Jaka produkcja...
Pojechałam wczoraj na zakupy z mamą i dzieć został z M. W nocy 2 godziny darcia się, brzuch twardy, pokazywała, że boli i nie może pierdnąć. Zrobiłam wywiad, a M dał jej smażoną cebulę z chlebem (bo sobie robił i ona też chciała), gołąbka z kapustą i pikantnym sosem. A moja mała to wrażliwiec i w nocy wzdęcia...M za karę nosił ją, masował, dopiero Esputicon sprawił cuda.
kasienka dobre wieści
P dziś założyła rękawiczki po 20min., jak w końcu zrozumiała, że będzie jej cieplej
iwon tak czy siak podziwiam za chęć i mobilizację!
rysica aylin teściowie kupili 2 lata temu używany termomix na allegro z 1000zł. Jakaś pani sprzedawała, bo zakupiła za ponad 4 tysiaki, a nie używała. Nawet jeszcze z gwarancją
Też robią w nim wszystko i sobie chwalą.
aylin no fakt, z tymi pomidorami. Za to mam własnej roboty koncentraty pomidorowe, tj. roboty mojej mamy
aga właśnie jak wspomniała Muńka ten dwupłytowy z nianią jest the best
muńka właśnie mi się przypomniało, że siostra miała opryszczkę w wieku 3 lat i też jak młodak pisze brała lek antywirusowy. U nas przy trzydniówce lekko czerwone gardło bez kaszlu i bez kataru. Gorączka trwała 4 dni i wysypka na dwa kolejne
Siku łapię od razu jak wstanie w wannie, bo wtedy sika. Jak nie zdążę to po jakimś czasie puszczam bez pampka i daję do picia dużo zimnej (temperatura pokojowa) wody i zaraz sika, a ja w pogotowiu łapię
andzia ojoj zdróweczka! Ostatnio oglądałam jakiś program i lekarz mówił że dorośli też powinni uzupełniać wit.D zimą, a zupełnie o tym zapominają.
asik daj znać i zdrówka dla małego!
sunshine Aurelka jest bardzo odważna i rozsądna
Oj jak ja zazdroszczę ci ogniska w lesie z kiełbaską na kiju....aaaaaaa!
alijenka może mama nie pamięta, tak o strzeliła, że to bebiko chyba było
Ale nie UU, a potem od razu krowa (teraz niby nie można nie wiedzieć czemu) i zdrowa jak ryba byłam. Ciągle coś wymyślają, niedługo w ogóle dzieciom krowiego zabronią pić. A potem skazy białkowe na około jak u P.