reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej

Ja tak z doskoku bo od wczoraj drzwi się nie zamykają- ciągle ktoś wpada z wizytą:-) wczoraj koleżanka z synem, dzisiaj D. chrzestna z mężem a za chwilę mama przychodzi
Z zakupów jestem zadowolona:tak: kurtka i buty kupione, tylko spodni nie kupiłam bo mi się żadne nie podobały

Wyciągnęłam wczoraj szczebelki z łóżeczka- frajda dla młodego, wczodził i wychodził ciągle:-D Myślałam, że będzie problem jak położe go spać ale powiedziałam, że "idziemy spać i już nie wychodzimy" i posłuchał

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków:tak:

reklama
Oj tempka opada i wraca, więc muszę nastawić budzik, żeby kontrolować w nocy sytuację.

Któraś z Was prosiła, abym pochwaliła się sukienką (alijenka?). Jak nie zapomnę, to zrobię sobie fote za tydzień i pokażę ;-)

aronia - wszystkie na skypie, to by było wyzwanie :-D

helo gerlsy!!!
czy będzie tu któraś dziś wieczorkiem?:-) ja oglądam Masterchefa :-)

dzisiaj zakupiłam S buty zimowe ( w końcu!),młody straszna maruda, ciągle pcha łapy do buzi i mleka się domaga, więc może te dolne trójki niebawem w końcu się przebiją

Aylin ale masz plywaczkę :)

moja mała oszalała na punkcie tej piosenki każe mi ją ciągle przewijać w tv i na okrągło jej słucha, a zapatrzona w nią na maksa

Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?) [Official music video HD] - YouTube
S też oszalał na punkcie tej piosenki :yes:

boski!

Muńka oby ta temperatura to tylko zbieg okoliczności&&&& wiem jak bardzo się martwisz, bo S zaraził się opryszczką ode mnie i od D, a chwilę potem dostał tempki, ale okazało się, że to trzydniówka

A ja sobie kupiłam sexi sukienkę na 18-tkę, będę wyrywać małolatów :-D:-D:-D
dawaj zdjęcie! pochwal się! :tak:

Kasiek dzięki, staram się ćwiczyć z ewką regularnie, bo naprawdę wiele mi to daje. Po prostu lepsze samopoczucie, ciało też bardziej jędrne :-p Czasem odpuszczam, np. jak mamy gości, ale generalnie staram się ćwiczyć tak 5-6 razy w tyg.

Własnie na DDTVN leci program z nią - będą metamorfozy na oczach widzów. Fajnie :)

Zaza Ty w soboty pracujesz??
po pierwsze podziwiam, że ci cię nie tyle chce, co masz czas... a ćwiczysz przy kompie? bo ja jak ćwiczyłam to filmik puszczałam na tv i mi się D burzyl, że nie ma co robić, a druga sprawa to ja się przy nim krępuje ćwiczyć...
a do pracy w soboty chodzę, bo albo muszę, albo mogę, czyt.setki się przydają przy wypłacie;-)

alijenka jak ja ci zazdroszczę tych przespanych nocek...

co do ketchupu to ja uważam, że jest niezdrowy w ogól, bo ocet i duża ilośc cukru to nic dobrego dla dzieciaczków
druga sprawa, że niektóre ketchupy mają jeszcze gorsze rzeczy w składzie
a po trzecie ja S nie mogę dać ketchupu, w którego składzie jest napisane "przyprawy", bo tam może być wszystko, np. seler :(
a i jeszcze jedno - zastanawiałyście się jakiej jakości pomidory są używane w ketchupach?;-)

I
a wczoraj mąż zrobił kawowy ajerkoniak, pycha!!! kukułkowy już dawno zniknął w naszych brzuchach hahahahaha
mniam!!!!
nie orientujesz się czy w zakres finansowania kredytem hipotecznym budowy domu można wliczyć zakup Termomixa?:-p

Z zakupów jestem zadowolona:tak: kurtka i buty kupione, tylko spodni nie kupiłam bo mi się żadne nie podobały
humor pewnie poprawiony po udanych zakupach? ;)

zaza - ja jestem, walczę z prezentacją, bo w ciągu dnia nie miałam kiedy. Też oglądam Master, to mój stały punkt niedzielnego wieczoru - Master, a potem Czas Honoru :-)

S miał opryszczkę??

