reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

muńka spodnie są srebrne, nie jasne:) A góra się nie brudzi bo Polka całą jesień przechodził a białym płaszczyku i raz go prałam jak postanowiła skakać w nim w kałuży:) Tak to czyściutki. Za to rękawiczki kupiłam ciemno szare:p

aga powodzenia w pieczeniu i na jutrzejszym obiedzie!:)

reklama
juz Wy dobrze wiecie, gdzie jestem i czemu od konca pazdziernika mam zerowa motywacje sie tu udzielac :sorry2:

Poza tym zalozylam sobie tego pierunskiego zlodzieja czasu, czyt. skype'a i tak na przyklad wczoraj mialam dwie godziny telekonferencji z Bialorusia :rofl2:

hej,
własnie rozgoniłam impreze u sasiadów studentów. 2 godziny temu byli uprzedzic podobno ze robią dzis parapetówe. Sorry ale po pierwsze mmnie nie było a po 2 to chyba troszke późno.

Młoda po walce dała sobnie rękawki załozyc - ale potem nie chciała dać ściągnąć :) Rączkami tak sobie macha za to nóżki ślicznie pracują. Ona w ogóle wodne stworzenie - lubi pływac

Śliczny ten komnbiinezon. Ale nie dla mnie - moja to brudasek. Nawet na granatowej kurtce widać ślady jej działanlości spacerowej.

Hej aronia, cześc rysica :)

Rysica na szarym też. mam jasnoszarą kurtke dla nuny (miala być na zimę ale dziec mi niespodziewanie urosła i jest na teraz a na reszte zimy poluje na alledrogo)

A i popatrzcie na zabawki w biedronce - też fajne.

Hehehe dobre jestescie z tym misiem :-p najwidoczniej Pe nadaje sie do jakiegos pudelka :-D:-p ale nie ma co trzeba mu przyznac postaral sie i ladnie mu to wyszlo :tak:

Frytki z majonezem ???? to tak mozna:dry: jak juz frytki zjem to tylko z sola ewentualnie z ketchupem ale tylko WLOCLAWEK najpyszniejszy!!! :-p:-p:tak:

Dzis bylismy w wesolym miasteczku :tak: mialam stresa puscic Perle sama w karocy ale koles nie chcial mnie puscic a ona bardzo chciala i co.... moje dziecie chcialo na wszystkim sie wozic.... Aylin chyba Aura ma cos z Martynki :-D

A z tym cistem bezowym to dopiero bym Pe przyjemnosc zrobila, Warszawianki alez Wy sie rozpieszczacie na tych spotkaniach :-p:-D

Maz mi spi na kolanach bo ogladalismy filme razem...... :confused2: dobra zabieram go i ide spac....

Jutro idziemu na ognisko z kielbaskami na patyku!

reklama
Nie mogę spać,bo martwię sie o G... Ma temperaturę (nie przekracza 38 ). Jeśli jutro tempka będzie się utrzymywała to lecę z nią do lekarza,bo boję się,że mogła jednak podłapać opryszczkę ode mnie :-/ mam nadzieję,że się mylę!!!

Do góry