reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine dzieki, jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie, sorry.
przygotowania na razie w myślach mam :-D
Chociaz porządki juz pełna para, maz wczoraj umyl okna, należało im sie w końcu. Kupiłam wszystkie ozdoby świąteczne jakie chciałam. Ja to nie mogę jeździć do takich sklepów bo kasę za każdym razem bym tam taka zostawiala, ze głowa mała. 21 ciocia męża przylatuje to mi pomoże :tak:

andzia wspolczuje problemów z zoladkiem.
Biedny Mati no ale to nie pierwszy i nie ostatni upadek.

reklama
Hej baby,

mam dzisiaj lekki zgon, bo poszłam do wyrka około pierwszej, a J. buszuje od piątej. W dodatku trochę sobie popiwkowałam ;-)

Sunsine no to jesteś słomiana wdowa, fajnie ;-) Zrób sobie odprężający wieczór ;-)

Asik 20 słów, to sporo :tak: Mój jeszcze cieniutko, ale potrafi np. powtórzyć imiona kolegów i koleżanek ze żłobka :) Jak Twoje gardło?

Andzia tulaski :elvis: No, spiętrzyło Ci się trochę spraw, ale w końcu musi być lepiej :)

Fajne sukienusie upolowalyscie Sunshine i Aylin.

Aronia dasz rade z dzieciem, a jak maz wroci to odpoczniesz. A telefon moze na ebayu czy amazonie?

Aylin
kopniak.jpegthere you go :D Mam nadzieje, ze jeszcze nie zasnelas.

Iwon jak to piwko... bez nas :-(;-)

Josie super, ze urlop sie udaje, a histerie sa podobna norma u polroczniakow. Niestety.

Aga ladna waga - dobrze, ze chce jesc. Gorzej jakbys musiala go ganiac z lyzeczka. Mojemu sie tez ostatnio przytylo, wiecej faldek widze. Zbiera na zime jak mamusia :-D

Polaa a w jakim sklepie takie cudownosci na choinke kupilas? Ja w weekend kupie i choinke i moze jakies ozdoby...

Andzia, Asik zdrowka.

Dzisiaj zaliczylam przymusowy, wczesnoporanny spacer. Mlody przyniosl mi najpierw swoje buty, pozniej taty (myslal ze moje) i wciskal mi na stopy kiedy ledwo otwieralam oczy znad porannej kawy. Niewazne, ze oboje w pizamie - buty zakladaj i lec na dwor :confused2: A jak powiedzialam, ze pozniej to byla awantura. Tak wiec nie bylo rady - wolalam spacer niz wrzask poranny. A w ogole mlody nauczyl sie piszczec, a raczej kwiczec jak kastrowany prosiaczek jak chce cos wymusic. Normalnie oczy sie wyrapulaja od tego :no:

Załączniki

• kopniak.jpeg
    kopniak.jpeg
    5,5 KB · Wyświetleń: 48
Fajne sukienusie upolowalyscie Sunshine i Aylin.

Aronia dasz rade z dzieciem, a jak maz wroci to odpoczniesz. A telefon moze na ebayu czy amazonie?

Aylin
Zobacz załącznik 598560there you go :D Mam nadzieje, ze jeszcze nie zasnelas.

Iwon jak to piwko... bez nas :-(;-)

Josie super, ze urlop sie udaje, a histerie sa podobna norma u polroczniakow. Niestety.

Aga ladna waga - dobrze, ze chce jesc. Gorzej jakbys musiala go ganiac z lyzeczka. Mojemu sie tez ostatnio przytylo, wiecej faldek widze. Zbiera na zime jak mamusia :-D

Polaa a w jakim sklepie takie cudownosci na choinke kupilas? Ja w weekend kupie i choinke i moze jakies ozdoby...

Andzia, Asik zdrowka.

Dzisiaj zaliczylam przymusowy, wczesnoporanny spacer. Mlody przyniosl mi najpierw swoje buty, pozniej taty (myslal ze moje) i wciskal mi na stopy kiedy ledwo otwieralam oczy znad porannej kawy. Niewazne, ze oboje w pizamie - buty zakladaj i lec na dwor :confused2: A jak powiedzialam, ze pozniej to byla awantura. Tak wiec nie bylo rady - wolalam spacer niz wrzask poranny. A w ogole mlody nauczyl sie piszczec, a raczej kwiczec jak kastrowany prosiaczek jak chce cos wymusic. Normalnie oczy sie wyrapulaja od tego :no:

że co????:laugh2:

Mati tez lubi piszczeć :/

Iwon - powtarza imiona kolegów a Ty mowisz, ze cieniutko :)

Aylin - idz do domu, nie męcz sie kobieto. Ja tez nie raz zasnęłam przy SAPie :)
Pola - wiem,ze mnie rozumiesz ( o żółądek chodzi)

Spadam do domku

Andzia no wyskakuja z orbit, wylupiaste sie robia :-p Nawet nie wiem czy jest takie slowo, ale od dawna go uzywamy w naszej rodzinie za sprawa sedziwej cioci, ktora czesto tak opisywala wylupiaste oczy.

Tak samo kazdy sie dziwi jak mowie, ze mi lungur wszedl :-p Wiecie co to? Tylko bez zbereznych mysli prosze ;-)

Aaa i przypomnialo mi sie. Josie pisala, ze duplo sa dosc ciezkie do ukladania dla malucha, wiec jesli chcecie cos innego to Megablocks sa latwe do skladania.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9082586.htm
Cos takiego mlody dostanie na swieta.

Ostatnia edycja:
Niespodzianka w Wilkinsonie duzo kupiłam :tak: I na Amazonie :)

my mamy klocki mega bloks iWojtek uwielbia sie nimi bawić, ma tez taki stolik do nich i na nim duzo układa :tak:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 28
Hej baby :)

Ja znowu z piffffkiem... a co mi pozostało ;)

Niespo no jak to bez Was, z Wami! Np. teraz..która dołączy? ;-)

Andzia no powtarza, ale jak się mu wymieni, np. jasiu (to on: jaśu), maja (to on: maja :-p), marcel (to on: malel) itp ;-) Szału nie ma, dupy nie urywa ;-)

I to by było na tyle....jak to mówicie: nie mam weny i do tego kiepskie samopoczucie. Buźka!!

Jak to? Ty? Źródło pozytywnej energii i szaleństwa też masz takie momenty? Dzięki Bogu! ;-):-p

reklama
Iwon dołączam ale standardowo z kieliszkiem krupniczku :)

Dzisiaj przebiegłam 5 km bez przerwy. W sumie to 6km zrobiłam. Potem wrwróciłam odkurzylam w całym domu, zmylam podłogi a teraz odpoczywam.

Czeka mnie kupno kurtki dla młodego. Bo te dwie co ma to rękawyza krótkie są. Polecicie jakiś sklep?

Mo i jeszcze się pochwale że wygrałam konkurs fotograficzny w naszej gminie. 1000zł wpadnie :)

Do góry