reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Helloł Gerls:)
Wróciłam właśnie od gina. Więc podsumowanie: tydzień 17, paramentry w normach, rozwija się prawidłowo.

No i ... chłopiec:)
jajka na wierzchu - gin mówi,że dawno nie miał tak łatwego usg:)

Z wrażenia nie czytam więcej na razie tylko szukamy imion męskich;)

Super. Gratki, będziesz miała parkę :-)

Aylin głos oddany!

U mnie ból ucha po lekach przeciwbólowych trochę ustąpił. Ale uczucie klucia nadal jest.
Antybiotyku to nie brałam chyba z 5 lat i aż się boję reakcji organizmu.

reklama
mlodak ból ucha dla mnie jest najgorszym bólem jaki znam ojjjj często miałam zapalenia uszu !!!

Niespodzianka też tak myślałam że dziecko może odreagowywać cały dzień w nocy nooo ale wiesz a nóż widelec rozmawia ze swoją niepoznaną babcią :-)

MsMickey gratuluję !!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-):-):-)

katrina
mam nadzieję że przeżyję ten bunt choć nie wiem czy nie będę musiała brać środków uspokajających:eek::-D:-D:-D

Aylin no to miałaś chwilę na podniesienie ciśnienia mi by się dziś coś takiego przydało :-):-)
u nas dziś awaria wielka na drodze z Wro do mnie podobno 25 km jedzie się 4 h :)
http://www.gazetawroclawska.pl/arty...czynskiej-pekla-wielka-rura-zdjecia,id,t.html

http://www.gazetawroclawska.pl/arty...law-oborniki-sl-zablokowana-zdjecia,id,t.html

Ostatnia edycja:
Witam!

Widzę, że nowy mod szaleje!:-D;-)

U nas sukces - Zosia przez cały tydzień zasypiała o przyzwoitej godzinie - ok 20 :-) Co prawda u mnie na rączkach, ale przynajmniej mam chwilę dla siebie i dla Was (dopóki M z roboty nie wróci :confused2:)

Bosz.... ja dziś pierwszy raz do pracy po 2 latach...:szok:
I jak?

Dziewczyny czy to wymuszanie z histeria się kiedyś skończy ?????????? to nie na moje nerwy !!!!!
Dobre pytanie... :confused2: U mnie podobnie. Z tym, że Zocha jest niegrzeczna, ryczy i rzuca się po podłodze tylko ze mną. Z babcią i tatą nie ma takich wybryków :dry:

A mnie boli ucho. Masakra po prostu. Nawet do polika się dotknąć nie mogę. Jak włosami dotkne to też boli. Co robić? Lekarz?
Współczuję :-(

Hej,

Dzieki Dziewczyny, jakoś daje rade jeszcze :) ale cos czuje, z mnie do jutra rozłoży dlatego dzisiaj musze zrobić jak najwiecej. Dobrze, ze maz niedługo wróci z pracy i weekend...
Powodzenia jutro! :tak:
Byliśmy u lekarza, młody łapał się za pampersa, zaczynał płakać, siusiak czerwony. Niestety ma zapalenie napletka. Brat ma odebrać wyniki badania moczu, oby tylko były dobre
Uuuuuu... :-( Oby szybko przeszło!

dzisiaj o 2:07 moj sie obudzil slysze placz ...a potem kokokoko :p wiec wszystko jest mozliwe :)
Może widział ducha kury? :cool2:

My już po obiadku- mały głodomorek wciągnął 2 pulpety, ziemniaków tyle co Oliwia i surówkę do tego:szok: A co najlepsze za pół godz. K przyjdzie z pracy, będzie jadł a młody będzie się zachowywał jakbym przez cały dzień go głodziła
Zosia też tak ma... I najlepiej samo mięcho.
M odebral ją wczoraj od niani i ta mówi, że Zosia właśnie jadła, więc przez następnych kilka h nie będzie głoda. Wrócili do domu, M się zawiesił przy kompie i nagle zrobiło się cicho. Idzie do kuchni a tam Zosia pożera wędlinę, którą ściągnęła ze stołu :-D
Bardzo sie dzisiaj zdziwilam, bo dziec obudzil sie o 9.30 :szok: Pierwszy raz od urodzenia. Bardzo mnie to ucieszylo, ale radosc sie skonczyla kiedy sie okazalo, ze ma temperature znow. Czyli choroby ciag dalszy...
Zdrówka życzę! :tak:

i proszę o glosy - wystawa sklepu kolezanki. Konkurs dziś sie konczy.

