reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ech dziołchy ale mi dzień szybko zleciał, prawie prosto po pracy pojechaliśmy do Częstochowy na spotkanie z doradcą finansowym, a potem że było tak ciepło, spacerowaliśmy po alei NMP, jeju jak tam ładnie po remoncie:tak: mlody szalał i zaczepiał przechodniów, a na koniec poszliśmy coś przekąsić w KFC i S upaćkał wszystko jedząc kukurydzę:-D
ale jutro na 6 do pracy:confused2:

kurcze zapomnialam wam niusa z wczoraj sprzedać - moja koleżanka - zazdrośnica jest w ciąży:-D ale najlepsze jest to, że ostatnio tak mi na złość robiła, że powiedziałam do D, że najlepiej jakby w ciąże zaszła i sobie poszła na zwolnienie, a on na to,"mam ją zbałamucić?" - i ci ja mam teraz myśleć, hę? :-D:rofl2:

Kasienka no masz rację ale różnica jest niewielka, ranking z 2013 r

z14164843Q.jpg
hmm ja w Łodzi jeszcze NIGDY nie stałam w korku:-D

Polaa zdrówka bidulko!!! a spania twoich chłopaków to nawet nie będę komentować

Mlodak dla Ciebie również zdrówka!!!

asik zdrówka dla Damiana!!! bidulek :(

Aylin z lidlowskich wypieków to ja uwielbiam ich buleczki z farszem grzybowym - który co prawda jest pieczarkowy, ale bułeczki są zajebiaszcze :p

MsMickey gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie - będzie parka - na razie same parki się czerwcowym mamom zdarzają ;-)

Alijenka nie łam się - nie tylko Nataszka wymusza... S pewnie nadaje na tych samych falach co ona ;-)

maćku jak fajnie cię widzieć z dłuższym postem u nas! oby Zosia nie zmieniła nawyków i pozwoliła ci częsciej wpadać na dłużej :)

josie w takim razie udanego weekendu w gronie rodzinnym! :)

reklama
Zaza - eee to nie mąż - chyba że wcześniej by zaczął ;)
A bulek z pieczarkami nie próbowałam jeszcze.

MsMickey - gratuluję jajecxek ;)

Macku - serio splajtowal?

Josie - nie lubię cię ;) ja zamiast prawdziwego się namiastką z lidla zaspokoić musiałam. mega słodkie i pewnie z milion kalorii mają

aylin - dołączam do grona stojących dziś w korku - jechałam do pracy godzinę!!! nie mam blisko, ale z powrotem wracałam niecałą godzinę po drodze tankując i robiąc zakupy :-)
W pracy fajnie, uwielbiam to miejsce! atmosfera wyluzowana, jest wesoło. Mam chłopca, który kompletnie mnie nie słucha i nie chce ćwiczyć oraz pierwszoklasistkę Gabrysię :-D- mała zwariowana mądralińska - która chętnie ćwiczy, ale coś czuję, że szybko jej te chęci miną, bo pod koniec zajęć zaczęła szaleć i nie chciała wracać do domu :-)
Syn Tomka (mojego szefa) jak mnie zobaczył, to rzucił mi się na szyję :-)

Gadam właśnie z moją koleżanką, która mieszka w Nowej Zelandii i napisała mi, że jeszcze siedzi w piżamie :-D:-D heheheh ona jeszcze, a ja już ;-)

polaa - bidulka jesteś....taka impra do ogarnięcia a Ty chora!! dużo sił !!

zaza - ja bym na Twoim miejscu zrobiła dochodzenie :-D

Kurcze coś jeszcze kciałam....

Ostatnia edycja:
Jadę do teściów w góry:////// Pa!

aylin
wow jaki most!:D:D U was to same 'inne' atrakcje:p I ja zazdroszczę teatru! Co z tego, że Marcysia nie mówi jak ogląda całe spektakle do końca nie mając jeszcze 1,5 roku...HIT! Normalnie dziecko kulturalne:)

alijenka korki od Poznania są w dalszym ciągu na zwężonym zjeździe z obwodnicy - kretynizm! Dziś miałam okazję postać...grrrrrry! Ja słyszałam, że małe dzieci widzą duchy i sorry, ale wierzę w to. Sama doświadczyłam paranormalnego zjawiska w wieku 11 lat.

niespodzianka młodak asik ZDRÓWKA!

andzia super, że u chłopaków lepiej:)

josie babski dzień - fryzjer, trampeczki! SUPCIO:)

msmickey S U P E R!!!:) Gosia będzie mieć braciszka!

munka GRATKI kursu:)

aga jak włóczenie się po sklepach?:)

zaza ze smokiem nie pomogę, bo nie posiadamy, a ws. bruzdy nie mam pojęcia:/ Jak będziesz wiedzieć to dawaj znać!

alijenka kasienka
P chyba dziś pierwszy raz w życiu wstała mi o 6 rano! Coś felerny dzień!

polaa najlepszego dla Kuby!:)

dziewczyny wpadam wam donieść, że śniło mi się, że jadlam PIERWSZEGO w swoim zyciu rogala marcińskiego:-D
taką moc ma BB:-D

Muńka ale fajowo, że pierwszy dzień w pracy fajny! ale jak sie kocha swoja pracę to nie może być inaczej;-)
to się chyba rymuje, co nie? - wniosek o 5 rano jestem poetką;-)

Kasiek no to udanego weekendu:-p

reklama
Kasiekz - udanego weekendu:-)
Opowiedz o tym zjawisku!!!

Zaza- i jak?? Smakowal?? Mialam jechac na rogale do Siory,ale okazalo sie,ze mam pacjentów w piątek i musialam wracać do W. Ale zamrożą mi,bo po odmrozeniu też są pycha!

Mnie sie snilo,ze mnie postrzelili :-/

Ostatnia edycja:
Do góry