reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Czy Wy powariowałyście??? Ja tu sie staram trochę ograniczać internet, a Wy mi takie numery robicie:szok::szok:

Po pierwsze zdrówka dla Wszystkich dużych i małych!!!

Co do sanek to my mamy od zeszłej zimy te z rączką i przyznam, ze fajnie się pcha, a pod dupkę idealnie pasowało przykrycie od wózka na nogi :)
A wiecie dlaczego Alijenka kupiła te sanki ?? Bo raz jej powiedziałam, ze wpadniemy do nich na sanki z troski o koleżankę zamówiła te do 300kg :p bym mogłą pojeździć :D

Andzia on miał taką karę z rączkami do góry ??

Zaza kosmetyki rózne z bubchen przywożą nam ciotki z de :) ale widziałam też u nas w jakimś sklepie z chemią z de.

Muńka to weekend będzie na pewno udany :) ja na takie msze chodziłam w de z kolegą z Nigerii :) klimat świetny :)

Kasieńka cudowny brzuszek.

Młodak wypasiony u Was mikołaj :D

Munka fajny klimat:)

No i G puscila pierwszego w zyciu pawia... cos jej siedzi na zoladku bo od rana tylko pije, nic nie je. Napila sie wlasnie soku z woda i przyszla sie do mnie przytulic... tiaaa. Cala zem obrzygana;) a wylecial tylko sok i troche jablka, wiec to nie to... no nic, poczekamy, zobaczymy. Jak myslicie, dawac juz smecte?

Aga- tak , następnym razem jeszcze grochu po kolana nasypię:-D
Żarcik oczywiście. Karę miał Adi a on dotrzymywał mu towarzystwa.

Na tych sankach to grupowo zjedziecie i kg bedzie brakowało:-D
No chodziło mi o Adiego ?

Munka fajny klimat:)

No i G puscila pierwszego w zyciu pawia... cos jej siedzi na zoladku bo od rana tylko pije, nic nie je. Napila sie wlasnie soku z woda i przyszla sie do mnie przytulic... tiaaa. Cala zem obrzygana;) a wylecial tylko sok i troche jablka, wiec to nie to... no nic, poczekamy, zobaczymy. Jak myslicie, dawac juz smecte?

A może właśnie jej ten kawałek jabłka siedział na żołądku? Ja pewnie ze smectą bym jeszcze poczekała.

msmickey poczekałabym ze smectą. I oby to było jednorazowa niestrawność. P wczoraj sobie 'rzygła', bo jej awokado leżało:/ Odnośnie wysypki to nie brałyście czasem 2-3tygodnie temu antybiotyku z ampicyliną i nie słyszałaś może o mononuklerozie? Wysypka może utrzymywać się bardzo długo http://www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79369,1396254.html

aylin nie wytrzymałam i właśnie robię tą zupę z kalafiorem ryżem i mlekiem kokosowym:) Pachnie w całym domu!

edek: i zrobiłam jeszcze tartę z kalafiorem, szpinakiem i pomidorami suszonymi:D wzięło mnie dziś:p

P zakochana: Sounds of the Animals Song - YouTube

Ostatnia edycja:
Kasiek anty nie brala G juz daaawno. Wstrzymalam sie, wiecej rzygow nie bylo. Zjadla makaron bez niczego, wiec chyva nic juz jej nie siedzi:) popila woda i spi juz od godziny. Moje zmeczone malenstwo...
Jutro jade od rana zalarwiac rozne sprawy, wroce ok 14 - jak dobrze pojdzie. G zostaje z babciami... ciekawe...

Kasienka brzunio prześliczny i na pewno dzidzia w nim też.

Moje maleństwo poszło zapłakane spać na rękach babci. Udało sie katar rozrzedzić solą fizjologiczną raz zakraplam raz inhaluje i pomaga frida w końcu daje rade ściągać.
Nie wiem czy to przez zęby czy ten katar i kaszelek ale jest taki płaczliwy nie daje sie nawet juz dotknąć. Od odciągaczy gilowych to zawsze uciekał. Zresztą on noska od urodzenia czyścić nie dawał.

Moje dziecie dostało konika na biegunach jutro zrobie fotke to wstawie.

Kasienka brzusio cudny!!!!!

MsMickey ojojoj oby to tylko niestrawność była&&& na wysypkę krochmal dobry, ale pamiętaj, żeby potem dobrze nawilżyć skórę, a suche policzki to wg mnie najbardziej na jakąś pokarmową nietolerancję/alergię wskazują

Iwon oby to tylko były przez ząbki&&&

Andzia normalnie w szoku byłam jak zobaczyłam zdjęcie, u nas by to nie przeszło;-)

reklama
msmickey poczekałabym ze smectą. I oby to było jednorazowa niestrawność. P wczoraj sobie 'rzygła', bo jej awokado leżało:/ Odnośnie wysypki to nie brałyście czasem 2-3tygodnie temu antybiotyku z ampicyliną i nie słyszałaś może o mononuklerozie? Wysypka może utrzymywać się bardzo długo Mononukleoza

aylin nie wytrzymałam i właśnie robię tą zupę z kalafiorem ryżem i mlekiem kokosowym:) Pachnie w całym domu!

edek: i zrobiłam jeszcze tartę z kalafiorem, szpinakiem i pomidorami suszonymi:D wzięło mnie dziś:p

P zakochana: Sounds of the Animals Song - YouTube
u mnie zupa jarzynowa i kurczak w sosie winno-omidorowym z ciecierzycą podawany z kaszą jęczmienną

Do góry