helo gerlsy!!!
czy będzie tu któraś dziś wieczorkiem?:-) ja oglądam Masterchefa :-)
dzisiaj zakupiłam S buty zimowe ( w końcu!),młody straszna maruda, ciągle pcha łapy do buzi i mleka się domaga, więc może te dolne trójki niebawem w końcu się przebiją
Aylin ale masz plywaczkę
moja mała oszalała na punkcie tej piosenki każe mi ją ciągle przewijać w tv i na okrągło jej słucha, a zapatrzona w nią na maksa
Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?) [Official music video HD] - YouTube
S też oszalał na punkcie tej piosenki
boski!
Muńka oby ta temperatura to tylko zbieg okoliczności&&&& wiem jak bardzo się martwisz, bo S zaraził się opryszczką ode mnie i od D, a chwilę potem dostał tempki, ale okazało się, że to trzydniówka
dawaj zdjęcie! pochwal się!
Kasiek dzięki, staram się ćwiczyć z ewką regularnie, bo naprawdę wiele mi to daje. Po prostu lepsze samopoczucie, ciało też bardziej jędrne
Czasem odpuszczam, np. jak mamy gości, ale generalnie staram się ćwiczyć tak 5-6 razy w tyg.
Własnie na DDTVN leci program z nią - będą metamorfozy na oczach widzów. Fajnie
Zaza Ty w soboty pracujesz??
po pierwsze podziwiam, że ci cię nie tyle chce, co masz czas... a ćwiczysz przy kompie? bo ja jak ćwiczyłam to filmik puszczałam na tv i mi się D burzyl, że nie ma co robić, a druga sprawa to ja się przy nim krępuje ćwiczyć...
a do pracy w soboty chodzę, bo albo muszę, albo mogę, czyt.setki się przydają przy wypłacie;-)
alijenka jak ja ci zazdroszczę tych przespanych nocek...
co do ketchupu to ja uważam, że jest niezdrowy w ogól, bo ocet i duża ilośc cukru to nic dobrego dla dzieciaczków
druga sprawa, że niektóre ketchupy mają jeszcze gorsze rzeczy w składzie
a po trzecie ja S nie mogę dać ketchupu, w którego składzie jest napisane "przyprawy", bo tam może być wszystko, np. seler
a i jeszcze jedno - zastanawiałyście się jakiej jakości pomidory są używane w ketchupach?;-)
I
a wczoraj mąż zrobił kawowy ajerkoniak, pycha!!! kukułkowy już dawno zniknął w naszych brzuchach hahahahaha
mniam!!!!
nie orientujesz się czy w zakres finansowania kredytem hipotecznym budowy domu można wliczyć zakup Termomixa?
Z zakupów jestem zadowolona
kurtka i buty kupione, tylko spodni nie kupiłam bo mi się żadne nie podobały
humor pewnie poprawiony po udanych zakupach?