:
Katrina- Kubuś jest chory,czy ta gorączka nie wiadomo skąd? ( juz doczytałam:-) ) A na kolorowego poczekaj,bo jestem na telu.

Asik- zdrówka!!

Iwon- spokojnie,jeszcze będziesz miała dość zimy ;-)

Kasienka- nie wiem jakie to farbki,bo nie mam już opakowania:-) w każdym razie ze stempelkami:-)

Sylka - moja Siorka tez czesto odpływa przy synku, to jest silniejsze od niej.Jej mąż bardzo tego nie lubi,bo potem w nocy robi to,co powinna wcześniej ;-)

Aga- też daje 13 :-)

sunshine kombinezon 92cm - szerokość pod pachami ok. 37cm, długość rękawka mierzona od pachy 25cm, długość nogawki w spodenkach mierzona od kroku 31cm:)[/QUOTE]

Sunshine - więc długość nogi bez piluchy tys ma 28 a ręka od pachy do nadgarstka 22 pod pachami 21

Ostatnia edycja:
Katrina, Andzia zdrowka dla dzieciaczkow. Jesli ktorys chorowitek mi umknal to tez oczywiscie zdrowka zycze.

Sto lat dla polroczniakow! Aylin zalegle najlepsze zyczenia dla Tysi.

Sylka a moze sprobujesz ze sloiczkami jak nic mu nie wchodzi :sorry: Ja zawsze mam w szafce zapasowe (w asdzie 12 za 6 funtow - te po 10 miesiacu) i jak mlody wydziwia z jedzeniem to mu pokazuje dwa sloiki, on wybiera jeden. Otwieramy, daje mu wytarta zakretke, on ja naklada na sloik, a ja mu cichaczem lyzeczki zapodaje ;-)

Mloda zdjecie super - slodki usmiech. A spanie pomine zazdrosnym milczeniem :p

Iwon a przed snem Julek dostaje mleko czy kasze? A moze mu chlodno w nocy? Tomek sie rozbudza jak mu zimno i tylko cieple mleko go uspi... dlatego teraz go ubieram jak na Sybir, a i tak nigdy nie jest spocony... ma to po mnie chyba.

Munka piekne koko :) w sam raz w rameczke do dzieciecego pokoju :) Moj jak bylismy w Pl to napisal swoje pierwsze slowo ŁKS (idealnie wyszlo), dziadek sie ucieszyl jako, ze kibicuje przeciwnej druzynie ;-)

Aga super zdjecia, podziwiam za wziecie udzialu w biegu i jestem pod wrazeniem, ze mlody twardo biegl ze wszystkimi :-)

Sunshine kiedy do Pl wylatujecie?

Zaczynam czuc stres zwiazany ze swietami. Tzn co kiedy, gdzie kupie :-):sorry: Ale zawsze tak mam - przed swietami, przed wyjazdami, imprezami. Musze miec wszystko zaplanowane, lista zakupow, kiedy do sklepu, kiedy posprzatac czy ugotowac... czy to nerwica jest?:confused2:
Wczoraj umylam okna i bylam taka z siebie dumna. A dzis jak troche slonca wpadlo to widze, ze sa do poprawki, ale nigdy nie mialam talentu wiec sie nie przejmuje. Za tydzien umyje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry