andzia1980
Fanka BB :)
Josie - &&&&&&& zaciśnięte
Kasiek - link poprawiony
Kasiek - link poprawiony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojechałam wczoraj na zakupy z mamą i dzieć został z M. W nocy 2 godziny darcia się, brzuch twardy, pokazywała, że boli i nie może pierdnąć. Zrobiłam wywiad, a M dał jej smażoną cebulę z chlebem (bo sobie robił i ona też chciała), gołąbka z kapustą i pikantnym sosem. A moja mała to wrażliwiec i w nocy wzdęcia...M za karę nosił ją, masował, dopiero Esputicon sprawił cuda.
&&&&&&Hej zaraz mam usg trzymajcie kciuki
Oj to tatuś nakarmił córeczkęJaka produkcja...
Pojechałam wczoraj na zakupy z mamą i dzieć został z M. W nocy 2 godziny darcia się, brzuch twardy, pokazywała, że boli i nie może pierdnąć. Zrobiłam wywiad, a M dał jej smażoną cebulę z chlebem (bo sobie robił i ona też chciała), gołąbka z kapustą i pikantnym sosem. A moja mała to wrażliwiec i w nocy wzdęcia...M za karę nosił ją, masował, dopiero Esputicon sprawił cuda.
Dzięki, właśnie taki dzisiaj znalazłam im.ja mialam ten zaczepiany na pieluszke i byl ok, nie musialam pamietac, zeby najpierw wyjaczyc monitor a dopiero podniesc dziecko, bo inaczej wlaczy sie alarm, nie bylo zadnych falszywych alarmow wiec bylam zadowolona i bardzo malutki i latwy w obsludze. Snuza Halo Baby movement Monitor | eBay akurat ta aukcja to mega deal!
Zapraszamy na wypróbowanie, choć A do wczoraj się bał się jak gdzieś widział konika no i wczoraj jak nam przywieźli to też nie mówiac co bło jak koń zaczął parskać, a dziś koń jest przyjacielem numer jeden fajny, bo nie jest za duży, A juz sam wchodzi i schodzi z niego.Aga my też myślimy o koniu na biegunach dla małej bo mi nogi juz wysiadają od jej ihahaha ihahah ihahaha :-):-):-)
co do monitora oddechu - nie mieliśmy nigdy także nie pomogę
Nie dla córci chrześnicyAga a Tobie monitor oddechu dla Antosia potrzebny ?