reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek - jak płaszczyk przyjdzie to zobacze czy taki fajny :)
A skrzydełka takie dla małych dzieci bo moja chuda. Nawet większe miałam ale musiałam zmienić

Hmm ciekawe czy moja chyciłaby sie tych kotlecików. W wolnej chwili wrzuć je w przepisy. Moze dziś na obiad zrobie. Ale nachodzi mnie na curry z kurakiem i kalafiorem....

ps u nas tez własnie zaczeło sypać

reklama
U nas nie pada,a ja się nie mogę doczekać,kiedy G zobaczy śnieg :-)

Kasiekz- smacznie brzmią te potrawy. Ja chce wszystkie na kulinarny!

My wrocilismy, ze spaceru z balwankiem :p mlody taki cyrk odwalil, ze bałwan siedział w kuchni w misce. Widok radosci dziecka bezcenny :-)
c.d.n jak mlody usnie

Aga :-D dobrze,ze małego ulepiłaś:-D
Kasiek - to chyba nie na tel alergicznym, bo jemy cały czas to samo, a przecież nie choruje non stop, teraz ma kaszel, z minimalnym katarkiem,a ostatnio bylo zapalenie oskrzeli. Poza tym to przecięz robiliśmy testy pokarmowe, no chyba ze trzeba robić inne:eek:

U nas śniegu brak, tzn. rano lekko padało, ale nie było go nigdzie widać. Ale jak u Aylin jest to i do nas dotrze wkrótce:-)

Witajcie,

przyslijcie do mnie trochę tego śniegu, proszę ;-):-D
Jaka ja mam nadzieje ze u nas tez spadnie :tak:
Bo ja z tym co u mnie snieg sprawia taka radość jak u naszych dzieci :zawstydzona/y::-D

Sylka każda ma czasami ochotę udusić własnego męża, to normalne ;-)
A odskocznia czasami jest potrzebna :tak:

Zaza Ty sie nawet nie wyglupiaj z jakimś zegnaniem, to nie jest śmieszne ;-)

Iwon wspolczuje problemów z kręgosłupem.

Byłam do południa z Wojtkiem u sąsiadki, normalnie ten moj syn to zboj, cały czas chciał uderzac jej córkę :szok: No wstyd, pózniej doszła jeszcze jedna koleżanka z córeczka i to samo...masakra. No ale tak to jest jak sie ma starszego brata :) zgrywal cwaniaka bo najwyższy i same dziewczynki były.

Moje zapłakane dziecko z odzyskanym bałwankiem :) pierwszy mój plan jak już musiałam go zabrać do domu to wstawić na balkon lub parapet :) mam nadzieję, ze w przyszłości wielkich kul nie będę musiała do domu nosić :D
DSC_4830.jpg
On się naprawdę nim opiekował nosił, całował az w końcu tak głaskał, ze bałwanek zaczął znikać :D

kasiekz - tak apropos Twojej wczesniejszej wypowiedzi. Pisalas, ze Ci juz piersi nie nabrzmiewaja przy karmieniu. A czy mialas przerwe w UU po 12 czy 24 godzin? Mysle, ze wtedy by nabrzmialy, jak za starych czasow ;-) Po prostu po ponad roku karmienia organizm, "stary wyga" juz opanowal laktacje - piersi nie twardnieja tak szybkio jak wczesniej ale to nie oznacza, ze jest mniej pokarmu :tak:

Przylaczam sie do zyczen wszystkich obchodzacych imieniny Kasiek
Mi też na codzien nie nabrzmiewają już, ale wtedy młodemu w dzień trochę dałam wieczorem prawie nic nie jadł, a nad ranem balonyyyy :D

aga[/B] bonia, u mnie na ścianach wiszą puste ramki - no nie ma kiedy:D:D Calineczka wyszła?
No niestety jeszcze w szpitalu może jutro lub w czwartek wyjdzie. A na bałwana zapraszamy do nas :)

Andzia mam nadzieję, ze to zwykłe przeziębienie które zniknie szybciej niż przyszło.

zaraz wracam: idę nastawić obiad.

Załączniki

• DSC_4830.jpg
    DSC_4830.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Pola - Wojtuś łobuziak. Mati bije tylko Adriana. Pytałam w pzredszkolu czy inne dzieci też obrywaja, Panie sie smiały,że tylko Adriana leje.
Aga- słodziak z Antosia i radzę nie lepić w przyszłości wiekszego
:-D
A propos piersi - zbliza sie 15ta a moja lewa zrobiła sie twarda, najwidoczniej moje cyce sa mało inteligentne :blink::-p(aronia:-D)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga aaaaaaaaa ale on slodki!!!!!

Kasiek zrobilam kotleciki z warzywami wczoraj tzn niania smazyla tyle ze zamiast kaszy byl ryz. Ni ruszyl. Dzis wrzucila mu je do pomidorowki a ze byl mocno wyglodzony po spacerze to zjadl cala zupe bez wybrzydzania. Ufffff

Makaronowe zapiekanki z warzywami probowalismy z marnym skutkiem, tarte cos tam jadl ale tylko z keczupem

Do góry