reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Czy Wy powariowałyście??? Ja tu sie staram trochę ograniczać internet, a Wy mi takie numery robicie
Po pierwsze zdrówka dla Wszystkich dużych i małych!!!
Co do sanek to my mamy od zeszłej zimy te z rączką i przyznam, ze fajnie się pcha, a pod dupkę idealnie pasowało przykrycie od wózka na nogi
A wiecie dlaczego Alijenka kupiła te sanki ?? Bo raz jej powiedziałam, ze wpadniemy do nich na sanki z troski o koleżankę zamówiła te do 300kg bym mogłą pojeździć
Andzia on miał taką karę z rączkami do góry ??
Zaza kosmetyki rózne z bubchen przywożą nam ciotki z de ale widziałam też u nas w jakimś sklepie z chemią z de.
Muńka to weekend będzie na pewno udany ja na takie msze chodziłam w de z kolegą z Nigerii klimat świetny
Kasieńka cudowny brzuszek.
Młodak wypasiony u Was mikołaj
Po pierwsze zdrówka dla Wszystkich dużych i małych!!!
Co do sanek to my mamy od zeszłej zimy te z rączką i przyznam, ze fajnie się pcha, a pod dupkę idealnie pasowało przykrycie od wózka na nogi
A wiecie dlaczego Alijenka kupiła te sanki ?? Bo raz jej powiedziałam, ze wpadniemy do nich na sanki z troski o koleżankę zamówiła te do 300kg bym mogłą pojeździć
Andzia on miał taką karę z rączkami do góry ??
Zaza kosmetyki rózne z bubchen przywożą nam ciotki z de ale widziałam też u nas w jakimś sklepie z chemią z de.
Muńka to weekend będzie na pewno udany ja na takie msze chodziłam w de z kolegą z Nigerii klimat świetny
Kasieńka cudowny brzuszek.
Młodak wypasiony u Was mikołaj
andzia1980
Aga- tak , następnym razem jeszcze grochu po kolana nasypię
Żarcik oczywiście. Karę miał Adi a on dotrzymywał mu towarzystwa.
Na tych sankach to grupowo zjedziecie i kg bedzie brakowało
MsMickey
Munka fajny klimat
No i G puscila pierwszego w zyciu pawia... cos jej siedzi na zoladku bo od rana tylko pije, nic nie je. Napila sie wlasnie soku z woda i przyszla sie do mnie przytulic... tiaaa. Cala zem obrzygana a wylecial tylko sok i troche jablka, wiec to nie to... no nic, poczekamy, zobaczymy. Jak myslicie, dawac juz smecte?
No i G puscila pierwszego w zyciu pawia... cos jej siedzi na zoladku bo od rana tylko pije, nic nie je. Napila sie wlasnie soku z woda i przyszla sie do mnie przytulic... tiaaa. Cala zem obrzygana a wylecial tylko sok i troche jablka, wiec to nie to... no nic, poczekamy, zobaczymy. Jak myslicie, dawac juz smecte?
agaundpestka
No chodziło mi o Adiego ?Aga- tak , następnym razem jeszcze grochu po kolana nasypię
Munka fajny klimat
A może właśnie jej ten kawałek jabłka siedział na żołądku? Ja pewnie ze smectą bym jeszcze poczekała.
kasiekz
msmickey poczekałabym ze smectą. I oby to było jednorazowa niestrawność. P wczoraj sobie 'rzygła', bo jej awokado leżało:/ Odnośnie wysypki to nie brałyście czasem 2-3tygodnie temu antybiotyku z ampicyliną i nie słyszałaś może o mononuklerozie? Wysypka może utrzymywać się bardzo długo http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79369,1396254.html
aylin nie wytrzymałam i właśnie robię tą zupę z kalafiorem ryżem i mlekiem kokosowym Pachnie w całym domu!
edek: i zrobiłam jeszcze tartę z kalafiorem, szpinakiem i pomidorami suszonymi wzięło mnie dziś
P zakochana: Sounds of the Animals Song - YouTube
aylin nie wytrzymałam i właśnie robię tą zupę z kalafiorem ryżem i mlekiem kokosowym Pachnie w całym domu!
edek: i zrobiłam jeszcze tartę z kalafiorem, szpinakiem i pomidorami suszonymi wzięło mnie dziś
Ostatnia edycja:
MsMickey
Kasiek anty nie brala G juz daaawno. Wstrzymalam sie, wiecej rzygow nie bylo. Zjadla makaron bez niczego, wiec chyva nic juz jej nie siedzi popila woda i spi juz od godziny. Moje zmeczone malenstwo...
Jutro jade od rana zalarwiac rozne sprawy, wroce ok 14 - jak dobrze pojdzie. G zostaje z babciami... ciekawe...
Jutro jade od rana zalarwiac rozne sprawy, wroce ok 14 - jak dobrze pojdzie. G zostaje z babciami... ciekawe...
Kasienka brzunio prześliczny i na pewno dzidzia w nim też.
Moje maleństwo poszło zapłakane spać na rękach babci. Udało sie katar rozrzedzić solą fizjologiczną raz zakraplam raz inhaluje i pomaga frida w końcu daje rade ściągać.
Nie wiem czy to przez zęby czy ten katar i kaszelek ale jest taki płaczliwy nie daje sie nawet juz dotknąć. Od odciągaczy gilowych to zawsze uciekał. Zresztą on noska od urodzenia czyścić nie dawał.
Moje dziecie dostało konika na biegunach jutro zrobie fotke to wstawie.
Moje maleństwo poszło zapłakane spać na rękach babci. Udało sie katar rozrzedzić solą fizjologiczną raz zakraplam raz inhaluje i pomaga frida w końcu daje rade ściągać.
Nie wiem czy to przez zęby czy ten katar i kaszelek ale jest taki płaczliwy nie daje sie nawet juz dotknąć. Od odciągaczy gilowych to zawsze uciekał. Zresztą on noska od urodzenia czyścić nie dawał.
Moje dziecie dostało konika na biegunach jutro zrobie fotke to wstawie.
zaza26
Kasienka brzusio cudny!!!!!
MsMickey ojojoj oby to tylko niestrawność była&&& na wysypkę krochmal dobry, ale pamiętaj, żeby potem dobrze nawilżyć skórę, a suche policzki to wg mnie najbardziej na jakąś pokarmową nietolerancję/alergię wskazują
Iwon oby to tylko były przez ząbki&&&
Andzia normalnie w szoku byłam jak zobaczyłam zdjęcie, u nas by to nie przeszło;-)
MsMickey ojojoj oby to tylko niestrawność była&&& na wysypkę krochmal dobry, ale pamiętaj, żeby potem dobrze nawilżyć skórę, a suche policzki to wg mnie najbardziej na jakąś pokarmową nietolerancję/alergię wskazują
Iwon oby to tylko były przez ząbki&&&
Andzia normalnie w szoku byłam jak zobaczyłam zdjęcie, u nas by to nie przeszło;-)
reklama
u mnie zupa jarzynowa i kurczak w sosie winno-omidorowym z ciecierzycą podawany z kaszą jęczmiennąmsmickey poczekałabym ze smectą. I oby to było jednorazowa niestrawność. P wczoraj sobie 'rzygła', bo jej awokado leżało:/ Odnośnie wysypki to nie brałyście czasem 2-3tygodnie temu antybiotyku z ampicyliną i nie słyszałaś może o mononuklerozie? Wysypka może utrzymywać się bardzo długo Mononukleoza