reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka mysle ze tak jak Muńka pisze to sny ... a jak to po przebudzeniu to moj rozne teksty nawija ... czesto wola kurki kaczki udaje konika ...

Andzia &&&& zacisniete

Mlodak oby szybko przestalo bolec

reklama
Byliśmy u lekarza, młody łapał się za pampersa, zaczynał płakać, siusiak czerwony. Niestety ma zapalenie napletka. Brat ma odebrać wyniki badania moczu, oby tylko były dobre

Iwon dobrze, że projekt już oddany

Andzia kciuki za wizytę. I dzięki za pamięć

Polaa gratulacje z okazji rocznicy ślubu

Muńkasuper, że sprawa wygrana igratuluje dostania się na kurs

młody spał z nami calą nocą, w dzień wymusza smoczka... czekam aż te trójki wyjdą i smoki idą w odstawkę i teraz pytanie - lepiej je po prostu wyrzucić czy obciąć?
i pytanie drugie (ważniejsze) - młodemu w miejscu ciemiączka wyszła taka wypukła bruzda - co to może być? i czy to coś poważnego?jak myslicie?
ja smoczka zabrałam od razu (wredna matka ze mnie:-p)
co do tej bruzdy to nie mam pojęcia co to może być- lepiej skonsultuj to z lekarzem

Młodak współczuje bólu ucha

alijenka - ale Ty potem z nią rozmawiasz,nawiązujesz jakiś kontakt,czy pogada i śpi dalej?

Asik - biedny maluch!! Oby szybko przeszło!!!

Bosz, zupełnie jestem nie w temacie co i jak tu u Was. Wybaczcie - ciężki okres w pracy. Wpadło mi tylko w oko, że mały asik ma zapalenie siuśka (zdrówka) i coś o uchu młodak?? Aaa i że sprawa muńki wygrana (gratki!!) :-) No i jeszcze kutas karny mnie się w oczy rzucił :-p:-D

Cześć dziewczyny,

Brzdąc śpi więc mam chwilę na bb.

Alijenka, co do histerii to chyba zostaje jednak uzbroić się w cierpliwość i przeczekać. No i wydaje mi się, że trzeba być konsekwentnym i starać się nie ustępować tylko dlatego żeby mieć spokój. Co do duchów to mój raczej nie gada w nocy. Może przez sen czasami pomiałczy. Zazwyczaj jak się obudzi, czy to w dzień czy w nocy, to od razu jest mama, mama.:-)

Mlodak z uszami nie ma żartów. Dobrze, że poszłaś do lekarza. I co powiedział lekarz?

Polaa dasz radę na pewno i wszystko wyjdzie super. A po imprezie ostro się kuruj. Zdrówka.

Andzia kciuki aby było już lepiej ze zdrowiem chłopców.

Aylin masz całkowitą rację, niewiele osób czyta komunikaty, które wyskakują. Zazwyczaj po prostu klikają. Tak samo jest z czytaniem regulaminów oraz wszystkiego co jest napisane małym druczkiem. Ale dla was aby jak najwięcej takich klikaczy:-):tak:

Asik biedny twój synio. Mój swego czasu też łapał się tak za pampersa i coś marudził. Obejrzałam siusiaka i był w porządku, ale smarowałam mu kilka dni i dawałam wit C i przeszło. Aby szybko przeszło tez twojemu Damiankowi.

Iwon życzę chwili spokoju w pracy. Wiem co to znaczy kocioł w robocie, współczuję.

I tyle. Jakoś nie mam dzisiaj weny do pisania. Idę do kuchni kończyć obiad, zajrzę później.

asik zdrówka dla D

Munka kiedyś do niej wstawałam ale wtedy walczyłam z nią 2 - 3 godz aby zasnęła, a teraz nie wstaję i popłacze czasami 3 min czasami z gadaniem zajmie jej to 10 min kładzie się i zasypia

Sylka ja jestem konsekwentna tylko że za bardzo nerwowa i niepotrzebnie się unoszę :-:)-(, chyba muszę jakąś meliskę sobie kupić :-D, łapie sie na tym że do niej gadam tak jakby ona już wszystko rozumiała i umiała

andzia dobrze że już lepiej

Iwon najważniejsze Ci się w oczy rzuciło :-p:-p

reklama
Dzięki za życzenia zdrowia dla D.

Andzia dobrze, że z chłopakami już lepiej:tak:

Iwon współczuję nawału pracy

My już po obiadku- mały głodomorek wciągnął 2 pulpety, ziemniaków tyle co Oliwia i surówkę do tego:szok: A co najlepsze za pół godz. K przyjdzie z pracy, będzie jadł a młody będzie się zachowywał jakbym przez cały dzień go głodziła

Do góry