Munka apropos tych kredek to mam zakaz seksu od miesiaca :p
Wspolczuje goraczki moze rzeczywiscie trzydniowka

Akurat pomidory do keczupu to moge wam powiedziec skad sie biora bo meza wujek sprzedaje do pudliszek wlasnie. On dostaje sadzonki czy nasiona i zestaw chemii do tego niestety, tesciowa u siebie w szklarni bez chemii posadzila te pomidory to ledwo co wyroslo:/ wiec jak ze wszystkim niestety, nie ma czarow...
A od tesciowej teraz dostalam pyszne pomidorki bez chemii, cala siatka, moze zrobie ten keczup

Mialam robic szarlotke dzis ale opadlam z sil i tak mnie glowa boli ze chyba sie poloze

Muńka - no jednorazowo to pewnie tak, ale teraz jest do końca miesiąca bardzo korzystna promocja kredytowa :) Taki sobie prezent przed świętami sprawić - noooo i narobić samemu pasztetów, makowców i innych pyszności... mmmm ;)

Munka apropos tych kredek to mam zakaz seksu od miesiaca :p
Wspolczuje goraczki moze rzeczywiscie trzydniowka

Akurat pomidory do keczupu to moge wam powiedziec skad sie biora bo meza wujek sprzedaje do pudliszek wlasnie. On dostaje sadzonki czy nasiona i zestaw chemii do tego niestety, tesciowa u siebie w szklarni bez chemii posadzila te pomidory to ledwo co wyroslo:/ wiec jak ze wszystkim niestety, nie ma czarow...
A od tesciowej teraz dostalam pyszne pomidorki bez chemii, cala siatka, moze zrobie ten keczup

Mialam robic szarlotke dzis ale opadlam z sil i tak mnie glowa boli ze chyba sie poloze

oj josie josie...ja myślałam, że po prostu robiłaś graffiti na ścianach, a Ty od razu o seksie :-p

W takim razie dobrze, że nigdy nie jadłam dużo ketchupu, a i Gabi go nie dostaje często. Może ze dwa razy zjadła kawałek parówki z ketchupem.

Rysica - przed świętami, to tym bardziej nie myślę o kupnie czegoś poza prezentami dla najbliższych. A jeszcze za tydzień 18-tka najukochańszej kuzynki, więc też trzeba ją porządnie wspomóc finansowo :-)
Pewnie po nowym roku też będą korzystne promocje ;-)

Ostatnia edycja:
aronia - wszystkie na skypie, to by było wyzwanie :-D

Na taki sped to by sie trzeba bylo chyba z rok na przod umawiac :-D Przeszlabys chrzest bojowy jako moderator na jarmarku :-D Nie no, ja myslalam, zeby tak po 3-5 na raz max. Takie male kolka wzajemnej adoracji ;-)W kazdym razie "rzucam rekawice" - jak ktora chce, to podam nicka na pw. Zaznaczam tylko, ze ja moge na dluzej tylko wieczorami tak w rejonach 20-22 a i to nie codziennie ;-)

Zdrowka dla Twojej dzieciny :tak:

Pomidory potrzebuja duzo nawozu. Ale nawoz nie musi byc sztuczny. One uwielbiaja krowie placki, rosna na nich jak oszalale :tak:

reklama
Witam :) to był długi, ale udany i miły dzień :) Antek mimo tego, ze spał do 15:30-17tej śpi od 10minut :)
Przybył na kolejny klamot czyli koń na biegunach :eek:

Zdrówka dla Gabi, Julka i każdego kto je potrzebuje!!

Sorki, ze za dużo nie napiszę, ale jestem zmęczona, a do tego @@ przyszła.

Mam jeszcze pytanko, szukamy monitora oddechu która z Was używała? I jaki najlepszy czy ten jako mata czy do pampersiaka zaczepiany???

Do góry