najlepsza wystawa sklepowa w konkursie Halloween (w 2 rzędzie pośrodku - wystawa z duszkiem)
https://www.facebook.com/tuptup.poland/app_263940943713821
Zagłosowane.

A wiedzie, że Tup Tup splajtował?

Helloł Gerls:)
Wróciłam właśnie od gina. Więc podsumowanie: tydzień 17, paramentry w normach, rozwija się prawidłowo.

No i ... chłopiec:)
jajka na wierzchu - gin mówi,że dawno nie miał tak łatwego usg:)

Z wrażenia nie czytam więcej na razie tylko szukamy imion męskich;)
Gratki! :-)

maćku moja z tatą jak jest też odwala histerię, a jak z innymi to nie wiem bo jest tylko z nami
moja też zasypia na rękach i dziś padła o 19.30 czyli czeka mnie jutro wczesna pobudka :-:)-(

Aaaa Dziewczyny znowu pomarudze...komu jak nie Wam?:-D
gardło boli jak cholera, z nosa mi sie leje, gorączke lekka mam, masakra.
no ale jakoś trzeba żyć :-D Balony juz mam w całym domu, najwieksza frajda dla Kuby :tak: Cześć rzeczy przygotowanych, sprzatalam jeszcze, maz ma rano odkurzac cały dom, obiecał :) teraz juz śpi bo zmęczony jak zawsze po całym tygodniu, nie mam juz siły, musze jeszcze obrus prasowac.

MsMickey jeszcze raz gratuluje,

mlodak zdrowka dla Ciebie

aliejnka moj tez dzisiaj poszedł o 19.30 spać, zawsze punkt 19 śpi ale z tata sie bawił, śpi zawsze do około 9 wiec mam nadzieje ze to samo bedzie jutro.

Czesc dziewczeta:)
Bylam dzid w koncu u fryzjera, znow mam loki:-) tzn teraz to jest burza lokow a zobaczymy jutro po myciu... I kupilam sobie trampki czerwone conversy:-D wiec jestem super happy:-)

Alijenka z ta histeria to wydaje mi sie ze sobie pozwalasz i ona o tym wie. Moj przy mnie jest grzeczny bo ja to jestem nieugieta:-) za to przy mezu ciagle steka i marudzi bo wie ze to na meza dziala.
A co do duchow to az mnie dreszcz przeszedl niby nie wierze ale brrrrrrrrrrr..... A nie ma jakiegos misia w lozku z ktorym rozmawia?

Mlodak zdrowka, dobrze ze do lekarza sie wybralas

MsMickey :-) :-) :-) :-) :-) ale ekstra bedzie parka!!!!!!!!

Aylin a do mnie jutro przyjezdzaja rogale marcinskie prosto z poznania:-) moi rodzice i obydwie siostry wpadaja na weekend

Ostatnia edycja:
josie ja właśnie sobie nie pozwalam ale tatuś pozwala i później odbija się to na mnie, niestety on nie jest częstym gościem w domu i jak już są razem to tylko tatuś tatuś :eek::baffled:

polaaa wow ale on Ci długo śpi !!!!

Jestem happy- wyniki moczu są dobre:happy:

Niespo znowu miał gorączke? bidulek... zdróweczka dla nego

Aylin współczuję stania tyle czasu w korku:-(

Młodak oby po anty szybko minęło zapalenie

Maćku fajno, że Zosia tak ładnie zasypia:-)

Polaa zdrówka

Josie to pokaż tą burzę loków:-)

Muńka jak po pierwszym dniu w pracy?

MsMickey gratuluję synusia:tak:

reklama
Do góry