reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

MsMickey oby G więcej nie haftowała. Jak ja sobie przypomnę młodego haftującego na mnie w aucie w drodze do szpitala.... słabo i na samą myśl. W tym ubraniu potem przechodziłam 48 godzin. Masakra.
Co do wysypki to nie pomogę, my na szczęście oprócz ŁZS z niczym skórnym się nie borykamy.
No i kciuki za jutrzejsze spokojne zostanie z babciami &&&&&&.

Papitkaa biedny Kubuś. Oby nocka była spokojna i jutro już lepiej było.

Kasiek Ty masz chyba za dużo wolnego czasu, tyle gotować jednego dnia???? Ja dziś z rana zupę ogórkową strzeliłam a potem naleśniki z dżemem i to już z młodym uwieszonym u nogi. P. daje Ci tak szaleć w kuchni bez problemu?
Przepis na tę tartę proszę :-)

Kochane dzisiaj drugi trening biegowy zaliczyłam. Wiało jak skurczybyk, ale dałam radę. Pokonałam 5km bo jednak pod wiatr trudniej się biegnie. Jedna przerwa tylko po 3,75km więc jestem z siebie dumna. I nawet na początku dawałam radę rozmawiać z siostrą. Bo potem to już tylko sapałam :-D

edek Aylin proszę o przepis na tego kurczaka z ciecierzycą i kaszą jęczmienną. Uwielbiam kaszę, młody też ale po jęczmiennej ma straszne gazy, aż problemy z zaśnięciem powodują. Ale jak w krupniku jest to wszystko ok. Może w tej formie też przejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie dlaczego Alijenka kupiła te sanki ?? Bo raz jej powiedziałam, ze wpadniemy do nich na sanki z troski o koleżankę zamówiła te do 300kg :p bym mogłą pojeździć :D

:-D:-D:-D:-D:-D

Muńka to weekend będzie na pewno udany :) ja na takie msze chodziłam w de z kolegą z Nigerii :) klimat świetny :)

marzą mi się takie msze!!

No i G puscila pierwszego w zyciu pawia... cos jej siedzi na zoladku bo od rana tylko pije, nic nie je. Napila sie wlasnie soku z woda i przyszla sie do mnie przytulic... tiaaa. Cala zem obrzygana;) a wylecial tylko sok i troche jablka, wiec to nie to... no nic, poczekamy, zobaczymy. Jak myslicie, dawac juz smecte?

chciałam zapytać jak teraz, ale doczytałam, że już okik!

moja Gabi od wakacji uwielbia:

The Solar System Song - YouTube
The Shapes Song (HD) - YouTube
Phonics Song 2 - YouTube

a przy tej pamięta już jakie zwierzątka po kolei pokazują i zaczyna je naśladować :-) jak jej puszczamy w aucie, to wszyscy śpiewamy :-D:-D jwyobraź sobie mnie za kierownicą robiącą WOOF WOOF WOOF...;-)

The Animal Sounds Song - YouTube

Biegałam 2 raz dopiero a kiepskie noce mam od piątku więc to nie to.

Przypomniałam sobie harcerskie czasy gdy się wylo Czwartą nad ranem przy gasnacym już ognisku.
Czyżby repertuar się nie podobał? Mówić, jak coś to zmienię :)

5:30 ani sek dluzej ... :| dzisiaj szczepienie ... ciekaw czy zaszczepimy sie

MsMickey jak Gosiaczek ?

Mlodak​ na zawal bym padla po takim

Muńka
​ fajne piosenki :) szkoda ze takich po polsku nie ma

reklama
Młodak wszystkiego najlepszego dla Szymka z okazji POŁOWY 3 LATEK :)

a repertuar mi pasi - też z ogniskami się kojarzy :)

A dlaczego połowa 3 latek - znajomi maja 15 letnią córkę. I akurat jak miała urodziny to byla na obozie. Rodzice dzwonia aby jej zyczenia złozyć i usłyszeli hasło "Mamooooooo weeeeeeeeeeeź, połowa trzydzestki"

Do góry