reklama
zaza26
Fanka BB :)
zaza - i co psy na to?
Primy to nie rusza, a Rino zależy jaki ma humor, ale już coraz rzadziej wyskakuje spod Sergiusza jak poparzony
Ja pierdziu...niech już jej przejdzie ten stan bo wykorkuję... Tak potrafi szybko temperatura rosnąć, że do chodzi do 39.5. Wieczorem nam się prawie przez ręce przelewała. Położyłam ją z okładami na czole i rękach i tak bidulka leżała, aż zasnęła. Co chwilę mierzę jej tempkę, żeby nie dopuścić do takiego wzrostu. Ale się bałam jak czekaliśmy na spadek...
Już zaczęła się 3-cia doba, oby ostatnia z takim stanem!!!!! chcę wysypkę zobaczyć!!!
MsMickey - zdrówka dla G!!!!
Już zaczęła się 3-cia doba, oby ostatnia z takim stanem!!!!! chcę wysypkę zobaczyć!!!
MsMickey - zdrówka dla G!!!!
Ostatnia edycja:
Muńka oby jutro była wysypka &&&&&. U nas temperatura spadła na 4 dzień a wysypalo młodego dopiero 5 dnia.
My okłady na pachwiny robiliśmy. Spadała temp. wtedy najszybciej. Oczywiście nie zimne lekko zwilzona pieluszka letnią wodą.
Powiem Wam szczerze że mnie ten Termomix nie rusza zupełnie. Kocham gotować w normalny sposób, sprawia mi to przyjemność - gniecenie ciasta itp to sama radość dla mnie.
Aylin mam tego:
Zobacz załącznik 594561
SKOCZEK KONIK DO SKAKANIA DUŻY ZEBRA (3716539345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
My okłady na pachwiny robiliśmy. Spadała temp. wtedy najszybciej. Oczywiście nie zimne lekko zwilzona pieluszka letnią wodą.
Powiem Wam szczerze że mnie ten Termomix nie rusza zupełnie. Kocham gotować w normalny sposób, sprawia mi to przyjemność - gniecenie ciasta itp to sama radość dla mnie.
Aylin mam tego:
Zobacz załącznik 594561
SKOCZEK KONIK DO SKAKANIA DUŻY ZEBRA (3716539345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mlodak- a czwartego dnia byla choć troszkę nizsza ta temperatura??
Tak, 4 dnia to już lekką gorączkę miał taką do 37,8 i tylko dlatego że miał też zapalenie dróg moczowych. Przy trzydniowce tylko z reguły już nie ma gorączki.
aronia12
Fanka BB :)
zaza - a jak duzy jest Rino i co robi, kiedy nie ucieka? Nasza wlochata ucieka zawsze, w miare mozliwosci zanim dziec sie na nia wdrapie (a dosiada jej tylko, kiedy ona lezy, inaczej byloby za wysoko) [FONT=&]Kiedys sie zastanawialam, jakim sposobem czlowiek pierwotny wpadl na pomysl dosiadania konia. Ale jak patrze na upor dziecia to dochodze do wniosku, ze to chyba jakis wrodzony instynkt[/FONT]
Munka, bidulki - oby szybko sie poprawilo! Kolezance pediatra radzila wykapac dziecia w letniej wodzie, podobno daje to szybkie efekty.
reklama
Mlodak- no wlasnie muszę zbadać siuśki G,tylko problem ze złapaniem.
Aronia -dzięki, wiem o kąpieli,ale udalo sie bez :-)
Ja w piątek lapalam. Dałam dużo pić zaraz po wstaniu. Chwilę odczekalam ze śniadaniem i zaraz po zdjelam pieluszke, zdezynfekowalam siusiaka i czekałam. Co by nie ganiac pi całym domu zamknelam się z młodym w lazience. Masz zrobić posiew czy ogólne?